Boken om mig själv

Hej på rövungar!
Sitter och skriver, har en svenska inlämning tills den 29 september men börjar redan nu, nu går jag i 9:an nu ska jag verkligen satsa hela vägen ut. Pluggis eller ej jag ska få bra betyg. Men idag hare varit en rolig skoldag. Dagen började med idrott, sen hade vi lunch och rast i typ två timmar skit chill. Sen efter lunchen hade vi arbetspass och efter det svenska. Fast då kom min skolsköterska och skulle kolla längd och vikt. Och jag va 161 och jag kommer typ inte växa något mer, det va ju inte så kul att höra. Men sen hade vi bara vanliga lektioner sen sltade vi 14:30 och då tog jag bussen med Carro och så mötte jag Olle på bussen så vi satt och snackade. Sen drog jag hem till pappa, käkade lite glass sen hämtade mamma mig. Så nu är jag hemma hos henne och har nyss ätit middag och nu ska jag kolla på Robinson!
Vi hörs imorgon
Jag idag

Finns inga ord för att beskriva er me

Ni betyder vekligen enormt mycket för mig hoppas ni förstår de!

Engelska läxa

Hej hopp sitter i mitt kök och skriver en läxa som ska vara inlämmnad på fredag, man ska skriva om sig själv och sitt liv typ. Fast på engelska dårå. Idag vare ju invigning av inomhus träningen. Det gick ju lite sådär. Va på dåligt humö men säger inte varför inte rätt ut i bloggen iallafall! Men innan träningen drog jag hem till Ellen och Elsa som vanligt, Ellen och jag satt och höll på med hennes mobil det tog ju sin tid men sen fixade Ellen det. Sen åt vi lite och sen drog vi till träningen. Det va ju som sagt inte bästa träningen men det va skönt att få springa av sig. Imorgon äre ju skola igen. Dagen börjar med idrott hoppas det är fint väder. Sen efter skolan kommer Ellen till min skola så ska vi träffa några hemlis... Men nu ska jag slagga.
Vi hörs imorgon!

Börjar blogga igen

Som ni kanske märkt har jag inte orkat blogga, har haft så mycket för mig men nu börjar jag igen. Och nu ska uppdateringen ligga på topp (ska försöka ialla fall) I helgen har jag slaggat hos Elinor både i fredags och i lördags. I fredags drog jag och skulle träffa Simon, Eldh, Johan och Jonas. Sen gick vi hem till Mirre och då va Elinor, Mirre, Joel och Agge där så då va vi alla ute och snackade, körde moppe och lite bara chillade. Sen drog vi hem typ klockan tolv då cyklade jag, Ellie, Jonas och Simon hem till mig och packade mina kläder och sen drog vi till Elinor och kollade på film. Sen dagen efter hade Ellie match så då kom Jonas, Simon, Johan och Marcus dit och så satt vi där och kollade. Tyvärr förlorade dom men sen drog vi hem fixade oss och sen kom killarna till Elinor och sen drog vi till donken och åt glass och sen skulle vi hem och käka. Hade skit roligt när vi åt middag. Det va jag Elinor och hennes pappi. Och sjukt god mat. Sen drog vi ut och träffade Oscar och vi gick runt och snackade. underbart! Sen när klockan va tio i tolv började vi dra hem och då mötte vi Simon så snackade vi lite med honom och sen gick vi över till Elinors grannar. Och sen åt vi snarr och kollade på film. Och jag somnade till och började prata i sömnen så Elinor ba vad snackar du om haha skit pinsamt!
Sen imorse ringde min syrra och sa att vi skulle till min farbror på fika så då fixade jag mig och drog dit. så lekte jag med mina kusiner och pratade. Sen åkte vi och kollade på Iphone skal till min syrra. Och handlade mat. Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen och chilla för imorgon börjar helvetet igen! Men imrogon börjar mina inomhus träningar! Ska bli så sjukt kul och vi ska spela i en annan hall också. Så jag drar hem till Ellen och Elsa imorgon efter skolan. Sen går vi till träningen. Shit va långt det här blev men aja du bad om det Ellen!
Nu ska jag äta!
Ciao Ciao




Svar på kommentar


Svar: Det svarta och vita/genomskinliga kommer från elgiganten och kostade 249 för båda. Och dom andra tre kommer från kjell och company. Man fick välja 3 olika skal för 149 kronor. Sjukt billigt!
Tack för din kommentar!

Iphone 4 skal, som jag köpte idag

Snygga va, juste kanske inte har berättat att jag fick en Iphone 4 här om dagen... Och jag vet,alla säger att jag borde väntat på 5:an men gillar 4:an så nu har jag 4:an och jag är så sjukt glad!

God Kväll sötisar

God Kväll!
Sitter på mitt rum och dunkar musik, fyfan va härligt. Jaha då är det bara 3 dagar kvar tills skolan börjar. Shit va hemskt. Men mitt Sommarlov har varit helt sjukt bra! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra eftresom alla börjar skolan. Men vi får se vad jag hittar på men nu ska jag ta en dusch och kolla på film med min underbara familj!
Vi höres Puss!
Den här bruden är ju bara för underbar!


Shit

Hon  är fan 7 år och sjunger så fint!

Dagen igår

Igår va vi först på Ung men det började regna så vi drog hem, käkade och fixade oss. Sen klockan klockan nio drog vi till Kista och sen drog vi till Kista och sen köpte vi godis, för sen gick vi på Bio jag Klara, Tove och Elinor. Vi såg Jag Saknar Dig. Shit den va grym men så jävla sorlig jag och Tove grät nästan i 1 timme och 40 minuter. Och skrattade lite också. Sen slaggade jag och Tove hemma hos Klara. Vi satt och Skypade med Philip och Gilbert typ en timme och shit va mycket vi skrattade. Sen idag chillade vi bara hela dagen som sagt.
Men nu måste jag vara social!
Herråååååå
Älskar er! ♥

Chill

Just nu sitter jag och kollar på film med Eldh och Ellie.
Vi pallade inte dra in till The Voice idag, skit äcklig väder ju.
Så vi åkte och hyrde två filmer och snarr. Sen dorg vi hem till mig och chillade, och sen beställde vi Pizza.
Härligt att tjocka sig lite ibland. Men Ellie sover här inatt och Eldh drar hem typ klockan tolv.
Aja men i alla fall. Ni får veta vad jag gjorde igår i nästa inlägg annars blir det så jävla mycket.
Hörs i nästa inlägg
Puss!

Slagg hos mig ikväll

Hej på er babes!
Just nu sitter jag, Eldh och Ellie i mitt kök och snackar.
Dom slaggar här inatt, ska blir skit kul, och imorgon ska vi dra till Ung igen dårå.
Eldh sitter här hemma och driver med mina mamma så det är ju sjukt bra stämmning här hemma.
Men det va sjukt roligt inne på ung idag, men nu ska jag vara lite social med mina göllungar!
Men bloggar imorgon
Puss elle puss!
Eldh :D
Min fina Ellie
Jag dårå
Jaa... Taco Bar där jag och Bella åt lunch
Vår lunch!
Anton, Ilias och Eldh!
Pelle!
Simon... så rolig att ta bilder på -.-

Stan

God Morgon!
Ska snart gå ner till Klara och sen tar vi bussen till tåget och sen tar vi tåget och möter Eldh och Bella. Sen drar vi in till Ung. Vet inte vad jag ska göra ikväll men det lär vi märka. Jag tar me kameran så ni får nya fina bilder idag me.
Men nu ska jag dra vi hörs när jag kommer hem!
Puss!
Jag idag

En kväll hos Jim!

Bella,Eldh & Agge
Jag
Jag och Bella
Bella& Jim
Eldh!
Jag
SÖTa, jaa Eldh också!

UNG & KUNG

Hej hej!
Just nu sitter syrran och jag i soffan och chillar. Vi håller på och städar rummen. Idag har jag varit på ung, som dagen innan. Det har varit så sjukt kul där verkligen. Har haft en så sjukt underbar helg. Inatt slaggade, Jag, Tove och klara hemma hos Elinor. Vi satt uppe och snackade till klockan fyra typ. Och dagen innan va vi hemma hos Jim och jag och Eldh dygnade. Haha och sen klockan sex på morgonen stack jag, Eldh och Elinor ut, utan skor och helt o fixade. och då gick vi runt i viby i två och en halv timme. Helt sjukt va jag hade ont i fötterna. Aja och idag va vi ju på ung. Vi drgo till kista och köpte energidricka först. Och vi träffade Paow och tog bild med henne. Och träffade massa underbara människor. Men nu ska jag kolla på Glee med syrran och städa klart rummet. Men vi hörs imorgon!
Pussss
Bella!
Miranda och Bella
Joel och Agge
Eldh och Paow
Jag och Paow (skit ful bild på mig men skit samma bjuder på den)
Elinor, Paow och Klara
Sorry klara med du är bara för fin!
Elinor och jag

Eldh och Jim!

Heeej är klar och ska snart dra till bussen. Sen ska jag möta upp killarna och sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det är ju inte så fint väder. Så vi kanske hyr några filmer och drar hem till mig och chillar.
Vet ni när min buss går? 13:37 najs!
Men ni får ha en grym dag, juste jag har träning ikväll... får se hur jag gör med den.
Men vi hörs senare måste dra nu
Puss!

jag är lycklig


Morgon dagens planer

God Kväll Sötisar!
Just nu sitter jag och kollar på tv:n. Måste städa klart mitt rum tills imorgon. För då kommer galningarna hit. Eldh, Ellie, Jim, Micha och kanske Agge och Mirre. Vi ska vara hemma hos mig och bara chilla. Kanske drar ut ett tag.
Men i alla fall så ser min dag ut imorgon. Och jag har äntligen lärt mig hur jag laddar över bilder från kameran. Så jag tar med kameran imorgon och tar massa bilder så ni får se!
Men nu har inget mer att skriva tyvärr.
Vi höres imorgon
Puss på er

Mammi

Heeej på er!
Har precis slängt upp alla kläder på sängen, som jag ska ha med min till mamma.
Har inte träffat henne på tre veckor nu, så det ska bli kul att träffa henne igen.
Men innan jag drar till mammi ska jag upp till mina kusiner och lämna en present till en av dom hon har fyllt år.
Men senare ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, ska nog bara umgås med mamma.
Fast vi hörs lite senare måste sminka mig nu
Ciao Ciao!

Tack Sara

Sara hade ett par konverse som va för stora, så provade jag dom och dom passade perfekt.
Så jag fick dom av henne, helt oanvändna. Så jävla snällt!
Tack så sjukt mycket Sara om du ser det här!
Pusss!

Nya saker

(köpte ett par till skor men orkar inte gå ner och hämta dom)
Pöss

Bilds

Gush så sexigt!

Filmkväll för F**

Heeeej just nu är jag med Ellie, hon slaggade här inatt. För igår klockan typ tio kom Joel och hämtade mig på moppen så drog vi upp till Ellie, och så va jag Agge, Ellie och Joel där. Vi kollade på Hipp Hipp Hora. Killarna hade aldrig sätt den helt sjukt. Aja sen kom pappa och hämtade mig och Ellie och sen drog vi till mig och kollade på film och sen snackade hon med Max i lur. Sen idag har vi varit på stinsen. Jag har tagit hål i örat och Jessica och Sara tog där uppe på örat. Men senare ikväll kommer Oscar hit och då ska vi ha filmkväll. Jag, Oscar, Ellie och Jessica.
Myyyyyyyys!
Men nu ska jag dra
Vi höres och synes!

Bye Bye, Bitches!


Bara sådär

Vet ni vad jag gjorde idag?
Tog ett till hål i örat, jag skulle tagit tre men vågade inte så det blev bara ett. Men ska ta två till sen när Ellie tar.
Är skit nöjd fan.
Aja Puzzzzz
Vad tycker ni?

Medina


på min födelsedag smäller det!

Har bestämt mig nu, jag ska ta hål i naveln på min födelsedag!
Kommer ligga där och va så jävla rädd.
Men jag ska ta det, man lever bara en gång och det är så jävla snyggt!
Bara så ni vet
Ciao!
Såååååå snyggt

shoppat idag igen

Heeeej Göllungar!
Sitter och chattar med Eldh, och kom nyss hem från Stinsen. Har shoppat hela dan med Jessica och Sara.
Hittade lite små saker. ikväll ska jag vara med Jessica och Sara tror jag. Ska ringa Ellie och kola vad hon ska göra. Men jag vet att min uppdatering inte har varit den bästa men jag orkar verkligen inte blogga. Har inget att skriva.
Men juste fick min kamera idag också, min tappade jag ju i Grekland så hela gick sönder.
Men det va det jag hade på mitt ♥ just nu.
Hörs i nästa inlägg!
Puss

Jag nyss

S ♥ L


Jag och min bitch

Heeej söta saker!
Det blev ett sent eller ska man säga tidigt inlägg.
Ja nu är det fredag, och jag ligger i min säng och kan inte sova.
Idag eller igår dårå, har jag varit med Summer, vi drog till kista och shoppade. Asså att shoppa är ju värsta tränings passet. Både bra och sjukt kul!
Aa juste Jessica va också med, sen fick vi springa till bussen, så åkte vi hem till oss (mig) och där chillade vi, provade våra nya kläder. Sen kom Sara hit. då drog vi till Coop när det va 10 minuter innan dom stängde. (Härligt Brudar) Jag och Summer cyklade och Jessica och Sara tog moppen. (snällt)
Sen drog vi hem och kollade på film. Och sen klockan tolv följde vi Summer till tåget. Och sen kollade vi klart på filmen som vi kollade på. Och nu har jag legat på sängen och snackat lite med pappa... och snart ska jag sminka av mig och lyssna på musik och försöka att sova.
Så nu ska jag inte skriva något mer.
Ni får några biler på mig och Summer istället! ;)
Pussar till er ♥
Fan va jag älskar den här tjejen!

Oscar & Ellie

Heeej
Kvällen har spenderats med Oscar och Ellie. Första va vi hemma hos mig och kollade på film. Sen drog vi hem till Ellie typ klockan elva. Så va vi där satt och snackade. Sen gick jag och Oscar hem typ klockan tolv. Så gick vi och pratade om allt. Men imorgon ska jag nog träffa Summer. Kanske Agge, Joel och Ellie också men senare. Och på torsdag vill jag träffa Oscar!
Men nu ska jag sova för jag är helt död!
Vi hörs imorgon
Kramis!

kommer hem imorgon

Heeej alla snygga!
Ligger i min säng i min och syrrans lilla stuga. Vi ska typ sova snart. Kanske ska kolla på en rulle tills vi somnar.
Idag har vi varit i Norrtälje och kollat på lite saker.
Men imorgon kommer jag hem, uppdaterar imorgon. Eller ja senare idag!
Puss!


jag vet jag vet...

Heeej  snyggingar!
Sitter ute på landet och kom på att jag inte hade bloggat på länge så kände att det kanske va dags.
Snart ska vi äta middag, blir hemmagjorda hamburgare med sallad.
Idag va jag först på loppis  med farmor och katta. Sen har jag spelat nintendo med Oscar och Syrran typ i 3 timmar. Haha men vi klarade ut hela hans spel. A men imorgon ska min kusin, min gudfar och hans tjej åka någonstans. Så då blire jag, jessi, farmor och pappi. Så får se vad vi hittar på.
Men jag har inte så mycket att skriva.
Jag kan kanske slänga in ett inlägg imorgon.
Ha en super mysig lördags kväll
Pussar till er alla!

Fyfan vilket hår -.-


Hehe

Jamen hej på er!
Har inte orkat blogga, men jag slänger in ett snabbt inlägg nu.
Idag har jag varit med mina lill kusiner och deras kompisar ända tills nu. Och snart ska jag träffa Eldh, Agge och Simon. Vet inte vad vi ska göra men det får vi se.
Och imorgon drar jag till landet med hela släkten.
Men har inget mer på hjärtat.
Vi höres och synes.
Puss på er!
Amen hej din fula tjej!

Saknar dig!


Vakna

Hej på er, vaknade tidigt idag.
Nu har jag fixat mig och sitter och väntar på att Simon ska vakna. Han vaknar ju typ klockan två...
Aja så sen när han kommer ska vi typ kolla film och sen ikväll ska jag kolla vad Ellie ska göra. Sen imorgon ska jag försöka träffa Emma, och Amanda och Melika om dom kan.
Men nu ska jag bara städa undan lite här hemma.
Hörs sen.
Puss

Imorgon...

Ska jag träffa Simon, vet inte vad vi hittar på men det märker vi.
Men min datan dör snart, så ni får veta allt imorgon ist!
Vi hörs, sov sött
Kramis!

RSS 2.0