Nehe..

Ellie skrev precis att hon inte kunde träffas, lite surt sådär men aja..
Så det blir väll filmkväll med familjen dårå. Men det är inte heller fel.
Aja vi hörs
Imorgon SKA jag fan platta håret, va så länge sen jag gjorde det.

filmkväll

Heeeej söta saker!
Sitter och väntar på att Bella ska äta klart, sen ska jag gå upp och möta henne. Sen drar vi hem till mig och kollar på film. Ska bli så underbart att få träffa henne igen. Va flera veckor sen nu.
Men så ser min kväll ut, vi hörs senare babes!
Puss Lina!

:'(


Oscar

Hej på er!
Sitter och kollar på tv med släkten. Idag har jag suttit inne hela dagen och spelat xbox med Oscar. Och nu har vi grillat och ätit och sen lekte jag och Oscar massa olika lekar. Vad gör man inte för sötkorven.
Imorgon åker jag hem, härligt att komma hem. Men jag är hemma några dagar sen åker jag ut igen när mina kusiner drar ut igen. Så nu ska jag hem och träffa massa underbara. Men nu ska syrran ha datan.. vi hörs imorgon!
Och Elin om du ser det här GRATTIS BABE, hoppas du hade en grym födelsedag. vi får ses snart!!!
Pussar på er och ha en mysig kväll! <3



Åland

Heeej söta människor.
Just nu sitter vi och kollar på tv:n, men snart ska syrran ut till vår stuga och kolla på film.
Idag har vi varit på Åland hela dagen.
Gick upp klockan halv sju imorse.
Så nu är jag helt slut i både benen och hela kroppen.
Men nu ska Jessi ha datan.
Vi hörs imorgon!
Ciao

Min fina Tjej!


Xbox

Heeej, ligger på sängen i min lilla nya stuga. Oscar (min kusin) gick precis in och skulle sova. Jag, Jessica och Oscar  har spelat xbox i säkert två timmar så nu fick han inte spela mer. Imorgon ska vi åka till Åland jag och släkten. Ska bli mysigt. Men gillar egentligen inte att åka båt varken stora eller små. Men mitt internet funkade inte igår det va därför jag inte bloggade. Men får inte  vara inne så mycket på datan nu när vi är på landet men kommer kunna slänga in ett eller två inlägg om dagen. Men nu ska jag in i stora huset, det va läskigt att ligga här inne helet själv. Oj sorry kanske blev ett lite långt inlägg. Vi hörs imorgon. Puss Lina!

Fan va jag älskar dig Syrran!


Varför vara någon annan när man kan vara sig själv?


Simon

Tjenare sitter och chattar med simon och lyssnar på musik, mysigt mysigt!
Ska nog gå och lägga mig snart, drar till landet imorgon.
Vet inte exakt vilken tid men det märker vi ju.
Fast vi hörs imorgon nu ska jag chatta vidare med Rumpnissen!
Pussar till er!
Gammal

9 st

Syrran kom upp med 9 stycken bhar i olika färger och storlekar.
Alla hade blivit för små för henne så dom fick jag.
Super slipper jag köpa nya.

Boys Don't Cry


Vilken röst!


dagens köp!


En sak från öland också

Vad tycks?

Chill

Sitter i pappas säng och bloggar, lyssnar på musik och är inne på facebook.
Snart ska vi dra iväg, vi kanske ska köpa en Ipad.
Tror vi åker till landet imorgon i stället, eller så kanske vi drar sent ikväll.
Vi får se vi får se!
Aja Ciao

Greklands fynd!

Ett armband
Också ett armband fast det ska sitta högre upp på armen
Dålig bild men också ett armband
Torr kajal där uppe och blöt kajal där nere
Läppglans/solskydd (beställde det på planet)
Mascara också från flyget
lösnaglar
Ögonskuggor
Lösögonfransar
14 paket tuggummi
En sjukt stor väska där man får plats med nästan allt
Min älskling! från flyget
Trodde den va god men den luktade ju skit... (man fick inte öppna och lukta)
Solfjäder
ja ni ser ju själva vad det är!
Min första långklänning och jag bara älskar den
Sweet
Måste bara säga att dom kostade bara 100 svenska kronor! :O
En väska ( Älskar den)
Har lite andra saker men orkar inte ladda upp fler bilder

Blir galen

Jag tänkte ta upp en sak som jag tycker är skit jobbigt.
När ens kläder försvinner, jag satt nyss och kollade på gamla bilder och det är skit många plagg som bara är helt borta. Liksom hur kan kläder försvinna så lätt?
Kanske borde köpa en ny garderob min är för liten
Har ni samma problem?
Kanske inte sååå konstigt att mina kläder försvinner...

Grattis Tove

Grattis Tove!
Hoppas du får en grym födelsedag.
Saknar och vi får träffas snart.
Love U

Godermorgon

Vaknade precis, och shit va gött jag har sovit.
Snart ska jag ner och käka frulle, sen ska jag städa rummet.
Inte kul men det behövs kan man ju säga.
Och sen ska jag väll packa ihop och sen drar vi till landet.
Skit väder men det är ju mysigt att bara ligga inne och kolla på en bra film med familjen.
Men jag ska som sagt käka nu.
Men vi hörs senare

Svar

Sv; Okej? Nästa gång kan du kanske skriva namn!

GOd Natt då!

Imorgon... tror jag att jag, pappa och syrran drar till Landet men pappa har fixat trådlöst internet så jag kommer kunna blogga. Men får bara blogga på kvällen annars är jag så "osocial -.-"
Men jag bloggar imorgon.
Sov gött!

Du Snurrar Min Värld

Vet inte vad jag ska göra...

gjort idag?

Ja aa ni, vad har jag gjort idag. Jag har bara chillat hela dagen. Va så trött från igår jag va vaken till klockan fyra. Haha låg och messade som jag inte hade gjort på en vecka. Sen på morgonen åt jag frulle me familjen, packade och åkte till pappa. Sen va jag inne på datan men orkade inte blogga. Sen åt vi middag och efetr det kollade vi på en film. Nu ska jag börja fixa mig för kvällen för jag är helt död. Men ska ta en lååååång dusch innan.
Men vi hörs lite senare snyggingar
Ciao Ciao!

Saknar er


Byta blogg?

Jag funderar på att skapa en ny blogg, kommer ha kvar den här så man kan kolla igenom massa gamla minnen men kommer blogga på en ny. Vet inte vad den ska heta med det kommer inte vara blogg.se utan myshowroom.se/ mycket bättre. Jag gästbloggade ju på Ellens blogg och det va så mycket bättre. Så nu får ni säga massa blogg namn och det namnet jag gillar mest kommer få en FET länkning.

härligt

Jag är hemma!
Trodde fan inte att man kunde längta hem, när man badade i pool varje dag, solade, gick runt i ett ända plagg BIKINI. Det ända som inte va för varmt. Men det gjorde jag jag längtade hem dom senaste dagarna.
Men jag har haft en helt underbar vecka. Vi har åkt stor båt och åkt till ett jätte fint ställe där det va 40 grader i vattnet, helt sjukt. Vi har shoppat för fullt, badat i pool, druckit drinkar, solat, snackat tjej snack, och så sjukt mycket annat.Min kamera gick sönder så det blir inte så många bilder eller hann ta några. Och Elin och Jessica tog några också. Men just nu är jag så trött så orkar inte blogga. Men vi hörs imorgon!
Och tack så sjukt mycket Ellen och Mirre för ni höll min blogg vid liv en vecka åt mig!
fyfan, bjuder ska jag säga er!

TJOTJENA!

Kväll hos Jim. Galet nice, härligt folk och jaa.. Rubbet. Det var iallafall galet trevligt. Nu är jag hemma, Johan har kommit hit och han ska sova här inatt och imorgon ska vi upp och fixa en grej! :)

pöss.

Väsby Centrum


oldiie'
uppochnervänt utropstecken
Holarättväntutropstecken
Nä, jag har faktiskt inte spanska.. Deutsch ftw!
Okej, careface!? Det är sommarlov vafan.

Var i väsby centrum med Pau och Isabell, hittade ingenting mer än ett par balla leggings på NewYorker, men jag slog inte till.. Haha! :) Snåle Miranda är i farteN. Har tvättat håret, smörjt in mig och nu sitter jag och lyssnar på musik, borde fixa håret men är för lat.. Gör det sen! ;)
pözz.

miranda


Hej!
Gårdagen
spenderades hemma hos elinor tillsammans med joel. Vi tittade på filmen Som man bäddar... och den var riktigt bra, älskar ju småbarn så det passade utmärkt för mig. En film i min smak! Sen åkte jag och joel hem, sen var det inte mer med den dagen.. Det var bara att lägga sig.

Idag åt jag pannkakor med sylt och grädde till frukost, mums. Och sen har jag planerat med Isabell och Pau (båda spelar i innebandylaget) för dagen, vi ska åka till Väsby centrum och mitt tåg går 12.58 så jag har egentligen inte så mycket tid till att sitta här.. Men jaja, ikväll ska jag hem till Jim, som fyller 15 år idag. Asnice, innebandyvänner kommer dit och vi ska tillsammans ge honom en toppen födelsedag! :)
pusspuss.

Drar till landet en sväng.

Har packat och ska börsta tänderna sen bär det av till landet, kommer hem på söndag. Kommer ha med mig datorn så jag kommer kunna blogga lite från landet :) Adios!

"godmorgon"

Känns egentligen inte okej att säga godmorgon vid 2, men vaknade faktiskt nyssl Om det hade varit fint väder ute hade jag förmodligen slagit mig själv tills jag börja blöda, men nu när jag ser vädret så har jagi nte missat något sol/bada väder, då är det skitsamma.

Underbart med lite backup av Miranda, tack för den. Blev en lättnad. Hon och jag spelar/spelade vettefan i samma innebandylag :) Kan ju berätta om gårdagen (bara för att det inte hänt ett skit idag)  Igår var jag hemma till 10 ungefär, var hundra procent säker på att det skulle bli en hemmakväll för min del. Hade tvättat bort sminket och dragit på mig mjukisbyxor. Och såååklart så ringer helena och säger att jag ska med hem till Joel som hade lite chill sådär. Det var trevligt, kom hem vid 1, och la mig och kolla på film med min syster, vi somna kanske 3?
Nej vet ni vad, jag ska dra och träffa Helena. Sola lite i karlberg (solarium) hehe fuuuskt. Men kolla på mig liksom, likblek, och tror inte det går sådär jätte bra att sola i det här vädret..så why not!
Kan man kanske få lite såndär härlig sol igen!?!?!?

Godermooooorgååån!


HHEEJJSSAANN!!

JJaagg hhaarr rryycckk! Nej jag skoja bara, :ö Tråkig humor!? Tack, jag vet.

Jaja, kollade på dear john igår, den var gr88888, men den var ändå så jääkla sorglig.. Usch..! Joel är här nu och jag har ingen aning om vad vi ska hitta på för skojsigt idag. Ingen är ju typ hemma och vädret är inte direkt på topp om man säger så, så jaa.. Vi får göra det bästa av situationen. Vet dock inte vad! ;)
pöss.

/////// MIRANDÄH

Tjooo!
Har ju redan berättat om dagen, så kan gå in på kvällskvisten här nuråå.. Gick in till Wille, spelade kubb och tennis med honom, sen skulle vi käka och jag åt hos dom. Efter det gick jag, pappa och Wille ner till videobutiken, köpte glass och hyrde film. Vi hyrde Hotell Gyllene (Kn)orren till mig och Wille, sen hyrde jag en själv också "Dear John"! :)

Joel är hemma när som helst, då smsar han.. mig och sen ska vi dra ut och hitta på någonting en liten stund. Snacka också såklart, det gör jag alltid med den grabben! :) Jaja, ska börja göra mig iordning för att dra ut lite, pussssen.
hörs imorgon (y)


mirandaaaaaaaaa

Tjenare!
Har varit i på Elgiganten och lämnat in iPhonen, eftersom det inte gick att ringa som man skulle.. Åkte då förbi Stinsen, köpte fyra par shorts, fyra linnen, ett par skor och ett skärp. Så dagen har varit lyckad hittills. När vi kom hem igen, var det bara att nästan direkt åka ner till stationen där jag släppte av Eldh och köpte tuggummi i samma veva. Han skulle till landet och nu träffar jag inte honom förns skolan börjar igen .. :(

Ingen aning om vad jag ska hitta på tills .. ikväll då jag ska träffa Joel en sväng. Tror jag går in till grannpojken på tre år och leker med honom ett tag, :)
kraaaam.


Miranda igen

Godmorgon!
Nu har jag vaknat till liv, och Eldh har hunnit komma hit.. Jag har duschat håret också, så jag måste fixa mig. Ska börja göra det nu, så vi kan åka till Elgiganten med min mamma sen.. Måste fixa lite saker på min telefon, den är ny och fungerar inte riiiktigt som den ska .. -.-' Iphone 4 alltså, hopplöst .. Seriöst .. :S

Aja, KBRY.
Ska börja göra mig iordning så jag kan få igång telefonjäveln, hör av mig senare.. LOVAR ! :)
kramiz.


/ Miranda

Hejhallå!
Lina åkte i Lördags och bad mig blogga åt henne, typ ett inlägg om dagen.. Och jag har faktiskt helt glömt bort det. Elakt av mig, men så ligger det iallafall till. Men kom på det nu och slänger självklart in ett inlägg som jag lovat! Hoppas Lina har det grymt i grekland och jaa.. att allt är som det ska och att hon blir galet brun!

Jag kanske ska berätta lite om mig själv också för er som inte vet vem jag är ..
Jag heter Miranda Nilsson, är 14 år.. Ett år yngre än Lina, dvs 97a.
Spelar i samma lag som Linisen, har gjort i alla år..
Så känner jag och Lina varandra och sen träffas vi som ni läst, på fritiden också.
Och jag älskar Lina sjukt mycket! :)

Min dag då!?
Idag har jag bara varit trött, seg och degig. Varit med Andreas Eldh och Jonas Dahlblom. Legat inne och tittat på Svensson Svensson typ hela dagen, förutom en och en halvtimme då vi pallrade oss ut en sväng. Och nu sitter jag bara och lyssnar på musik och samlar ork för att hitta en film och gå och lägga mig med tanke på hur galet trött jag är.. :) hörs imorgon.

Jag på bilden... :)

Okej, jag suger på det här, helt ärligt.

ni behöver inte säga det, jag vet att jag är sämst. Grejen är den att jag glömmer bort att jag ska blogga här med. Trodde Linas andra kompisar skulle hjälpa till lite, men icke. Vet ni vad det betyder? Att det är FF på bloggen, jag kan göra exakt vad jag vill med hennes blogg, mohahah. Okej tillbaka till det allvarliga. Idag är jag glad, ni vet sådär riktigt glad. Ska ut ikväll, fira Ebba och Fanny, bara glömma all skit runt omkring och ha super kul!
Idag har jag väl inte gjort ett skit, kollat på tv, städat mitt rum och suttit vid dator, var ju faktistk rätt skönt. Jag är en så lat person. Fråga min innebandytränare, dom är nog inte så jätte glada på mig, jag har inte kommit på en ensa löpträning. Men helt ärligt, jag känner att jag bara vill slappa det här lovet, snart börjar skolan, 9an och då måste jag vara utvilad och fokuserad. Så jag skiter helt ärligt i om jag måste springa 15 gånger när säsongen sätter igång, om dom hellre vill att jag springer än tränar klubba så är det deras problem, och nu sitter ni och tänker : KKKKKKK jag bryr mig inte!! erkänn ni tänkte så? Ska börja fixa mig för ikväll, för jag ser gaaaanska sliten ut idag :o
Där är jag juuuust nu typ :D

Ellen - IGEN

Hejsan! Lite nattblogg får de bli, bättre de än inget! :)
Ligger här i min smuliga säng (borde vara förbjudet att äta chips i sängen) ligger hur som helst och kollar på film med min syster. Den vi kolla på nyss var apläskig. Den handlar om hajar och sånt, en av mina största räddslor är nämligen hajar. Tycker de är grymt läskigt. Ska sätta på en ny, och gosa ner mig ordentligt.
Läs gärna min blogg, tryck på bilden för att komma till min blogg!
FÄT SNYGG

Ellen Gästbloggar.

Hej Linas läsare!
Som ni säkert vet har Lina åkt till Grekland, och jag är inte alls avundsjuk! inte alls..
Hoppas hon får det hur bra som helst där och tar med sig lite sol hem.
Har varit rätt trist väder dom senaste dagarna.. :(
Hur som helst, jag ska hjälpa henne att hålla bloggen vid liv medans hon är borta, det ska nog gå bra.
Lite om mig:
Jag heter Ellen Helena Audelius och är född den 20 april 1996, är alltså 15 år för er som är efterblivna:)
Jag bor i Sollentuna, här trivs jag. Dock vet jag att när jag blir 18-20 så kommer jag att lämna den här lilla hålan. Visst, jag trivs jätte bra, känner mig alltid trygg här, har underbara vänner här. Men ibland känner man att det är dags för något nytt. Få slippa rykten, skitsnack osv. Jag går i en liten skola som heter Gärdesskolan, en väldigt bra skola enligt mig faktiskt. Dock är jag absolut ingen pluggis. Skolan har aldrig varit min grej, jag tycker det är för skönt att sova på mornarna. Men jag vet sålänge jag vill så kan jag.
På fritiden är jag mycket med vänner. Mina vänner och min familj är min stora drivkraft i livet. När jag behöver mamma som mest finns hon alltid där, jag vet att hon aldrig sviker mig. Min vänner får mig att le exakt varje dag, jag uppskattar dom varje dag. Och vet vilken tur jag har, det är inte många som har så bra vänner. Jag spelar även innebandy och dansar på fritiden.
Som person, hur är jag egentligen? Alla har olika uppfattningar om mig. I vissas ögon är jag en bitch, och det tänker jag inte förneka. För ibland har jag dåliga dagar precis som alla andra, och då kan den lilla söta Ellen bli till ett monster. Men enligt som flesta är jag nog en person som oftast är glad, en tjej med mycket energi, men dom som känner mig väl vet att jag inte alltid är så glad som jag verkar.
Jag hatar Falska personer, snacka skit gör alla, det kommer vi aldrig komma ifrån. Jag snackar också skit. Jag är ärlig som person och bryr mig om dom flesta. Jag hatar blodpudding, våld och sån skit. Jätte avtändande när killar bråkar/slåss, håller ni inte med? :) Omg vad långt det blev! Lite om mig, hoppas vi får kul ihop! :D

Hej då sverige, hello Grekland!

Taxin kommer nu!
Vi hörs om en vecka, kanske i veckan.
Hare så bra, för det kommer jag!
Massa pussar till er alla!

Hon vill följa med


Snart

God Morgon sötkorvar!
Vaknade för kanske en timme sen, nu är jag helt klar.
Taxin kommer klockan halv ett så jag kan chilla lite nu, sen åker vi till Arlanda och möter Elin, Ida och Matilda där.
Sen klockan fyra flyger vi till Grekland. Och då hörs vi inte på en vecka.
Men mina underbara vänner har sagt att dom kan gästblogga några dagar åt mig, så kolla min blogg varje dag, det kommer komma inlägg. och jag kanske hittar något internet cafe så jag kan slänga in ett inlägg.
Men jag bloggar precis innan jag drar
Herrå så länge!

Där vi ska bo!

3

det ända man saknar med skolan är dom här


ska knoppa nu

God Natt Gullegrisar!
Vi hörs imorgon innan jag drar!
Det blir nog ett inlägg runt tio halv elva när jag ska gå upp. Vet inte när Taxin kommer.
Men jag bloggar ju imorgon som sagt, så vi hörs då istället
Puss på röva!
Ååh saknar er!

se7en

Nu ska jag kolla på film med mamma och syrran, aa ni kanske förstod att det är se7en vi ska se.
Tror den börjar på 3:an nu om ni är sugna på att se en äcklig film, jag har inte sätt den men mamma säger att den är det så vet verkligen inte om den är det.
Aja den bärjar nu
Goodbye!
Fan va jag älskar dig bruden!

Kreta

Åååh va jag längtar... den här bilden är från 2008 när jag sist va i kreta.
Det va då jag träffade Felix, hoppas jag får åka till Göteborg i sommar så jag kan få träffa honom!
Aja vi hörs i nästa inlägg
Kramis

Imorgon drar jag

Hello!
Sitter just nu vid matbordet och är inne på facebook, ciara ligger i mitt knä och sover.
Nu har jag packat klart allt, fan va skönt.
Men jag hittade inget inne i stan, eller jo en ring men inget annat. Det va i alla fall kul att träffa Elin och hennes pojkvän. första gången jag träffade honom. Dom va super söta tillsammans om nu undrar. Vi käkade lunch, jag och Jessica delade på en sallad dom va så stora och Elin och Ida åt varma mackor.
Men sen gick vi mest runt och kollade i massa affärer. Sen åkte vi hem jag packade ihop det sista och sen rakade jag benen så nu är dom babylena!
Men nu ska jag börja packa handbagaget...vad ska man ha i det då?
Vi höres lite senare babes!
Ciao Ciao!
Snart är ja där!

Jag vet....

att min uppdatering inte är den bästa men det är lov och man orkar inte blogga så mycket. Imorgon åker jag till Grekland och då hoppas jag att någon kan gästblogga på min blogg. Men nu ska jag dra till stan och möta Elin, Ida, Thomas (Elins pojkvän) och deras mamma! Och så ska vi shoppa och äta lunch där sen ska jag hem och packa och sen åker jag till Grekland imorgon fyfan va najs det kommer bli! Men vi hörs när jag kommer hem!
Ciao!

Har bildbrist så ni får en gammal bild!

det finns bara en av mig och det är jag..

.....det finns bara en av dig och det är du

Lina Nordh!




Buhuhu!

Ååhh mitt gamla hår..

ny klippt

Syrran klippte nyss mina toppar, känns skönt att bli av med allt det slitna och det blev skit fint.
Nu ska pappi, jag och syrran kolla på en film, men nu ska jag gå och ta ett Stort glas vatten. Gött
Har inte så mer att skriva men vi hörs senare eller imorgon, imorgon ska jag typ bara packa, så kommer nog kunna blogga ganska mycket. Om inte mitt internet laggar förstås...
Aja vi höres och synes!
Kramis Lina!

Gilla!


Ikea

Nu kommer snart pappa och Jessi hem och då ska vi åka till Ikea.
Men känner inte för att göra det för jag skulle ta några piller så jag skulle skjuta på min mens men jag började ta dom för sent så jag fick min mens idag så är sjukt ledsen. Fan kommer ha det i Grekland...
Aja får bita ihopp finns inget jag kan göra nu det är bara ta det som det är.
Men nu ska jag fixa håret lite och sen dra!
Vi hörs senare då!
Ciao!
Ellie, Jag och Eldh! ♥

Miranda Nilsson ♥

Tjenare snyggingar!
Sitter med Mirre i mitt kök och lyssnar på musik, vi kollade nyss på film, paranormal activity. Läskig ju...
Sen ska jag iväg till Ikea och köpa lite saker till min och syrrans lilla stuga. Sen ikväll ska jag självklart kolla på fotbolls matchen, hoppas att ni cokså ska det!
Men nu ska jag vara lite social.
Men vi hörs senare
Puss Lina!
Du betyder verkligen gumman, Älskar dig! ♥

Vaken

God Morgon på er!
Vaknade precis och gick direkt ner till min älskling (datan)
Snart ska jag börja fixa mig och ringa Miranda. Sen ska jag nog dra hem till henne och sen får vi se vad vi gör. Sen senare ska jag åka till Ikea med familjen och sen måste jag packa.
Men jag bloggar innan jag drar sen.
Ciao





Mirre imorgon

Tjenare nu ska jag, pappa och syrran kolla på film! vi ska se paranormal activit.
Sen ska jag lägga mig i tid så jag inte är helt död imorgon, för då ska jag träffa Miranda. Och vad vi hittar på vet jag inte men vi kanske drar och träffar några.
Men det får ni veta mer om imorgon
Vi hörs innan jag ska lägga mig.
Ciao Ciao!
Haha kolla på min lilla tjockis!

borta bra men hemma bäst

Lina Is Back!
Hej sötisar jag är tillbaka nu, har haft det sjukt bra på öland verkligen underbart.
Har haft sjukt fint väder varje dag, och vi har solat, badat, varit på ölandsdjurpark, träffat släktingar, varit på marknad, shoppat och massa annat.
Men hoppas att ni också har haft det bra, nu ska jag vara hemma tills på lördag sen drar jag till Grekland en vecka. Ska bli obeskrivligt roligt.
Men nu ska jag bara ta det lugnt vi hörs senare och då får ni lite bilder också!
Puss på er!

iPad inlägg

Hej på er, lånade Matildas iPad, det är skit najs att blogga från den. Men idag har vi solat nästan hela dan, men har tyvärr bränt ryggen...inte bra alls. Sen har vi spelar vollyboll och varit nere i centrum. Vi skulle dragit till min syssling och badat i deras pool och varit med dom såklart. Men dom va inte hemma så vi stannade hemma och kollade på allsång. Men imorgon ska vi hem till några kompisar till mamma och dom har västar fina poolen och så blir det grill "fest" sen på torsdag ska vi till ölands djurpark, galet roligt. Sen på fredag blir det shopping!!! Sen på lördag ska vi till mina sysslingar och sen på söndag ska vi träffa min gudmor, hennes man och mina fyra sysslinagar. Sen min gudmors syster och mamma och pappa. Sen ska vi stänga av vägen för sen på måndag är det loppis här, så då får vi se om vi hittar något. Men jag kanske kan låna ipaden imorgon. Vi hoppas det va. Men nu ska jag sova' är sjukt trött. Vi göres hare så bra! Puss lina Ps. Går inte att lägga in bilder, eller jag vet inte hur man gör

Öland nu

God Morgon!
Blev ett tidigt inlägg idag, jag vakande precis, eller blev snarare väckt av mamma.
Men nu ska jag äta frulle och sen åka bil i 6 timmar, verkligen inte det roligaste. Men om tur har man ju mobil så man kan messa och lyssna på musik. Och sen har jag datan så jag kan kolla på film. Eller det lättaste SOVA!
Fast nu hinner jag inte blogga.
Jag kanske slänger in ett inlägg från Öland om jag får tid.
Hare så bra så länge!
Puss Lina!
Till Vädret vi har idag...

Falska människor har ingen plats i mitt liv


BARA JAG HÖR DITT NAMN SÅ BLIR JAG GLAD


Ipad är så najs!

Hej Hopp!
Sitter i soffan och kollar på något skit som mamma kollar på.
Nyss va jag, Syrran och Matilda ute och spelade fotboll. Skit kul.
Men snart ska jag sova, ska upp klockan 8 imorgon, usch inget man längtar till direkt.
Aja om jag inte hinner blogga imorgon så hörs vi på Öland, jag kanske kan få låna Matildas Ipad och slänga in ett inlägg!
Hörs imorgon eller på Öland då!
Puss Lina!
Haha Nörd, det är Matildas!

Summer!

Ska bli underbart att träffa dig när jag kommer hem från Grekland!
För det va så länge sen och jag saknar dig skit mycket.
Bdw kolla bara in den här bruden, så grymt snygg!
Älskar dig Summer! ♥

Uppsi

Tjo!
Vaknade för typ en timme sen, nu sitter jag på rummet och lyssnar på musik.
Mamma kommer och hämtar mig klockan 4 och innan dess ska jag vara helt klar.
Så hinner inte blogga just nu, bloggar när jag kommer till mamma!
Vi hörs senare då!
Puss Linisen!
Jag och lilla Majsan! <3

Film

Heeej snyggingar!
Sitter i soffan med Syrran och Sara, och kollar på film, vet inte vad den heter med sorglig är den,tårarna rinner ner för kinderna, går inte att stoppa dom.
Men nu ska jag kolla vidare, vi hörs i nästa inlägg.
Hare grymt så länge
Ciao
Bjuda på sig själv är väll aldrig fel..Eller?

okey...


dags att packa

Det är lätt att packa
Det är lite svårare att få ihop den sen...

When I Look At You


Tråk Lina

Nämen tjenare!
Shit va tråkigt jag har, asså jag har suttit inne hela dan. Fan det är inte bra Lina. Jag lovade mig själv att jag inte skulle sitta hemma och tråka en ända gång det här lovet. Det gick ju bra... nej men har faktiskt gjort bra saker idag, tråkiga men bra. Men snart kommer min pappi hem med middag. Sen efter maten får jag se vad jag ska göra.
Men jag bloggar efter maten!
Hare bra så länge
Puss Lina!
Jag nyss

jag idag

Mittbena
Snedbena

Ni är fan underbara


jag är starkare än du


Tjenare

Tjooo bre!
Sitter på mitt rum och dunkar musik, underbart!
Ska börja fixa mig lite för Jessicas kompis Sara kommer hit snart. Vill inte se ut som ett troll som jag gör just nu...
Men i alla fall, sen kommer hon som sagt, sen ikväll måste jag packa.
Men nu ska jag inte tråka ut er!
Puss på er!
Gammal bild

Fotboll

Hej sitter och kolla på fotboll,Sverige-Nordkorea.
Snart är min maskin med rosa tvätt klar så ska ner och plocka ur den.
Shit va skönt det ska bli att åka till Öland, träffa mina släktingar.
Men nu måste jag kila, men vi hörs senare!
Vet inte vad jag ska göra ikväll, kanske bara chillar får se
Pussar till er alla!
8 Lotta Schelin är fan grym!

Lördag

God Morgon!
Vaknade klockan tio typ, då gick jag upp och kollade facebook och lite så.
Nu sitter jag och chattar med Carro, och snart ska jag ner och käka frulle.
Sen ska jag tvätta lite och packa, sen ska jag nog kolla på film med pappa eller något. Det är ju våran sista kväll innan jag åker iväg. Kommer sakna honom som fan.
Men det är vad som händer idag, jag bloggar efter frullen!
Hare så bra så länge
Puss!

Vinnaren är

Elsa Audelius!
Grattis, haha!
Det stod ju självklart " ÄLSKA INNEBANDY"
Men som jag lovade ska Elsa få en fet länkning!
Så tryck på länken här nedanför och kolla en grym blogg.
Elsa är en av mina bästa vänner, Som bloggar grymt bra, hon är på landet just nu men när hon kommer hem kommer hon blogga grymma inlägg.
Så gå in på den nu!
Tryck HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
Min fina Elsa, Älskar dig!

Ska vi säga god natt då

Nu ska jag sova är sjukt trött, ska bli skönt att få sova i sin egen säng igen.
Imorgon ska jag tvätta lite mer och sen börja packa till öland. Ska bli så grymt kul och åka dit. Asså är där flera gånger om året eftersom min mormor och morfar bor där. Så det är något jag gör varje år men det är lika roligt varje gång.
Men nu ska jag i alla fall sova!
Vi hörs imorgon!
Puss!
Haha gammal bild!

När man va liten va allt så jävla lätt

Varför kan det inte vara lika lätt när man blir stor?

Coolingar!


städar mitt fula rum

Hej på er!
Är inte på bästa humör just nu så det va ingen bra idé att blogga.
Så vi kan höras lite senare ikväll!
Hare bäst!
Ciao!


Snart drar vi iväg igen


Liten tävling!

Den som gissar rätt får en fet länkning!
Gissa vad det står på mitt armband, älska....?
kommentera, utser en vinnare imorgon!
Vad kan det stå...?

@ home

Heeej på er!
Lina is home, Har haft det sjukt kul på landet med familjen inklusive farmor.
Vi fixade min och Jessicas stuga och det blev galet fin, vi har några små saker kvar att fixa.
Idag ska jag tvätta massa kläder och imogon ska jag hitta på något med pappa sen på söndag åker jag till mamma och då kommer Jessicas kompis Matilda dit och då ska vi packa och sen på måndag morgon drar vi till Öland och är där i en vecka ungefär lite mer. Sen när jag kommer hem igen måste jag packa upp, tvätta och sen åker jag vidare. Och då blir det Grekland. så jag hoppas att jag har någon gullig kompis som kan gästblogga åt mig i två veckor.
Men jag hinner tyvärr inte blogga nu, ville bara att ni skulle veta att jag lever och mår super!
Vi hörs lite senare ikväll
Puss&Kram
Lilla Lina!
Jag idag

RSS 2.0