Har skit ont i huvudet.. :(

Hej igår åkte jag, pappa, min farbror och min lilla kusin till landet, det var skit mysigt där ute, när vi kom dit fick vi skotta, inte lika mysigt. När vi hade skottat klart, åt vi middag och efter det, lite lördags godis!
Sen typ kl 22:00 gick jag och min kusin och la oss, ja jag är ingen natt uggla som sitter uppe hela natten :P
I morse vaknade jag typ kl: 09 : 10, av min kusins gulliga skratt från det andra rummet, efter ett tag kom han och kröp ner till mig, sen till frukosten kollade vi på bilar filmen, och den här gången fick jag se slutet.
Sen efter vi hade klätt på oss, och ätit gick jag och Oscar ut och lekte i snön, och gjorde en halv snögubbe, han tröttnade efter ett tag, sen när pappa och Mattias (min gudfar) hade druckit klart sitt kaffe, åkte vi ner till vattnet och åkte ner för sand-bärget, hehe as läskigt, det är skit högt.
Sen åkte vi hem igen och åt lunch och efter det åkte vi hem, tog en tablett för jag har skit ont i huvudet, så efter ett tag somnade både jag och min kusin där bak i baksätet.... kom just hem, och nu sitter jag och äter glass, hehe tjockis jag vet :p
Senare ikväll ska jag nog till mamma, vi skulle typ hyra film och mysa :)
Nu ska jag fortsätta att lyssna på min älskade Michael Jackson Heal the world... mm älskar den, älskar alla hans låtar men men... :P
Vi hörs puss puss :) <333
( HeHe jag just nu, inge smink :P )

Har just fixat mig, vill ni se? ;)

Hej Hej jag har just fixat mig, någon som vill se? ;)
Aja snart ska jag till sollentuna centrum, vi kanske ses, vem vet ;)
Sen efter centrum ska jag, pappa, Jessica, Min kusin och min gudfar åka till landet och ha det mysigt.
Men vi hörs puss och kram!
( Ja jag är seriös, OKEJ? skoja inte seriös för 5 öre :P )

GRATTIS ELIN ÄLSKLING

Juste idag fyller min älskling Elin fjortis, en stor dag för henne, och därför vill jag att hon ska få det här inlägget.
Elin du och jag har typ känt varandra i hur många år som helst, vi har ju alltid varit som två systrar du och jag, vi har delat hela våran barndom, och ungdom med varandra, kommer du ihåg när vi kanske var, 3-4 när killarna gick och slog oss med dockor och bet oss, hehe eller alla saker vi gjorde i gula villan, eller alla minnen sen öland, haha asså vi har så många minnen tillsammans, så jag inte ens orkar skriva om alla. Men sen när vi blev lite äldre bytte vi skolor till två olika, vi tappade kontakten helt, trodde inte det skulle vara du och jag hela livet, men sen började vi träffas mer och mer, och nu är det som förr, jag är så jävla glad för det, du fattar inte hur mycket du betyder för mig elin, du betyder så sjukt mycket, jag hade inte klarat mig utan dig, när mina föräldrar skilde sig, var jag bara 3 år och fattade inte så mycket men när jag blev lite äldre började jag fatta det och mådde ganska dåligt ett tag, och då fanns du där, jag kunde prata med dig och få tröst, jag finns här för dig hela tiden Elin som du har funnits för mig. Jag är så glad att vi blivit som vi var när vi var mindre, fast bättre, vi bråkade lite mycket när vi var små, men det gör man ju när man är systrar, det var det som var så kul när vi gick på dagis, vi bråkade en hel del på den tiden, men lärarna orkade inte göra något för dem visste att du och jag blev vänner efter 5 minuter ändå.
Men jag vet inte riktigt inte vad jag ska skriva, jag är bara så glad att du alltid funnits där för mig, och gumman jag finns och kommer alltid finnas här för dig.
Att se dig le, får mig att bli glad, hela du får mig att orka, och kämpa för olika saker.
Du och jag livet ut Elin.
Hoppas du får en lika bra födelsedag som alla andra födelsedagar jag delat med dig, och att du får en massa fina presenter pussar och kramar.
Älskar dig Elin och tro inget annat<333333
KAN BARA SÄGA EN SAK OCH DET KOMMER DIREKT I FRÅN HJÄRTAT JAG ÄLSKAR DIG ELIN!
( Säger bara en sak, låten är ett minne ett fantastiskt minne )

Landet i dag

Hej alla gullungar idag ska jag till landet, det ska bli fett mysigt bara pappa och jag, har inte varit där på skit länge, men nu ska jag äta frulle och packa lite sakner sen drar jag, vet inte om vi ska slagga där men ja bloggar kanske ikväll eller imorgon!
Ps Älskar dig pappa!
Puss och Kram Lina <33
Inge smink, men bryr mig inte, det får se lite konstigt ut :P
( Dagens outfit och låt )

MICHAEL JACKSON

Hej alla sönäsro jag ville bra lägga ut några bilder och låtar på min idol, han är eller nu mera var min idol och hade alltid varit det, började lyssna på hans låtar redan i blöja, har alltid älskat honom och kommer alltid göra det, alla snackar så jävla mycket skit om honom och det hatar jag har ni något att säga om honom kan ni väll bara hålla det för er själva, och lyssna på låten, blunda och lyssna . R.I.P Michael Jackson.
'
( Han har så sjukt många bra låtar det är bara att söka på youtube :) )

Sportlov äntligen!

Hej alla rump nissar idag har jag varit i skolan, kort dag fan va skönt, Idag hände det inget speciellt i skolan?!..
Men efter skolan åkte jag, Jessica och Erica till sollentuna centrum för jag skulle köpa present till min älskling Elin som fyller 14 imorgon... stor dag för henne imorgon hon ska få massa fina sakner, pussar och kramar av mig!
Något mer som händer imorgon, humm kanske ska till landet med Pappi, har inte varit där sen sommarlovet typ... saknar landet. Annars tror jag inte jag ska göra något annat speciellt på lovet, så det är bara att messa eller ringa, kommer vara ledig hela lovet. Men en sak jag måste bara träffa Ellen asså vi träfas typ aldrig längre, som förr då vad det typ varje helg, mår inte bra på grund av det känns som att jag aldrig ringer henne, måste bli bättre!
Men ikväll ska jag typ på träning, hehe om jag orkar, jag är skit trött.. har varit det hela veckan, vet inte varför.
Jag har inget mer att säga det här inlägget blev väldigt konstigt jag vet men pallar inte skriva om. skriver mer och bättre ikväll, eller imorgon puss och kram <333

( Åååå lyssnade på den här låten 100 gånger varje dag förut )


Tråkig dag...!

Hejsan alla sötkorvar udag har jag verit i skolan men idag var det inte lika kul som vanligt, jag vet inte varför...Men efter skolan åkte jag hem till min älskade farmor och åt plättar... mumms!
Kom just hem från farmor och var bara tvungen att slänga in ett lite inlägg... nu har jag inget mer i skalle, men god natt puss och kram <33
(tog bara en lite snabbt)

Asså ärligt låten får mig att vilja dansa!

HeHe ville bara slänga in en liten låt, asså ärligt låten får mig att vilja dansa, fan man bara känner hur hela kroppen bara vill ställa sig upp och börja dansa!
Puss & Kram
Lina<33

Fan va kallt det är ute!

Hej alla älsklingar, idag ska jag börja mitt inlägg med att berätta hur mycket jag hatar snön just nu, asså jag har alltid älskat snön men nu hatar jag verkligen den, asså det är så jävla kallt ute, man kan ju inte ens vara ute 5 minuter utan att frysa häcken av sig. Men men fins inget jag kan göra ändå... men idag har jag bara varit i skolan, haft det roligt med mina älsklingar som vanligt, stannat kvar efter skolan i någon timme eller två. Sen åkte jag och Jessica hem med en as rolig buss gubbe, haha fan vad vi garvade... När vi kom hem sprang jag upp till min säng och la mig där, bytte om till mjukisar och flis tröja och gick ner och åt, ville bara ligga kvar i sängen, men var tvungen att äta. Nu sitter jag i Jessicas rum och tråkar som vanligt, pallar inte gå på träningen ikväll, den kanske redan har börjat men jag är skit trött, så idag blir det ingen träning för lilla lina... idag blir det vara hemma och kolla på film.... men nu har jag inge mer att skriva så puss puss !! <333
Bilden är inte den snyggaste men roligast, men den bjuder jag på! :P
Låtarna jag lyssnar på just nu....!

Rolig dag som vanligt! <33

Tjena mitt bena, idag har jag varit i skolan och haft det roligt som alla andra dagar, det är inte kul med lektioner men att vara med sina vänner och snacka och göra andra saker. Men det kan jag berätta om lite senare i mitt inlägg. Imorsen när jag skulle till skolan var det bil kö, asså allt stod helt still, asså jag fick lite ryck, men sen kom vi ut på motorvägen och där rullade det på bra, så jag kom bara 5-10 minuter sent men men... det är snöns fel.
Sen Efter idrotten åkte vi till något ställe inne i stan, vet inte vad det heter men i alla fall där skulle vi typ gå runt och kolla om vi kände oss själva och det var en kille där som hade en sär gubbe asså ärligt han var skit äcklig, kom fram 3 gånger, men vi fick ha några tofflor på oss när vi gick runt där och satt i någon hjärna, låg i någon vatten säng, kände på hjärtat och massa andra skumma saker..... Sen efter skolan stannade jag kvar i elevrummet med dem vanliga... Melika, Mikael, Joel, Adam, Joseph och Amanda en stund, sen kom typ några till efter ett tag. Sen kom min syster när hon slutat, så då stannade jag, Jessica, Joel, Adam och Mikael kvar i skolan och snackade, och sen gick vi ut fick typ inte vara kvar i skolan längre , så då stod vi ute och snackade, och kastade snö, Juste Joel är dagens hjälte, Adam kastade upp en stor snö sak, så den nästan kom i mitt huvud med Joel han precis dra bort mig så jag inte fick skiten i huvudet, Tack Joel <3333
Sen efter ett tag drog jag och Jessica hem, hehe somnade på bussen igen.... Fattar inte vad det är med mig jag lägger mig fan as tidigt men jag är alltid lika trött. Men sen när pappa skulle hämta oss vid vallen kunde inte buss gubben släppa av oss där för då skulle han typ fasna eller vad han sa.... Så han släppte av oss mitt i vägen... ä lite konstig gubbe.... men vi dog i alla fall inte... Men nu sitter jag bara hemma, pappa ville typ att jag skulle med honom och kolla på Hocky ikväll men jag vet inte kanske gör det för hans skull, men annars kommer jag nog bara sitta hemma och tråka... men nu har jag inget mer att berätta. Puss & Kram <3333
(Saknar dig gubben, Älskade dig verkligen)
(Låten får mig att tänka på dig Sixten, RIP)

RUMP VÄRME

Hej mina små Sötkorvar, Idag kommer jag inte orka skriva så mycket är skit trött, hård men rolig dag, jag jag har verkligen haft det roligt idag måste jag säga, Efter skolan stannade jag, Jessica, Melika, Miakel, Adam, Joel och Joseph kvar på skolan och snackade några timmar, sen åkte vi hem allihop, fast till sig själv asså :P
HeHe somnade i BILEN på väg hem, jag är verkligen skit trött. Ska lägga mig tidigt i dag så jag är lika pigg och glad som i dag, men nu ska jag hjälpa pappa med maten, ha det bra puss och kram älskar er alla <333

(Dagens låtar, Tack för hjälpen Joel<33 )

Sanna Martini är sötast

Hej alla rumpor nu sitter jag och pratar med Sanna Martini, Vill bara att ni ska veta att hon är världens bästa, och världens sötaste, vi har inte kännt varandra så länge men det känns som vi känt varandra hela livet, det är så jävla lätt att prata med henne, man blir så glad när man ser henne, pratar med henne att bara höra hennes namn gör mig glad. Måste fan träffas någon dag gumman. Men nu ska jag prata vidare med lilla Sannis, och kolla på walander... <333
puss och kram
(Den här låten är till dig Sannis)


Brunnet så hett :D

Tjenis penin, jag har precis ätit frulle och nu ska jag städa mitt rum, jag ska få nya möbler så jag måste typ städa allt innan, och jag som HATAR att städa så synd för mig.... I morsen vaknade jag med leendet på läpparna vet inte varför kanske drömt om något/ någon speciell, jag vet faktiskt inte, aja sen gick jag upp och åt frulle med familjen, Mumms... Efter frukosten började jag vika mina kläder och lägga dem på sängen har vikt alla mina kläder från min förra byrå, nu har jag bra mer än halva kvar, HeHe.
Men nu måste jag fortsätta så det blir klar idag, håller på att vänja mig vid det bruna håret, i love it, men saknar mitt gamla lite, men kommer färga det blont igen till sommaren, men nu hinner jag inte skriva mer, kommer skriva mer och lägga ut bilder senare, men puss och hej lever pastej.... usch hatar lever pastej!!!!!
(Dagens låt)

Nya Lina ;D

Hejsan igår färgade jag håret, men blev miss nöjd med färgen... så nu har Jessica färgat om mitt hår... Å shit va nöjd jag blev :O (Tack syrran )
Ikväll ska jag bara vara hemma med Familjen, kolla någon film och äta godis (tjoooooockis lina)
Men ha en bra kväll alla läsare, Bye Bye!
Före Efter :) najs vah ?

GOOOD MOOORGON

Go´Morgon, inatt sov jag hos Ellen som sagt, vi hade en mysig kväll igår, han inte göra så mycket kom hem typ kl 22:00, efter en rolig träning.... nu har vi precis ätit frukost, snackat skit och nu kollar vi OS.... idag vet jag inte vad jag ska göra men jag hittar säkert på något. Men nu ska vi nog fixa oss lite... men vi hörs!..
Pussar och Kramar från mig:) <333



(Jag och Ellen igår)


*Slaggggar hos Ellen i natt*

Hejsan alla rumpor idag har jag varit i skolan rolig dag som vanligt, efter skolan tog jag bussen för att möta Ellen Pellen i edsberg men ingen Ellen hoppade på, och jag hade glömt mobilen hemma idag så jag kunde inte ringa men jag åkte till sollentuna centrum som tur mötte jag Sanna, Summer, Malin och Emma så då fick jag låna Malins mobil för att ringa Ellen, ( Tack Malin )
Sen gick vi in och köpe hår färg till mig, efter det gick vi till tåget för att åka till Miranda, som tur när vi kom upp kom tåget precis, Vilket flyt vi har Ellen....
När vi kom hem till Miranda färgade vi mitt hår, och snackade med någon Joakim, någon kompis till Miranda, fattade fa´n inte vad han sa, vi sa typ va 100 gånger.
Sen åkte jag och Ellen hem till mig och fixade oss till innebandy fotorna vi tog idag, på tal om bilderna dem blev säkert skit fina särskild driv bilderna, rolig träning, i alla fall i slutet, men nu ska vi dusch ( EN OCH EN )
Och sen ska vi nog kolla någon film, lite  mys och pys och sen blir det nog hopp i säng, och då menar jag sova, Ellen och Emma ska spela med killarna imorgon, måste upp kl 07:00 tur att man inte ska spela.

Men vi hörs imorgon puss och kram <333



Skolan...

Hejsan nu sitter jag i skolan och ska snart ha kemi, längtar inte direkt. Men ja hinner inte skriva så mycket skriver mer ikväll.
PS jag ska färga håret i dag.
Puss

Vill inte vara sjuk längre...

Hej sötkorvar jag är sjuk igen, fan jag hatar att vara sjuk orkar inte vara sjuk längre...!
Jag vet inte om jag ska till skolan i morgon, bror på hur jag mår.
Men nu ska jag vila vidare dricka mer tea och duscha.
Puss och kram från mig lina!

Fan va kul vi hade idag

Hej alla sötisar idag har jag varit i skolan, min morgon började med att jag missade bussen till  idrotten med 3 minuter, så då gick jag och Carina till idrotten tillsammans. Jag var inte med på idrotten för jag är förkyld men jag gick runt och gjorde lite som jag ville :P
Men sen har jag bara haft några lektioner, sen efter skolan stannade jag, Jessica,Melika, Mikael och Joesph kvar på skolan och snackade och skrattade som fan, så jag och Jessica kom hem 18:15 typ...
Nu  har jag precis ätit någon soppa och nu ska jag vila lite är trött, sen ska vi nog kolla på någon film, men ha det bra. Just det är semeldagen i dag hehe! <33
pussar och kramar från mig lina.

Svar

Anonym om FRÅGA VAD NI VILL SVARAR PÅ ALLT:
Gillar du någån i din klass?
IP: 213.100.110.202
Svar: Jag gillar alla i min klass.
Anonym om ????:
är du oskuld? 
dricker du , eller har du druckit alkohol? 
röker du? 
IP: 84.217.121.228
15 Februari, 17:33

Svar: Ja jag är oskuld, jag dricker inte men jag har druckit alkohol, och nej jag röker inte
Elin om ????:
Hur kan du vara så söt? :P <3333
IP: 83.183.23.214
09 Februari, 19:57

Svar: Jag tycker själv inte jag är söt, så jag har inget bra svar på den frågan Elin
HeHe jag tycker ni är lite dåliga på att fråga saker, men jag kommer ha en fråge stund i mars den får ni inte missa ;) <33
puss

Veckans Planer

Veckans planer:
  • Måndag: (Idag ligga hemma och bli frisk)
  • Tisdag: Inga plander, göra något?
  • Onsdag: Innan vet jag inte efter träning och sen kolla Andra Avenyn
  • Torsdag: Match mot 95 tjejerna
  • Fredag: Ska typ vara med Ellen, kanske ska ut vet inte
  • Lördag: Fortsätta att vara med Ellen
  • Söndag: vet jag inte, göra något?
Pussar & Kramar från mig Lina! <3


(Inge smink ;P )

GRATTIS AMANDA!

Juste i dag fyller min lilla sötnos Amanda 13 år, en stor dag för henne alltså, så jag ville bara skriva det så att alla vet det, hoppas du får en bra födelsedag, mycket pressenter, pussar och kramar. För det kommer du få av mig imorgon när jag kommer till skolan vänta du bara! <33
Men som sagt Grattis Amamda älskar dig !

Sjuk igen...

Hej morse vaknade jag av att jag hade skit ont i huvudet och var förkyld, jag orkar inte vara sjuk hela tiden.
Aja idag blir det bara att vara hemma dricka tea, sova, göra läxor och kolla lite tv....
Puss Puss lina

ALLA HJÄRTANS DAG IDAG

Hej alla sötnosar glad alla hjärtans dag eller vad man ska säga, idag ska jag till stan och se på bio med: Emma, Joel och Adam och Melika och Mikael om dem orkar.
Just nu sitter jag på mitt rum och väljer kläder och försöker så liv i Melika och Mikael...
Men jag har inget mer att skriva hörs i kväll, puss och kram lina
Ps ha en bra alla hjärtans dag!

SEGER..!

Hej jag har just kommit hem från en  rolig match, vi vann med 9-1, men jag gjort
de bara ett mål, men jag fick guld bollen i alla fall :)
Nu ska jag dusch sen kanske jag ska ut med tjejerna eller vara med Jessica och hennes vänner Sara och Matilda..
Men jag bloggar mer i kväll puss puss lina
(Dagens sötaste)

Match..!

Hejsan nu är det match igen jag hinner inte skriva, skriver ikväll eller när jag kommer hem från matchen, önska mig lycka till ;)
puss och kram lina
(HEHE)

ANONYM

Asså bara en sak det är skit jobbig när man får komentarer där det står ANONYM, står ni inte för vad ni skriver är det därför ni skriver ANONYM eller? om ni skriv gärna namnet men om ni verkligen inte vill så får ni ju välja själva...
puss elle puss
HiHi

Slutade kl 13:00 fett skönt

Hejsan nu sitter jag i min kök som vanligt, är inne på facebook, lyssnar på Concrete Angel min nya favorit, och sitter och bloggar, senare kl 18:00 ska jag över till Elin 5 meter ifrån mig och äta, pappa jobbar natt så jag ska dit och käka och underhålla Elin, hon har opererat sig, tycker så synd om henne hon får bara äta kräm stackare, men det är ju gott ;)
Nu ska jag Chatta lite med mina små älsklingar, för vi ska på bio på söndag vi ska se farsan vem vill sitta hemma på alla <3 dag ? <33 inte jag i alla fall, då ska man vara med dem man älskar och det gör jag jag älskar mina vänner så sjukt mycket.
Just det är ju träning ikväll, kommer få träffa alla små och söta, ska bli kul dem ska ta lag bilder i dag, synd att jag är så ful och kommer förstara bilderna men det är inte mitt fel.
Aja nu har jag inget mer att skriva puss och kram <33
Dagens Outfit
Hihi vet faktiskt inte själv vad jag gör på den där bilden ville bara att ni skulle se mitt snygga armband

Saker jag hatar och älskar

5 saker jag hatar
  • Att bråka med någon man älskar
  • Vänner eller personer som sviker än
  • Fötter
  • Domare som dömer
  • Falska ryckten
5 saker jag älskar
  • Mina familj, släckt och vänner
  • Jag älskade min farbrors hund sixten skit mycket
  • Innebandy
  • Äkta vänner, folk man verkligen kan lita på upp till 100% eller mer
  • Skräck filmer
Finns massa andra saker men jag vill inte tråka ur er, listan skulle fan vara 3 inlägg.
Men men idag har jag varit i skolan det har både hänt roliga och lite mindre roliga saker, jag orkar inte gå in på detaljer. Efter skolan stannade vi kvar en timme eller något sånt med några kompisar. Sen åkte jag och Jessica hem, hehe somnade på bussen. Och nu sitter jag här hemma och gör absolut ingen ting.
Men jag ska kolla med syrran om hon kanske vill se en rulle med mig (Rulle: Film om ni inte visste det)
Men hare bäst så hörs vi puss och kram lina
(En liten bild på mig och Melika i skolan här om dan)

Ska jag färga håret brunt?

Ska jag färga håret brunt eller låta det vara som det är, vad tycker ni?
Brunett så hett
Blondin så fin

Är med Emma 5a och vi har det skit kul...

Hejsan idag har jag varit i skolan nice dag asså. Inte så jobbiga lektioner, vi fick sluta tidigare idag det kom typ ingen lärare, och Emma hängde med mig hem efter skolan, så nu sitter vi vid mitt köks bord och spelar data skit kul mycket skratt och stoj kommer det bli, men senare ikväll blir det träning, kul att träna igen och träffa alla tjejerna.
Nu ska nog jag och Emma hitta på något i stället för att bara sitta och spela hela tiden.
Men vi hörs puss puss Lina och Emma
HeHe jag och Emmis

Söta va?

(titta vilka sötisar, älskar er)

????


FRÅGA VAD NI VILL SVARAR PÅ ALLT

Hejsan det här är min första frågestund, där ni kan fråga vad ni vill och jag svara på alla, om dem inte är för pinsamma eller pinsamma, men ska försöka svara på alla.
FRÅGA FRÅGA FRÅGA!!!
puss lina

Flummig som fan...

HeHe hejsan alla sötnäsor, idag har jag varit i skolan och haft det hyfsat roligt... idag har jag haft:
Idrott, lunch, So/Sv, kör, språk och så klämmer vi in några raster efter varje lektion. Jag är skit flummig blev det på bussen, en tjej satt och glodde på mig så jag gav henne en bitch blick till baka sen vågade hon inte ens kolla åt mitt håll på hela resan. Sen på vägen hem då dem tre muskeltörerna, Jessica, Jocke och Lina blev det lite bråk och jag sparkade Jocke på smalbenet, inte skönt, han fick ett litet sår och lite blod hihi, men jag sa faktiskt förlåt.... mer som hände på hem vägen ramlade några gånger, lite sång och mycke dans, hehe alla kollade. Nu sitter jag här i köket och är skit flummig, och pratar med morfar på facebook, snart ska väll jag och syrran börja med kvälls maten, det bli grekisk pasta sallad mums min favorit!
Men nu ska jag spela lite spel, prata med morfar, flumma lite och fixa min och mammas farmville.
Puss och kram skum banan <33
(dagens outfit )
(Liten närbild, så ni ser vad som står)

Asså jag kan inte se på den utan att börja böla... <3

Asså jag kan inte kolla på den utan att börja gråta, till er som är svaga för saker som är hemska tex den här videon råder jag er vatten fast maskara. Asså fatta att det är skit många barn som har det såhär, kan fan inte fatta det, vilka idioter till föräldrar som gör så... 

Måste bli bättre på att säga vart jag köpt mina saker och vad det kostar

Måste bli bättre på att säga vart jag köpt mina saker och vad det kostar, jag är ledsen att jag glömmer att berätta vart jag har köpt mina saker och vad dem kostar. 
Lindex 199:-
Kaphal 39, 90 eller 49,90 vet inte hehe <33
Men visst är dem söta ;)
Brukar aldrig köpa kläder från kaphal men den var väldigt söt.
199, 50

Sitter hemma och tråkar....

Hejsan idag har jag varit i skolan och haft det riktigt roligt, mycket skratt och stoj... Efter skolan hade jag sällskap med Erica hem, vi snackade om lite allt möjligt lustiga människor på bussen, killar, skolan, läxor, vad som händer i helgen. Sen när jag kom hem laggade internet så då blev jag fett irriterad... Nu sitter jag hemma hos pappa och kollar på något skit program, men nu ska jag och min syster göra middag tillsammans,  för våran pappa jobbar till kl 22:00 ikväll.... men ses puss puss <33

Blir hemma i dag/kväll

Hejsan alla sötisar ifredags var vi hos Ida, Elin och Matilda. vi hade skit roligt, vi skrattade, sjöng, shoppade och massa andra roliga saker men sen på kvällen blev Jessica sjuk så vi åkte hem ganska tidigt på morgonen, efter det åkte jag och mamma och åkte och handlade en massa saker, sen åkte vi hem. Juste när jag badade somnade jag i badkaret så jag blev skit rädd när jag vaknade. Nu kollar jag på tv:n och messar med min söta Elsa, men kommer nog blogga mer under dagen, men vi hörs puss och kram lina <33
Sakerna jag köpte i fredags
Mina fina nya örhängen
Min nya stora vita väska
Min nya tröja
Min nya spargris, eller ska man säga spar sköldpadda eller snigel eller vad det är :S :P
Söööt va?

BEBISARNA ÄR KOMMNA

Jag ville bara berätta att min gudmor Jenny har precis fått tvillingar en tjej och en kille, är så jävla glad länktar tills imorgon kommer kanske få träffa dem då... Så nu har hon 3 tjej och en lite kille.

Hård men rolig träning....

Hejsan kom just hem, rolig träning idag började med lite lätt jogging runt planen och snacka lite skit som Pietro säger.... sen hade vi lite andra övningar... sen MATCH, och jag gjorde ett as snyggt mål, Emma passade upp över hela plan och jag satte den i krysset *   (STÅLT)
Nu har jag precis kollat på Andra Avenyn inte det bästa avsnittet men men.... nu ska jag ta ett varmt bad.
Men bloggar imorgon puss puss <3333
Jag och Ciara för någon sekund sen

Träning Igen...

Hejsan idag har jag varit i skolan, en ganska rolig dag för att vara onsdag. Nu ska jag slänga i mig lite mat sen ska jag möta Emma vid vänd plan där hennes pappa ska hämta oss och sendan åka till träningen och ha så roligt, träffa alla tjejer och göra en sak man älskar mest av allt, i alla fall jag.
Efter träningen är det Andra Avenyn, men nu ska jag dra bloggar kanske efter träningen puss lina!
Lite Andra Avenyn Bilder ;)

ELSA GUMMAN

Elsa jag älskar dig så otroligt mycket, och det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra det, du finns alltid där, när man är ledsen som glad, olycklig som lycklig, det finns så mycket bra att skriva om dig så jag inte kommer på något det bästa jag kan få ut mig är att jag älskar verkligen dig. Jag säger till många att jag älskar dem och det gör jag också, och jag älskar dig Elsa det gör jag verkligen, jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, vi har så många fina minnen.
Har många fler söta bilder på dig gumman, lägger upp fler någon annan dag

Amanda & Lina Små

HeHe min morfar hittade en bild på mig och Amanda när vi var ganska små var bara tvungen att lägga ut den..! Puss lina
(inte den snyggaste på mig men men... )

Hem Ljuva Hem...!

Hej alla små och stora idag har jag varit i skolan och haft det sådär roligt, har varit lite irriterad med det gick över, det hände mycket men ändå lite idag, jag har nästan precis kommit hem till min lilla kisse katt. Imorgon blir det tränig som vanligt och Andra Avenyn glöm INTE det ;)
Men jag har inte så mycket mer att säga så jag säger väll hej då! <33
puss lina
köpte dem på Wedins tror jag :s
Köpte också dem här på wedins
REA REA REA REA REA REA REA
( Två av Tre par av mina skor jag köp igår )

Sollentuna Centrum....

Hejsan, jag har precis kommit hem från sollentuna centrum.. efter en lång shopping runda, jag har shoppat, 3 par skor ett par vinterskor, sommar och höst skor maschara. Sen åt vi en god middag i centrum greksallad, tyvär glömde jag min kamera å jag kunde inte fota.. Men nu ska jag kolla lite på tv:n, välja kläder tills imorgon och å och lägga mig... ä skit trött haha jag och carro somnade på bussen på väg hem! <33
Puss lina!
(Några bilder på min som liten.. HiHi)

RSS 2.0