TIDEN GÅR SÅ FORT NÄR MAN HAR ROLIGT

Hej hej somnade i mammas säng vi låg och snackade och så somnade jag. Men nu har jag borstat gaddarna och sminkat av mig. Och har precis krypt ner i min varma nybäddade säng. Snart ska jag sova men först ska jag läsa igenom fysiken, har redan glömt vad jag läst.
Imorgon är det fredag, herre gud va den här veckan har gått snabbt. Tiden går ju så fort när man har roligt.
Vad ska man göra imorgo då? ingen aning..
Vad ska ni göra? kommentera gärna
Men ni får ha det så bra!
puss Lina <33
Jessica och jag när vi va små! X)

Nytt inlägg

Hej hej sitter just nu och skriver om lunginflamation, en läxa som ska vara inne på måndag.
Snart ska jag läsa fysiken igen, som sagt fysik är skit. Och efter som min lärare är som han är så kommer han säkert göra det här extra svårt.
Men nu måste jag plugga vidare!
Hare gött!
Puss Lina <33
Hihi göööllig, Ellen, Madde, Jag, Simon och Lilla Elsa där bakom! :) <3
(GAMMAL)

Fysik:Skit

Hej hopp gummi snopp, sitter just nu vid köks bordet och lyssnar på hög musik och läser i min fysik bok...usch har prov imorgon, känner mig inte redo för 5 öre. IG för mig då. Men fysik är inte så svårt men ändå svart, förstår ni vad jag menar? haha!
Idag har jag varit i skolan, hade skit rolig fast efter skolan blev jag sur på en person, men det är över nu iaf. Men i skolan hade vi idrott, hemkunskap, just vi lagade pasta med någon grej, super rolig lektion men våra lärare fick DAMP för vi satt och snackade om "snuskiga" saker som inte hon vill höra? soooo? Aja sen hade vi bara massa tråkiga lektioner. Men det va dagen det! Går dagen va betydligt roligare, först åkte jag hem till Ellen och Elsa efter skolan, sen snackade vi lite och sen kom Olle så då gick vi till bussen tsm, och sen åkte vi till träningen, så hade vi Bep..bip...bipp test vete fan vad det heter men iaf, det gick sjukt dåligt för mig, förut har jag fått typ 10 och nu fick jag 8,4....dåligt!! sen spelade vi match och sen gick vi ner och åt PIZZA och satt och snackade om KILLAR! Sen åkte vi till Brandstationen och gjorde MASSA roliga saker, släckte en liten brand, hjärtlungnräddning på en docka, sprang och massa annat. Men sen åkte vi till A-laget match och kollade, jag Ellen och Olle hade ett väldigt roligt samtal måste jag säga haha. Men det va sjukt många som va där och kollade. Men det va det vi gjorde igår. Men nu måste jag plugga ledsen!
Puss på er sötkorvar! <33
Bästa laget, älskar er! <3
I helgen köttar vi!

Grattis min finaste Jessica! ♥

Den 30 mars föddes världens finaste människa. Och det är min syster jag talar om. Och idag fyller hon 17 år, omg. Känns som det va igår vi cyklade runt och runt i cirklar och lossades att våra cyklar va hästar. Det va tider det. och när du och morfar skulle på piknick, så satt ni där på en filt och fikade och sen helt plötsligt sa du -Morfar när kommer pikniken? haha söööt!
Du är helt fantastisk hela du Jessica, du är världens bästa syster, förlåt att inte jag är det, ska försöka bli bättre. Men du är iaf helt underbar och jag älskar dig mer än någonting annat på den här jorden!
Du är mitt liv, du är mitt allt!
Du och jag förevigt syrran och glöm aldrig jag säger ALDRIG att jag älskar DIG!
All kärlek till dig syrran på din 17 års dag!
Puss Din lillasyster Lina ! <33
JESSICA HELENÈ NORDH! <3

JAG LOVAR!

Jag bloggar om dagen imorgon istället!
Pussar från er Lina! :D <33
kyss och smek porrlek!
hihi X)

Gooooood Naaaaaatt!

God Natt söta läsare nu är det dags att sova tycker jag, det är ju en dag imorgon också.
imorgon ska jag åka direkt till mina flickor tror jag och så åker vi till träningen sen ska vi dra och äta pizza och sen ska vi till brandstationen och göra massa saker där. Så nu måste jag nog sova!
Sov sött, bloggar imorgon!
Puss Lina <33
Huuummm jag tror att jag helt plötsligt blev SJUKT taggad på att dra till brandstationen imorgon HAHA skoja X)


Har precis plattat håret.....

och nu blir det big brother!
Ha det bra!
Puss Lina <33

Åååååå längtar!

Dit ska Jag, Elin, Jessica, Ida, Mamma och Matilda i sommar!!!!! NAAAAAAAAAAAJS!!!!!!!

MINA SÖTA POJKAR!

Hej hej sitter just nu i syrrans rum och chattar med Summer, vi ska träffas i helgen, saknar henne massor!
Men idag har jag varit i skolan, hade sjukt ont i både huvudet och magen men jag bet ihop. Har typ varit med killarna hela dagen idag, skrattat massor. Fan den här dagen har verkligen varit sjukt rolig. Mina fina pojkar. Men sen efter skolan va jag lite med killarna och sen gick jag och Amanda och snackade på Toa:n sen kom Adam också in dit så snackade vi alla medan jag sminkade mig. Sen åkte jag till Ellinor och så åkte vi hem till henne. Sen när vi kom hem till henne bakade vi choklad bollar, kollade på tv:n och snackade massor. Sen kom mamma och hämtade mig hos henne, så åkte vi hem och käkade sen åkte vi och handlade lite små saker och nu sitter jag hemma. Kollade nyss på fotbollen. Men nu ska jag kolla vidare och hejjjjjjja!
Puss Lina <33
Saknar er, men imorgon träffas vi då blir det puss och snack kalas!!! ♥

GE MIG SOMMAR!!!


saknar!

GodGodNatt!

God Natt söta läsare snart börjar BB så nu ska jag bädda sängen och sen blir det BB, men det va det jag hade att säga!
Puss Lina <33
Jag och Min älskling ELIN! <3

EGO ME!


BB SNART!!!!

Hej hej sitter på syrrans rum och chillar. Nu ska hon platta mitt hår tills imorgon sen ska vi kolla på Big Brother såklart, sen ikväll ska jag sova inne hos syrran för mormor och morfar är här. Men i all fall, nu ska jag kila!
Hare underbart!
Puss Lina <33

<333333


Hemma igen!

Hej hej sitter hemma och pluggar....har så sjukt ont i hela kroppen, sen igår den där tjejen som puttade mig. Och så är jag förkyld. Så idag blev jag hemma, men ska gå imorgon för då har jag prov. Men nu ska jag plugga lite och sen senare ska jag åka till mamma. Men ha det så bra så länge!
PUSS LINA <33

kläder...kläder...mer kläder!

ÅÅÅÅ BLIR GALEN!!!!

slänga kläder? det gör man bara inte!

Hej hej håller på att rensa mina kläder, har redan fyllt 2 STORA flyttlådor och jag har bara gjort mindre än halva garderoben. Jag tror pappa måsta åka och köpa fler flyttlådor. Men jag vet inte vad jag ska göra med alla, tills jag kommer på det får det ligga uppe på vinden. Jag kanske ska sälja, det är liksom fina kläder som jag köpt men inte vill ha längre, så om någon är intresserad är det bara att skriva så kan jag höra av mig. Men nu ska lilla jag fortsätta!
Puss Lina <33

Trött/Ledsen/Ont

God Natt söta läsare, är sjukt trött,ledsen och har ont i axeln.
Imorgon ska jag rensa massa kläder och lägga i flytt kartonger och lägga upp på vinden.
Men sen på kvällen ska jag till mamma.
Dagen har varit rolig och tråkig, sen jag kom hem från min kusin har jag legat och sovit hela dagen, har inte orkat göra något annat, gick upp så tidigt imorse och sen orkade jag inte vara vaken, orkade inte tänka på allt.
Och nu ska jag sova mer, fortfarande sjukt trött.
Men det va det jag hade att säga just nu.
Ha det bra, hoppas ni hade en mysig lördag!
Puss Lina <33
Älskar dig!

Jag gav dig en ny chans men du sumpade bort den..


Vad vill du?

Hemma...sjukt trött, haha lekte sjukt mycket med min kusin, shit vilken energi barn har, haha jag me men hon har extremt mycket energi. Så nu ska jag chilla med Jessica, vet inte vad jag ska göra ikväll men det får vi väl se. Men orkar inte blogga för min hjärna är någon annan stans just nu. Puss Lina <33
Den värsta smärtan måste nog fan vara kärleken...

IDIOTER!

sur? JAAA som fan, kom hem från min match för ett tag sen, vi vann med 2-1 men är så jävla sur på alla i det där jävla laget. Dom knuffade mig över sargen, gjorde ju LITE ont, jag har sjukt ont i min axel.. och dom spelade så jävla fult helt sjukt fick fan damp.Aja nu måste jag vara glad, för nu ska jag på barnkalas, min lill kusin fyller 1 år. Sen ikväll vet jag inte vad som händer. Men vi får se. haha oj nu blev det mycket men här, men nu måste jag sminka mig, ha det bra!
Puss Lina <33

Berättar om dagen igår senare okej?



Dag 02 – Jag som liten

Haha ja vad ska jag säga, jag va en liten glad skit när jag va liten, va alltid vild och galen, fats det är jag ju nu också men inte lika. Jag hade det ganska jobbigt, när jag va tre år skilde sig mina föräldrar och sen dess har jag åkt fram och tillbaka mellan mamma och pappa. Men så kan det ju va. Men aja jag klarade av det ganska bra ändå genom att vara barn, leka och vara med kompisar. Men annars när jag va liten va jag glad och så som jag är nu. det va typ det jag hade att säga om mig som liten skit.
Haha inte den sötaste ungen i stan men aja !

sötaste familjen asså!

Hej hopp, sitter på carros rum men hon duschar så jag är med Jessica och hennes lille bror, skit söt! Carros familjen är fan den sötaste familj jag träffat. Springer runt små söta pojkar, rolig och ur gullig mamma, katter som myser och så Jessan såklart, riktigt snäll brud. Men sen när Carro är klar ska vi till solletuna och träffa Simon och Einar tror jag sen slaggar Carro hos mig så vi får se vart vi tar vägen ikväll. Men idag va jag ju i skolan. Omg fan va mycket jag har skrattat, flummat, varit lite busig. Haha bästa skoldagen på länge. kommer aldrig glömma den här dagen. det kan jag lova er. Men som sagt vi får se vart kvällen leder oss. Men nu ska jag vara lite social med Jessan. Ha en underbart rolig fredag allesammans. Puss Lina <33
Att pussas är mysigt!


FÖRLÅT!!!!

sry för så sjukt dålig uppdatering av mig, jag ska bli bättre. Men har haft massa för mig. och kommer kanske inte kunna blogga ikväll heller men vi får hoppas att jag kan. Men måste dra nu puss Lina <33
min kärlek till dig är så sjukt stark gumman! älskar dig! <3

stan här kommer jag!

Nu drar jag snart till stan och möter Emma där, så drar vi nog och käkar lite och sen blir det
BIOBIOBIO!
Ha en bra dag!
Puss Lina <33

vaken men inte naken!

Hej hej ligger i soffan och typ halv sover, gick ner hit för ett tag sen, det va så segt att ligga i sängen. Fan asså när man får sova gör jag inte det och sen när man inte får det så får jag inte. Aja skit samma. Nu ska jag äta lite frulle, sen ska jag kolla på tv, sen ska jag plugga lite sen ska jag fixa mig sen ska jag röra mig in mot stan. och möta upp mitt lilla troll Emma. Sen ska vi kolla på bio, bion slutar typ 8 så vi kanske är hemma till 9 om inte tågen strular..-.-
Men då hinner jag inte blogga när jag kommer hem, för jag kommer vara skit trött.
Men nu vaknade syrran, haha fett rädd jag blev visste inte att hon va hemma jag har studiedag idag. Men så nu ska jag och hon äta lite frulle. Ha det bra så länge!
Puss Lina <33
Älskar dig Emmmmmsi! <3

GRATTIS MIRANDA! <3

Grattis min lilla Mirre, hoppas du får en grym fördelsedag!
Våra år tillsammans är så otroligt underbara, och fler år blir det,
det kan du skriva upp älskling.
Älskar dig från topp till tå, och det hoppas jag att du vet!
Pussar till dig min tjej!<3
så himla fin!

Åå kolla Miranda!

Kolla va jag hittade, fett små vi va....Hihi gölligt!
ROTEBRO för evigt!
Puss Lina <33
Mirre och jag länge sen!
Mirre sötnos!
haha jag!
Jag och Mirre för inte så länge sen
Mirre snygging
Jag

23.40

fortfarande vaken, men ska nog sova nu!
Puss Lina <33
Ååå vår lilla Nasse!
Miss u

Min fina vovve!

Saknar dig min lilla skrutt!
R.I.P sixten

ÄLSKAR ER MINA GRYMA TJEJER!

http://svt.se/2.153359/1.2367502/innebandymatch_del_1
http://svt.se/2.153359/1.2367502/innebandymatch_del_1
http://svt.se/2.153359/1.2367502/innebandymatch_del_1
http://svt.se/2.153359/1.2367502/innebandymatch_del_1
http://svt.se/2.153359/1.2367502/innebandymatch_del_1
HAHA MIRANDA!

YEEEEEEEY!

va cool man va när man va liten då -.-  eller?

Lina <3 Mathilda

Hihi kolla vad jag hittade ;)

Pussssssss

Hej hej sitter och kollar på BB med familjen, fast reprisen.
Senare ikväll börjar ju dagens, fett taggad. Men orka dom där 3 tjejerna!
Imorgon har jag studiedag fett najs, först ska jag sova LÄNGE sen ska jag in till stan och möta Emma där för hon ska dansa inne i stan mitt på gatan, vad heter det nu igen? :S flashmob typ.
Sen ska vi kolla på never say never 3d justin bieber. Jag går mest för att få vara med Emma och sen gillar jag ju honom lite. Men det ska bli super mysigt bara hon och jag. Men sen slaggar Emma hemma hos mig mys!
Men nu ska jag kolla vidare!
Puss Lina <33
fina Emma! <3

Haha!


Grabben är bra ju! ;)


??

Svar: För jag kände för det? omogen? ska ju komma från den som skriver ANONYMT?

Dag 01 – Vem är jag?

Jag är Lina Nordh, en sprallig tjej som alltid är glad. Mina intressen är vänner, innebandy, killar,shopping bloggar, familjen mm. På fritiden är jag med kompisar, går i skolan, spelar innebandy och röjer. Men jag är 14 år fuller 15 i september.Men jag är jag och det kan ingen ändra på. Jag är en ärlig person som säger vad jag tycker. Jag älskar musik. Jag har ingen pojkvän just nu, lever singellivet. väntar inte direkt på en kille, det kommer väl antar jag. Jag hatar att städa och köttbullar. Älskar att sporta, umgås med mina nära och kära och att bada. Men det va typ det, ni får gärna fråga något om mig om ni vill, bara rolig att få frågor, och så hoppas jag att jag kan svara på dom alla också. Aja det här inlägger blev ju lite cp men men.... ha det bra, puss Lina! <33
Jag är jag! Du är du! HÄRLIGT va? X)

Du är ju tråkigt att plugga... juu!

Det är tråkigt att plugga men musik gör ju allt mycket bättre/roligare/lättare!
Här ska ni få min nya favvo, hennes röst är ju !! ÅÅ!

Loreen - My heart is refusing me


äta,sova,plugga!

Nu ska jag äta sen ska jag sova lite sen ska jag plugga!
Ha det bra puss Lina <33

Snopp!

EGO BILDER SORRY MEN HAR TRÅK!!

Usch tandläkaren!!! -.-

Farmor kommer snart och plockar upp mig så åker vi till tandläkaren, men måste kila!
Puss Lina <33
Jag idag!

Godnatt gullungar!

Sov sött kära läsare!
Puss Lina <33
i can se it in your eyes...

Full? haha

Vänta kolla på HELA

Say You Say Me


Börjar med det imorgon!

Dag 01 – Vem är jag?
Dag 02 – Jag som liten 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Första kärlek
Dag 05 – Vänner
Dag 06 – Favoritsaker
Dag 07 – Bloggfavoriter
Dag 08 – Mina syskon
Dag 09 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 10 – Dåliga vanor och laster
Dag 11 – Mina drömmar 
Dag 12 – Barndomsminne
Dag 13 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 14 – Detta ångrar jag
Dag 15 – Mina förebilder
Dag 16 – Mina dåliga sidor
Dag 17 – Det här upprör mig
Dag 18 – Mitt hem
Dag 19 – Det här får mig att gråta 
Dag 20 – Det här är jag bra på 
Dag 21 – Mina rädslor 
Dag 22 – Min favoritplats 
Dag 23 – Saker jag saknar

Dag 24 – Det här ska jag bli när jag blir stor

TjoBro!

Hej hej sitter just nu och chattar med Mayo och Albin. Kom hem från pappas jobb för kanske en timme sen, har varit där i 2 timmar och suttit i massagestol och druckit varm choklad, najs! jag va först i edsberg och hälsade på syrran hon praktiserar (stavning) på en frisörsalong där. Men jag åkte till pappa istället. Mysigt. Men det hände inte så mycket i skolan, men imorgon bitti ska jag till tandläkare usch, men farmor förljer med mig tur vågar inte gå själv haha jag har faktiskt ALDRIG gått själv till tandläkare har FOBI! usch! Men sen åkte jag direkt till skolan efter. Så blir det en vanlig skoldag. Sen ska jag hem och plugga. Men har inget mer att säga, Ha det bäst, puss på snoppen!<33
Svartvit blev jag idag ;)
Dagen outfit:
svarta leggings från ginatricot
svart linne från H&M
Ny magtröja fårn H&M
ÄLSKAR LÅTEN!

Älskligar!


svaaaaaaaaaar!

svar; Tjenare "Anonym" nej jag va bara ute på en shoppingtur och kände för att SHOPPA! :)
Tack ska du ha, gulligt!
Kram! <3

Ska nog sova nu.

Har skit ont i huvudet så jag vet inte om jag ska gå till skolan imorgon, hoppas jag mår bra tills imorgon.
Men det va det jag hade att säga.
Puss Lina <33
Älskar min nya halsduk!

sooooooolsidan!

Hej hej nu ska jag och syrran kolla på solsidan har längtat efter denhär dagen!
Men sen efter den ska vi hem till pappa och sen blir det BIG BROTHER!!!!!!!!NAJS
Men ska dra nu puss Lina <33
live life ♥


Wallander-Mastermind

Nu ligger jag i syrrans säng och kollar på Wallander-Mastermind, skulle städa men syrrans somnade i min säng så ville inte väcka henne. Men nu ska jag kolla ville bara slänga in ett litet inlägg!
Puss Lina <33
Super bra har sätt den ETT ANTAL GPNGER hihi ;)

Städa -.-

Hej hej ligger i syrrans säng och kollar på tv. Vaknade kanske för 10 minuter sen. Senare efter jag har ätit frulle ska jag städa rummet, svinstina! Men så idag blir det att städa rummet fort så jag kan chilla sen. Och senare ikväll ska vi hem till pappa jag och syrran. Men nu låter det som mamma fixar frulle i köket, måste kila!
Puss Lina <33
Ge mig sommar nu!

KISTA CENTRUM!

Hej hej idag va jag ju i Kista Centrum och shoppade. Först när vi åkte dit kollade vi lite jag och mamman sen gick vi och åt lite lunch. Och så kom Jessica och sa att hon hade träffat Carro och Jessica så jag ringde carro och gick och mötte dom. Kul att träffa dom där. Sen gick vi bara runt och shoppade och sen vare en tjej som bara slog till mig i magen med armbågen. Äckliga tjej! Men sen åkte vi hem så åkte jag mamma och Jessica och handlade mat och lite godis. Nu sitter vi i soffan och äter Melon och Annanas, mumms! fast fick lite ont i magen av melonen nu. Usch!
Men nu ska jag vara social!
Puss Lina <33

Lördags mys!

Mummmmmms!

Sjukt nöjd med allt!

Nagellack från kicks 25:-/st
Fondation moss från H&M 135:-
Två najsiga shorts från Newyoker 79:-/st
Halsduk från SALT 99:-
Magtröja Från H&M/DIVIDED 99:- (ska köpa en lika dan fast svart)
Blus från H&M 99:-
Super söt från H&M 99:-
Nya brillor från Accent och dom kostade 170:-
Örhängen från Accent 35:-

Jag Idag!

Dagens Outfit:
En 3 kvarts armad blommig tröja från ginatricot
Svart tub kjol från ginatricot
svarta leggings från ginatricot

Så Söta syskon!


Ur gullig familj!

Är det bara jag som tycker att det är en super gullig familj?

RiverSide Mother Fucker



Dagens facelook!

Ni får dagens Outfit senare!

Jaha ja!

Tjo tjena, ligger på syrrans säng och har precis sminkat mig. Nu ska syrran och hennes kompis klippa mammas hår, och jag ska välja kläder, ni som känner mig vet ju att det kan ta ett tag för mig att välja. Men det va det jag hade att säga!
Pussssssss!<33
Min fina tjej!
Jag Älskar dig

Var rädd om Kärleken.


Kärlek till mina tjejer! ♥

Älskar er så sjukt mycket, går inte att förklara med ord. Vi har känt varandra ända sen vi va såhär små, Elin din mamma och min mamma blev vänner när vi låg i magen sen när vi föddes började vi vara med varandra nästan varje dag, vi bodde ju hemma hos er. Vi har så många minnen alla vi fyra, skulle kunna berätta så mycket men skulle ta timmar. Men ville bara säga att ni betyder enormt mycket för mig tjejer. Vi förevigt!
Elin, Lina, Jessica och Ida ♥

GodMorgon!

Godmorgon söta läsare, just nu ligger jag i sängen och har precis vaknat. Väntar på att mamma ska vakna så vi kan äta frulle, fixa oss och sen dra och shoppa. Har redan nu lite saker jag måste köpa. Men så idag blir det nog inte den bästa uppdateringen av mig. Men jag ska fixa min kamera så jag kan börja ta bilder när jag är ute och gör saker. Men det blir inga bilder idag tyvärr för min laddare är ju borta. Men nu ska jag försöka väcka mamma så vi kan dra snart. Ha en underbar lördag!
Puss  Lina <33
Haha fett coola Amanda och jag för NÅGRA år sen! ;)

godnatt på er sötnosar!

Ska inte sova men ska sova efter Big Brother för jag och Mamma ska upp tidigt imorgon för vi ska shoppa bara hon och jag fett mysigt. Men Jossan har somnat i soffan skit gullig så syrran och jag har precis sminkat av oss och så, Men nu ska jag kolla vidare på BB, man får ju inte missa något.
Bloggar mer imorgon!
Puss Lina <33
Såååå göllig sång!

Wallander!

Hej hopp, sitter och chattar med fille pille och kollar på Wallander med syrran och hennes roliga kompis Jossan.
Men nu ska jag få spela på Jossans Iphone 4 så jävla nice. Ha en trvlig kväll!
Pussar från mig Lina <33
Snyggingarna i skolan hahah !

GEEEEEEE MIIIIIIIG!


JALJ!

Hej sitter i soffan med Jossan och Jessica, Amanda drog nyss vi har varit i skolan, skit rolig skoldag i alla fall och sen efter skolan drog jag och Amanda hem till mig och bakade chokladbollar och så färgade vi pärlsockret i olika färger. skit noooojs, sen nu kollar vi på Sex And The City 2 jag,Jessica och Jossan. Men nu ska jag vara social med bruadrna det bli slapp kväll, ikväll är så sjukt trött.
Pusss Lina <33
Älskar dig gumman och kommer alltid finnas här för dig okej? <3

Orka skolan!

Orkar fan inte gå till skolan, men att sitta hemma själv är inte heller så roligt. Så jag får lunka mig iväg dit, är fett sur mitt hår är cp, mitt ansikte, vet inte vad jag ska ha för kläder! FAN!
Aja efter skolan vet jag inte  jag ska göra men ska sminka mig nu!
Puss Lina<33
PUSSKALAS!

Menvafan

Å ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!!

Friday tomorrow

Yey det är fredag imorgon snacka om att jag är glad, fan va jag har längtat tills imorgon fett skönt med helg ju.
Imorgon ska jag först till skolan sen ska jag träffa Gustav sen ska jag ju vara med honom. Sen på lördag ska jag shoppa lite med mammi. Och söndag blir väl en tråkigt söndag som vanligt. Men nu börjar BB!
Pusssssssssssssssssssss Lina <33
(imorgon)

Love in the air


Gustav snygging!

Hej hej sitter och chattar med Snyggingen Gustav, och några andra. men nu ska jag chatta vidare och sen ska vi kolla på Big Brother, jag syrran och hennes kompis.
Men bloggar mer senare!
Puss Lina <33
Gustav

Jossan, Jessica och Jag!

Hej hej sitter i soffan med brudarna, vi myser med katten, kollar på tv och äter kakor.
Men ikäll ska jag inte göra något speciellt. Idag va jag i skolan lika kul som vanligt, men orkar inte blogga just nu!
Puss Lina <33
Yooooooowww ;)

Lunchisrastis

Hej hopp, sitter i skolan med bästa carro. Vi kom typ tillbaka från lunchen för 20 minuter sen, super god mat det va tacos, MUMMS! Men nu ska vi börja arbeta för vi har lektion, tråkigt -.- men ha det så bra bloggar mer när jag kommer hem. Puss på era söta rumpor från mig och Carro. <33
Hihi ni får fler bilder på Facebook ikväll så kolla där! ;)
Älskar dig min lilla pluttis! <3

Två träningar avklarade! √

Hej hej sitter i soffan med mamma, Jessica och med min lilla katt på magen, hon slickar mig på munnen usch fyfan hon luckat inte gott i munnen ska jag säga er! Har precis ätit middag. Dagens träningar gick bra tycker jag, lika kul som alltid. Men idag va jag i skolan, har haft skit kul med Carro och Adam. Vi tog massa bilder ni får se dom senare. Men skoldagen va skit rolig. Och träningen sjukt rolig den också. Men imorogn ska jag pluggapluggaplugga. Men nu ska jag vara social med min underbara familj.
Puss Lina <33
Söta?? JAAAAA!!!!

Snyggingarna!

Ni e underbara! ♥

Skolan med Carro!

Tjo tjena, sitter just nu i skolan med min snygging Carro. Vi har so så jävla tråkigt -.-
efter den här lektionen har vi nog ett till arbetspass, tråkigt!
Aja har inte så mycket att säga, ni får bilder ist!
Puss på rumpisen!
Lina <33
Vilka snyggingar ;)
Love uuuu!

Glee - hey, soul sister


Gölligt!


STOREBROR BÖRJAR NU!!!

Nu äre dags att hoppa upp i soffan med ett stort glas bubbel vatten, och kolla på storebror (big brother)
Har sminkat av mig, smörjt in mig och borstat gaddarna, känner mig så fresssch!!
Men nu ska jag kolla vidare, imorgon blir det sen uppdatering har ju sena träningar. Men kanske hinner blogga lite och slänga in några bilder i skolan imorgon!
Puss Lina <33
Ååå va härligt det är att få "skrattattack"

vad tycker ni om leggings med olika mönster?

Jag bara ÄLSKAR legging med mönster,ränder,hål,färger osv. Vad tycker ni om det ?  kommentera gärna!
Puss Lina <33

Rubrik?

Hej hej sitter just nu med mammi i köket, haha värsta datanördarna båda sitter med varsin data och är helt inne i dom, jag ska fixa lite te nu, känner att min hals är lite konstig idag. Idag va jag ju först i skolan, dagen började med ett hårt idrotts pass är sjukt trött i mina ben och jag har två träningar imorgon frågan är hur fan ska jag orka det? får bita ihop. Men sen hade vi lunch, jag och Carro hade en trevlig lunch tillsammans idag hihi. Sen satt vi och tog bilder i skolan med Morris data. Sen hade vi Kör men vi ska ha konsert snart så vi ska dansa till "Waka Waka" Fan va kul det ska bli. men sen hade vi bara två trååååååkiga lektioner. Och sen efter skolan åkte jag hem och va med mamma sen va vi och lämnade lite mat och så till syrran hon är hos pappa med hennes brudar. Så ikväll är det bara jag och Mammi, mys! Vi ska kolla på film, och snart kommer mammas kompis hit så ska dom snacka lite. Så då ska jag passa på att göra klart en läxa. Men nu ska jag kila! Ha det underbart!
Puss er Lina <33

Skruttis!

Love♥

BB!

Hej hopp juste nu sitter jag, mamma och syrran och kollar på BB (Big Brother)
Snart ska jag sova så jag orkar upp imorgon.. är sjukt trött asså.
Men bloggar mer imorgon!
Puss Lina <33
Vem vill ni ska vinna?
Kommentera!

sry

Hej sry för jag inte har bloggat så mycket men det har hänt massa saker både hemma och i skolan så har verkligen inte pallat. Men idag har jag varit i skolan haft sjukt tråkigt men har jobbat bra i alla fall. Imorgon är det skola igen då, då har jag idrott på morgonen fett najs. Men sen efter skolan ska jag hem och plugga. Glömde göra det idag så jag gör det imorgon. Snart ska jag äta middag med familjen, sen ska jag bara chilla.
Men det va typ det jag hade att säga. Hare bra så länge!
Puss Lina <33
hjälp mig igenom det här, kommer aldrig klara mig hela vägen utan dig! <3

Några låtar!


GRATTIS CAROLINE! <3

Älskar dig sjukt mycket gumman, din födelsedag kanske inte blev den bästa en tråkig måndag, skola och skit.
Men vi ska fira dig nästa vecka älskling, du ska få den bästa födelsedagen ever okej? men du jag hoppas hur mycket du betyder för mig, hur mycket ditt stöd betyder och hur kul jag har med dig! alla våra minnen, kommer ALDRIG glömma dom. Älskar dig Caroline Carina Nyberg, idag, imorgon och för alltid! <3

Det gör så ont.




Så gör man f*n inte!!!

Asså shit, förstår inte hur du ens kan göra så?

Å....Å....Ååååå!

Orkar inte blogga!
Puss Lina <33

Coola gänget X)

Hej hej sitter just exakt nu i min säng och lyssnar på musik med Carro. Vi kom hem för kanske en timme sen, Haha dagen blev lite knasig. Så vi va typ ute hela kvällen och på donken ett bra tag för det va en person som hade druckigt lite mycket som inte mådde så bra om jag säger så. Men vi satt där och snackade och så. Asså först mötte vi alla vid häggvik sen tog det typ en timme att gå därifrån till donken. Men det va massa snälla personer där. Sen innan vi skulle dra hem så va vi utanför med Max, Gustav, Linus och Adde. För dom andra hade dragit hem.. shit vi va skit många kände inte alla men typ. Men sen när jag stod där och frös erbjöd sig Max sin jacka men ville liksom inte ta den för då skulle ju han frysa och sen lite senare erbjöd sig Gustav sin jacka och så fick jag låna det tack Gustav! ♥
Tack för en rolig dag
Men jag tycker dagen va rolig även fast det hände lite saker...
Men nu ska vi lägga oss i min stora bäddsoffa och chilla gal1
Pusss på rumpan! <333
Sexyyyyyyyyyyyyyy

Balibaaaaa!

Hej hopp sitter i soffan med snyggaste carro och har precis fixat oss, men ikväll blir det skoj!
Men orkar inte blogga just nu ni får massa snygga bilder istället.
Pussssss på era söta rumpor!
Lina <33
Kärlek till er från oss!

Ååå älskar den här låten! så gullig


Taggad?

SOM FAN!
Är sjukt taggad, vill verkligen spela match just idag, jag bara känner att jag har massa energi i mig just nu som jag måste få ut. Och vad passar bättre än att spela match.
Men fan va klockan va mycket nu måste jag skynda mig!
Bloggar massor när jag kommer hem jag lovar
Pussar till er!
Från Lina <33
Så jävla snygga kläder vi har ;)

Enrique Iglesias - Tonight (I'm Fucking You)


MEAL!

Hej hej sitter här med bästa syster och kollar på tv:n
Ikväll ska jag bara ta det lungt jag har ju ont i mina revben och har match imrgon så måste tagga till, till den, för imorgon ska vi kötta sönder dom.
Senare på kvällen ska vi på fest.
Men idag har jag varit med brudarna Melika, Emma och Amanda, haha resan hem va den roligaste vi har haft, jag kunde fan inte sluta skratta men blir bara knas om jag förklarar för min humor är ju fan bäst fast ni tycker säkert att den är sämst. Men sen va vi hemma hos mig och åt glass och kollade på tv:n sen har jag bara chillat med syrran.
Men nu ska jag städa undan lite för snart kommer pappa hem!
Puss Lina <33
Yeeeeeeey!

Grattis Ida! ♥

Grattis ida på födelsedagen hoppas du får en underbar födelsedag.
Älskar dig Ida! <3
Puss!
Så vacker du är! <3

Tjejsnacka i skolan idag! yey

Hej hej sitter just ju i min säng och tuggar på STIMOROL SHIFT tuggummi dom är skit goda, snart ska jag platta håret och sminka mig. Dagens Outfit blir leggings och en lång T-shurt. Men idag ska jag nog bara vara hemma med familjen, kanske drar på träningen ikväll om jag inte hittar på något annat. Imorgon blir det match först sen blire fest! Men det bloggar jag mer om senare för måste fixa mig nu!
Puss Lina <33
Grattis Finaste Ida! <3

ASSÅ -.-

Orkar inte!

Livet leker!

Lev livet, det är för kort för att slösa bort!


spricka i revbenet

Jag har typ fått en spricka i revbenet det gör så sjukt ont, gråter fan när jag trycker på det....!
aja sitter på mitt is kalla golv i shorts och bh, vet inte varför men... och nu har min fot somnat så det bara sticker i hela foten. Men ska sova snart så jag är pigg tills imorgon så nu ska jag tvätta bort sminket och sova för är fett sur på en sak just nu också!
God Natt!
Puss Lina <33
Bruuuudar jag älskar er! <3

Svar!

Fick en fråga om vart jag hade köpt den där "Fånga Dagen" saken!
Kul att du frågade älskar att få kommentarer.
Puss ♥
Den kommer från:



Den finns massa fina olika saker där och massa olika sånna fina texter!
(klicka på bilden så kommer ni direkt till hemsidan)


Min älskade Pappa!

Hej hopp gummi snopp, sitter i soffan med min underbara pappa och kollar på efterlyst, är inne på facebook och pluggar matte. Idag har jag först varit i skolan, rolig dag hände inget spc än vanlig dag bara. Sen åkte jag hem och när jag kom hem va pappa hemma YES hade ju saknat honom massor, och då åkte vi hem till mamma och hämtade saker och sen handlade vi lite mat och så sen drog vi hem och kollade på BB och nu sitter vi och kollar på tv:n. FÖRLÅT för jag inte är så bra på att blogga men har så mycket att göra i skolan nu.... men nu ska jag vara social med min lilla pappi!
Puss Lina <33
Coooooling X)

Mhumm..?

Hej hej känner att jag inte riktigt kom på vad jag skulle ha för rubrik, i alla fall nu ligger jag i sängen är klar för att dra till skolan men är sjukt trött satt uppe till klockan elva för att se klart på hela Big Brother, det hände massa kul igår. Idag händer det inte så mycket jag ska bara till skolan och sen hem och chilla, juste jag ska till pappa idag hihi han har varti korta på kurs i 4 dagar och som jag saknar honom..! Men så det blir nog familjmys ikväll och någon bra film. Men nu ska jag gå och kolla i min väska så jag har med mig allt. Men vi hörs senare!
Puss Lina <33

Brun på några sekunder ;)

Hej hej, sitter just nu på syrrans rum med ansiktsmask och torkar mig. Har nyss duschat hade ju som vanligt träningar idag, vi körde stenhårt idag, sjukt härligt att tränarna har börjat köra hårdare med oss. Sen efter det hade jag ju träning med killarna, det gick bra... failade några gånger men det är sånnt som händer. Men efter skolan så hade jag skit bråttom så jag sprang till bussen och sen när jag nästan va framme kom jag på FAN klubban! hade glömt den och det va skit läskigt för precis när jag kom på det fick jag sms av Joel ba klubban kanske? hehe tack Joel! :)
Men sen drog jag hem till Ellen och Elsa men det va bara Elsa hemma men sen kom Ellen och Alex också, asså vi höll på att missa bussen men vi sprang så vi hann. Men sen tränade vi och så.... Hihi jag och Ellen va lite små flummiga idag på träningen KAN MAN LUNGT SÄGA! hihi älskar dig min skrutt! och nu är jag med min mupp syster haha neee, men vi har precis haft ansiktsmask, jag ska tvätta bort min NU, sen ska vi kolla på Big Brother naaaaajs! och så ska jag dricka ett STORT glas ISKALLT vatten fyfan va gott!
Men ska tvätta bort den här masken, puss på er mina söta läsare!
Lina <3333
Hahaha mupppppppp :) men syrran tog på mina läppar bara för att retas :P och gissa vad jag lilla puckot gjorde, råkade slicka på läpparna direkt efter hihih så gott X)

Hej hopp!

Tjenare, sitter just nu i mitt rum och väntar på att mamma ska bli klar.. hon ska köra mig till skolan idag, hela vägen fan va skönt att få sova länge! Men i alla fall först ska jag till skolan en rolig sak är att jag har träslöjd idag och den tråkiga är att jag har prov. Sen efter skolan ska jag dra hem till mina fina tjejer Ellen och Elsa! och så ska vi dra på träning, träna, hare skoj och snacka massor som vanligt. sen ska jag träna med killarna så det blir ett sent inlägg ikväll. Men nu verkar det som mamma är klar så måste kila!
Puss Lina <33
Juste har inga pengar på mobilen t dom som har messat!


Dagen outfit:
En ljusrosa body från ginatricot
Svart body från ginatricot
Svarta leggings från ginatricot
Svart kort kofta från H&M

dålig uppdatering av mig.....

Hej hopp idag blev det sjukt dåligt uppdatering men har verkligen inte haft tid idag och nu ska jag sova för jag är sjukt trött. Men han berätta att idag har jag varit med Albin, han drog precis vi kollade på filmer drack cola och snackade. Men nu ska jag packa väskan tills imorgon, har ju träning. Men nu måste jag kila!
Puss Lina <33
Glaaaaaad!

Hinner inte blogga....

Måste dra nu !
Puss Lina <33
Pussssss ♥

Sov gött!

Sov gött kära läsare, ska nog sova nu så jag är pigg tills imorgon!
Dagens planer för imorgon är inte helt klara än, antingen ska jag träffa en kompis och sen hem och plugga eller bara hem och plugga vi får se. Men jag ska först till skolan i alla fall.
Men ska försöka sova nu, kommer ligga och messa lite tills jag somnar.
Men sov så sött så hörs vi imorgon!
Puss & Kram Lilla Lina <33
Jag kommer aldrig släppa taget om dig, det lovar jag !

Dag 1...

Juste glömde berätta om dagen, dagen har varit sjukt seg, dom flesta va skit trötta, somnade typ på fysik lektionen, jag va så sjukt trött helt sjukt. Men jag Emma och Carro hade i alla fall rolig på väg till lunchen, maten smakade usch men men.... sen hade vi bara massa sega och tråkiga lektioner.
Sen efter skolan åkte jag hem, skulle träffa en kompis men jag skippade ju träningen för att jag va tvungen att plugga så kände att jag inte direkt kunde gå och träffa en kompis då... så jag har varit hemma med syrran hela dagen och vi har haft det skit roligt, verkligen!
Men nu ska jag plugga och sen ska jag duscha och sen ska vi kolla på Big Brother Ofc!
Men nu måste jag plugga -.-
Puss BusLina <33
That's me!

Jag total DISSAR skolan!

Veckans rå feta DISS går till.... dadadad...... SKOLAN!
det va ju så underbart med lov, varför va skolan tvungen att börja igen? och det värsta är ju att man får 3 jävla prov att göra direkt samma vecka. Fyfan ibland undrar jag hur lärare tänker? vill dom döda oss eller? vafan ta bara en kniv isf, nej men blir verkligen galen på skolan!
Och vill ni veta vad jag måste göra nu, hur jävla trött jag än är, jag måste sätta mig och plugga -.-
Ha en trevlig kväll alle sammans, bloggare senare!
Puss Lina <33

Hade lite tråkigt på lektionen idag!

Fint va det står massa fina saker!

Tråk!


Fånga dagen!


Emma & Jag

Hej hej sitter i skolan nu och har lektion, sitter och övar på alla verb usch.
Men ska nog plugga vidare nu
Puss Lina <33
Hihi tråkigt med lektion!

Första skoldagen!♥

Hej hopp sitter just nu i min säng och sminkar mig, min sminkning idag blir fuckad! men aja
Idag ska jag nog inte träna med killarna för jag måste hem och plugga, skolan går alltid först.
Men nu ska jag snart till bussen, och sen har jag en lång och tråkig skoldag framför mig
Men hoppas ni får en hyfsat bra första skoldag.
Puss & Kram Lina <33
Tove, Jag och Bibbi!

Godnattish!

Hej nu ska jag sova god natt!
Bloggar imorgon.
Puss Lina <33

Kärlek till er!


Big Brother

Nu ska jag kolla på Big Brother
Sen ska jag sova för jag har sjukt ont i huvudet!
Men nu ska jag kolla vidare!
Puss Lina <33

Till dig från mig


Ny dag Nya möjligheter



Idag är idag och imorgon är det en annan dag!

Man måste gå vidare hur jobbigt det än är
Ta en dag i taget, och börja om på nytt
kämpa sig igenom smärtan i sitt hjärta
Försöka leva vidare, det är svårt med det går!




VERB VERB OCH ÄNNU MER VERB


Sitter just nu och pluggar, har prov imorgon på alla verb asså åå va jag hatar verb!
Har precis färgat mammas hår och snart ska jag färga syrrans.
Men nu ska jag plugga vidare!
Puss Lina <33
Usch fy och bläääää!

Färga syrran och mammas hår ;)

Hej hej sitter på rummet, kom precis hem från affären, mamma jag och Jessica har varit och handlat mat för en vecka, snart ska vi äta, sparre och körre. Sen efter maten ska jag hjälpa till och färga mamma och Jessicas hår, mörkbrunt hihi som mig ;)
Imorse va jag ju med brudarna Ellen och Carro, vi sov till klockan halv 1, sen gick vi upp och åt frulle, sen satt vi och snackade, sen satt vi och kollade på Livet på BB och 112 på liv och död. Dom programmen är skit bra!
Ikväll ska jag plugga, har prov imorgon fyfan! och sen ska jag Såklart kolla på Solsidan och Big Brother!
Nu ska jag äta middag!
Puss & Kram Lina <33
Älskar dig min finaste syster, kommer alltid finnas här för dig och du betyder allt! <3

04:39

ville bara säga hur mycket klockan är (04:39)
Haha mupp jag är, men kände bara för att skriva det!
Puss Lina <33
Lilla jaaaaaaaaag

godnatt jag är en katt!

Godnatt söta läsare!
sov sött, hoppas ni haft en underbar lördags kväll, haft en mysig stund med någon speciell? jag har i alla fall haft det sjukt mysigt med mina tjejer. Hoppas ni får en trevlig söndag också, jag måste sitta hemma och plugga hela dagen imorgon inte det minsta kul -.-
Men nu ska vi krypa ner i sängen och snacka!
Puss på rumpan! <33
Fan va sugen jag är på att spela innebandy!!!!!
Träning imorgon fyfan va najs!

Carro och Ellen

Hej hopp, sitter i sängen med mina snyggingar Carro och Ellen.
Nyss kollade vi på Saw 7, den va skit rå ju.... så åt vi godis, drack cola och tjockade oss, fett najs. Hihi
Idag har vi varit och kollat på innebandy hela dagen skit najs dag, massa skratt, matcher och underbara vänner, kan det bli bättre?
Det hände massa saker i hallen men kan inte ta upp allt i bloggen... men haha nu ska vi snacka vidare om allt.
Har verkligen sjukt roligt! hahah!
Men ska inte vara för jobbig!
Hörs imorgon!
Puss Lina <33
Vi idag ;)

Åååå skruttis!

Hej hopp gummi snopp!
Ligger i sängen och chattar lite med folk, Carro den lilla sötnosen har somnat...så söt!
Men ska nog också försöka sova snart så jag är pigg tills imorgon.
Men sov så sött!
Puss Linisen! <33
Min fina tjej! ♥

Asså på riktigt....

Hej hej sitter i soffan med Carro och mamma, ska snart kolla på Big Brother!
Vi kom typ precis hem från match, killarna förlorade tyvärr, men bra spelat ändå!
Imorgon blir det fler matcher NAJS! fast ska bara kolla men det är ju kuligt det också!
Men hinner inte blogga måste vara social med min lilla vän Carro. Men idag va ju först med Familjen och åt på   Pizza hut, sjukt gott med Pizza aja iaf, sen gick vi runt och shoppade lite, jag hittade en halsduk, 3 par olika fina leggings och en tavla typ....sen åkte vi till stinsen och shoppade lite till och fikade. Sen åkte vi och hämtade upp Carro, åkte hem till mig, fixade oss och åkte till matchen. Sen va vi med Tove och Elsa där, super kul!
Och nu är jag hemma. Men sorry för dålig uppdatering men har inte haft tid och imorse bloggade jag och sen försvann allt och så orkade jag inte skriva om allt....
Men ha de bäst nu!
Puss Lina<3

Taggar till Matchen nu!

Nu drar jag och Carro till solna och kollar när killarna och Ellen spelar match!
Bloggar om dagen senare!
Pussss Lina <33
Vi just nu! <3

Haha!

KNASBOLL^^

Väntar på Linnea!

Hej hopp, sitter och lyssnar på musik och väntar på att Linnea ska komma hit, sen ska hon hjälpa mig att välja vad jag ska ha på mig idag. Sen ska vi möta Ellen och Elsa så ska vi dra och Bowla vi brudar galet kul!
Men hörs senare!
Pusss på rumpan! <33

Mina favoriter av dom som va me i Melodifestivalen!

BLIR SÅ DANS SUGEN!!!!

Trötter!

Jag just nu, är sjukt trött.
Har precis kollat klart på en film med syrran Psalm 21, den va bra en riktig rysare!
Men nu ska jag fixa mig och sen dra till Stinsen och möta mammi där och se efter det ska jag kanske träffa Simon och så ska jag kolla om Linnea också kan komma, desto fler desto bättre!
Men nu ska jag sminka mig!
Pusss Lina <33

Träffa Mammsen senare!

Hej hej sitter med Jessica och Pappa och ska kolla på film, är sjukt seg.
Och senare ska jag möta upp mamma så ska jag hjälpa henne och välja ut nya glasögon, sen ska vi kanske shoppa lite, vi får se. Men nu ska jag slå till min syster för hon irriterar mig grovt!!!!!
Nej men nu ska jag vara Social!
Puss Och Kram !
Lina <33
Du gör mig lycklig!

I ♥ ME

Hahaha kolla vilken ful tröja jag hittade idag, den hade jag förut när jag gick på GALAXEN varför gick jag runt med en sådan tröja, varför tog jag ingen bättre text? Man va ju som man va på den tiden!
Men nu ska jag sova, sov gött!
Pussss på rumpan! <33
Usch va äcklig min hals såg ut :O
Hihih

Amanda allt kommer blir bra jag lovar!

vi fixar det här jag lovar.
Jag kommer alltid att finnas här för er även om jag inte visar det så bra. Men jag kommer aldrig lämna er okej?
Jag kommer alltid vara en del av er, kommer alltid vara en medläm i vårt lilla gäng, vi kommer alltid att vara Happy MEAL. Jag älskar er tjejer, och det vet ni, men vet inte hur jag ska visa det!
Men vi fixar det jag vet det, allt är möjligt bara man försöker och aldrig ger upp.
Kärlek till er mina fina tjejer! ♥


Ledsen....

Förlåt tjejer....♥

When You're Gone

När du inte längre finns vid min sida....♥

No Life- Inget Liv

Hej ligger här på min säng och ska städa nu, orkade inte städa på dagen, så jag ska städa hela natten i stället, det är fan lättare att städa på natten, prova själva. Men hoppas ni haft en bra dag, min dag har varit bra men är sur på mig själv att jag inte kunde gå på träningen...fan behöver träna nu!
Aja imorgon skulle jag hjälpa mamma med en sak sen vet jag inte vad som händer på stan, vi får se!
Men ha det bra, bloggar senare!
Puss Lina <33
Gillar inte Avril Lavigne men låten är ganska bra!

Kom hem nuuuuuu! :(

Saknar dig pluttis, hoppas du har det bra, och att du mår bra!
Måste ses när du kommer hem och då får vi göra något riktigt rolig.
pussar till dig!
Älskar dig Bästis!

Whip My Hair


Filmmys hos familjen Nordh! :)

Hej hopp, nu sitter jag hemma och myser med min underbara familj, nu blir det godis och en bra film.
Ska inte på träningarna ikväll för är sjukt trött och har ont i huvudet.
Men nu börjar filmen.....
Pussssss! <33
Dagens Outfit:
Ett brunt linne (syrrans)
En svart tub kjol från Ginatricot
Svarta leggings från Ginatricot

Underbar dag! ♥

Heeeeeeej ligger i Linneas säng och dricker pepsi, vi kom precis hem. Är så sjukt trött i benen vi har fan gått hela dan. Men nu ska jag berätta vad som har hänt idag.....
Först imorse vaknade vi och så åt vi frulle och så, sen besämde vi oss för att gå och bada på badhuset, asså det va så sjukt länge sen vi alla hade gjorde det, så vi gick ner till badhuset osminkade och ofixade. Och så träffade vi Maja, Simon och deras lillebro Love där, så vi badade och hade skit kul med dom, det känndes fan som man va 6 år när man hoppade runt där i vattnet.
Sen när vi hade varit där ett tag så drog vi hem, fixade oss och så drog vi till Kista och skulle kolla på bio. Hahah men vi missade bussen och så men vi hann i alla fall i tid till Bion, men fyfan vilka jävla äckliga killar det finns i kista jag SPYR!!!!
Aja filmen va i alla fall skit rolig, sen efter det drog vi direkt till Donken och träffade Simon och Einar, sen va det ju massa andra folk där också men dom va vi inte med....!!
Men sen kom Alex dit också och sen satt vi alla där och snackade, sjukt kul.¨
Sen gick vi hem, tog ju 100 år att komma hem, men nu är vi i alla fall hemma, s¨å nu är jag inne på Facebook och söta Linnea ligger breve mig och snackar med Gustav. Söta!
Men jag slaggar här inatt också, men vi hörs imorgon!
Puss på er alla!
Lina <33
Haha snyggingar!

RSS 2.0