HAR STÄDAT HELA DAN!

Hej Hej idag har jag städat och pyntat med massa jul saker, det var både roligt och inte roligt det roliga var att htta massa saker och att rummet blev fint och det tråkiga var att städa... men jag har inte gjort något annat sp idag... men vi hörs i morgon ska dra nu pözz pözz lilla linisen<33
(MIN LILLA ÄLSKLING)

TRÅKIG DAG!

Hej alla sötisar jag har verkligen skit tråkigt, det regnar ute, jag är förkyld och jag kollar på en film, då förstår vissa att jag verkligen har tråkigt, idag har jag inte gjort ett skit ännu värre klockan är nästa 3 liksom. Så det är bara att bomba med smsa om ni har mitt nummer förstors. Men  nu har jag har inget mer att skriva, men ni alla får ha en bra dag även fast det regnar, pözz pözz <333
(JAG IGÅR INTE DEN SNYGGASTE MEN MEN)

Fy Fan

Hej alla sötisar bara så alla vet är jag på skit dåligt humör just nu, jag fick se den där jävla gris videon och grisar är hitta favorit djur så jag är skir arg, ledsen och hjälplös. Asså ärligt nej jag kan inte skriva mer om det det är så hemskt kolla själva  http://www.youtube.com/watch?v=Df9GviWJSaw
Ska försöka glömma det jag sätt aja iaf idag vet jag inte vad jag ska göra min farbror kommer hit snart. Men sen vet jag inte vad jag ska göra, så det är bara att höra av sig...<3
Men nu ska jag äta lite frulle, kollar på en rulle och sen ska jag antagligen göra som varje morgon fixa mig och lyssna på musik...<3
Men ni får ha det bra pözz pözz lilla linisen<3333
1:an      http://www.youtube.com/watch?v=Df9GviWJSaw
2:an      http://www.youtube.com/watch?v=UPjPcaL3VIA&feature=related
(Älskar Grisar Och Då Menar Jag Inte Att Äta Dem Utan Att Dem Är Så Söta)

LILLA JAG HAR SKIT TRÅKIT!

HEJ ALLA SÖTISAR IDAG SKRIVER JAG MER STORA BOKSTÄVER, FÖR JAG HAR SKIT TRÅKIT SÅ OM NÅGON SKULLE VARA SÅ SNÄLLA ATT MESSA LITE MED MIG, FÖR JAG DÖR SNART AV UTRÅKAN, IDAG HAR JAG VARIT MED MELIKA OCH EMMA, OCH VI HAR SKRATTAT HELA DAN SÅ JAG HAR SKIT ONT I MAGEN NU, TRÄNINGS VÄRK. NU SITTER JAG HÄR OCH KOLLAR FACEBOOK, MSN, SKYPE OCH MOBBEN!
MEN NU HAR JAG INGET MER ATT SKRIVA BLOGGAR MER IMORGON PÖZZ PÖZZ LILLA LINA<33
(SER HELT CP UT MEN JAG VISSTE INTE VILKEN BILD JAG SKULLE TA)

ADAM

(Älskling)

Duffy - Warwick Avenue

Warwick Avenue den är skit bra tro mig, och jag har skit ont i halsen så vet inte om jag ska till skolan imorgon hoppas, jag vill inte ha lektioner men jag vill träffa alla vänner... Men jag vet verkligen inte var jag ska skriva jag har varit hos min farmor och bakat peppar kakor idag och ätit det man ska äta på torsdagar ...? (Pannkakor ofc) Men nu  ska jag kolla på MAMMAS POJKAR så jag kan inte skriva något mer vi ses pözz pözz lilla linisen!<3


 



SKA KOLLA PÅ OSKYLDRIGT DÖMD NU!

Hej alla sötisar det har blivit mycket bloggande för mig idag, jag försöker ta igen det jag missat förut..MJag kom hem för unge fär en halv timme sen har haft en hård träning som vanligt. Så jag har just hoppat ut från duschen, och ätit wok. Men nu sitter jag här framför tv:n och väntar på att OSKYLDIGT DÖMD ska börja, men ni alla får ha det en bra kväll, för det kommer jag ha.

VI SES PÖZZ PÖZZ LILLA LINA <3!...



ADAM!

(ADAM IS THE SHIT)

VA DIG SJÄLV OCH BRY DIG INTE OM VAD ANDRA TYCKER!

Jag är jag och det kan ingen ändra på jag är född till den lina jag är och ingen annan lina kan ingen fatta det, kan inte alla bara vara sig själva det är i alla falljag och det är så jävla skönt, att leka någon annan är inte alls kul tro mig. 

Jag har bestämt mig att jag inte ska bry mig mer var folk säger, eller tycker, det jag vill ha på mig har jag på mig, det jag vill säga får jag säga det jag gör får jag göra.

Jag vill bara en sak i mitt liv och det är att liva mitt liv, jag har klarat mig i dem här 13 år så jag tror nog att jag klarar många år till. 

Gör mig en tjänst va bara er själv, ni kommer tacka mig.

 Man kan förlorar vänner på att försöka vara någon annan så va inte sån, svik inte en vän du varit vän med under hela ditt liv du kommer ångra dig en dag när du står där och inte har någon att prata med, jag säger inte att det har hänt mig men det kan hända alla.

Mina vänner, familj och släkt gillar mig för den jag är den lilla lina som alltid är glad, sprallig och oftast rolig.  Jag ville bara säga det ha det bra och glöm inte att vara er själva. Jag är inte snygg, söt eller bäst men jag är mig själv och det kan som sagt ingen ändra på.Om ni inte märkt det är jag alltid mig själv.

 

VA DIG SJÄLV OCH BRY DIG INTE OM VAD ANDRA TYCKER!

 


En Rolig Dag!

Hej
Alla mina söta sötisar idag har jag varit i skolan det var ovanligt kul. Jag började dagen med att nästan missa bussen jag sprang rakt ut i trafiken och hoppade på bussen, han som körde bussen dampade han ba det är ditt liv det handlar om,du kan bli på körd! hoppa på skrek han efter mig i bussen . men jag hann iaf. Sen på idrotten spelade vi tennis jag spelade med Adam vi ÄGDE alla ja iaf Melika och Amanda.
Efter idrotten gick vi till buss håll platsen där vi hittade lite krossat glas att leka med (HEHE)
Och jag och Joel delar nu ett kompis hjärta av glas....
Sen var det lunch då kutade jag Mikaen, Joel och Joseph till maten, men det var skit äckligt.. så jag åt inte.
Men sen så hade vi en massa lektioner som inte var så tråkiga konstigt nog man somnade i alla fall inte. Sen hade vi rast då spelade jag forboll med Filip, Casper, Simon och Beka och det hände lite saker...........
Sen var skolan slut nu sitter jag här och har sjukt tråkit så det är bara att messa, prata på skype,msn,facebook eller något annat och någon kan också logga in på CUBE 2. men nu har jag inget mer att skriva än att jag älskar alla mina vänner i klassen..!
pözz pözz eran lina<3
Här är några bilder på mina vänner!<3
(Mina grabbar hittade inga på mina brudar, ps ni får inte döda mig, ni är söta som ni är)
(ps får ta fler bilder på er i morgon så jag kan visa bilder på alla mina vänner och ni som inte var där idag tycker jag synd om)

FRIDA ÄLSKAR MIG OCH JAG ÄLSKAR HENNE<3

Hej Hej nu sitter jag och frida och så klart alla andra i klass rummet, vi har en liten rast men snart börjar vi så jag kan inte skriva så mycket i dag ska jag kanske träffa en kompis men vet inte vem.
 bara så alla vet älskar jag min lilla frida, men vi ses! pöss lina och frida
(jag ser helt cp ut men min lilla frida är så söt så) 

SKOLAN ÄR SLUT !

Hej alla sötisar nu har lilla lina slutat skolan ganska kort och chill dag idag, har inte haft så många lektioner som tur är. Nu sitter jag och nahal här och väntar på våra systrar som har idrott, nu sutter vi och driver med folk på SKYPE och bloggar lite. Men nu har jag inget mer att skriva. så vi ses alla små sötisar...!PÖZZ PÖZZ LINA & NAHAL!

JAG ÄR JAG!

Hej alla söta läsare idag är det en stor dag för mig, först ska jag flytta sen har jag en hemma match och jag vet som vanligt inte mot vilka men det ska bli sjukt kul, jag lever ju för Innebandy!!
I <3 INNEBANDY
Nu ska jag sminka mig lite, men jag har en bild på dagens dress...<3
(Mee)

Fredag den 13de!!!

Hej alla sötnosar det är fredag den 13de idag hjääälp, jag har faktiskt inte haft någon otur i dag konstigt nog. fredag den 13de är min mammas favorit dag för jag föddes fredag den 13 de. Jag är ett oturs barn. 
Jag har haft träning idag, och nu har jag just duschat, och nu ska jag äta, men vi ses bloggar mer imorgon
 pözz pözz lina<33
                          
( alla undra varför jag bara har bilder på mig, och här är svaret är det inte min blogg vill inte folk veta hur man ser ut varje dag, och jag laddar upp bilder i stället för videos) och vem har bestämt att man ska vara snygg'+?

/ linnea



lina hjärtat , jag saknar dig / oss ,
du betyder något enormt "
jag lever inte utan dig , finns vid din sida , hela tiden !
jag älskar dig nu & föralltid
/linneaekesund


ITALIEN!!

hej alla sotnosar forlat att jag inte sagt nagot om att jag ar i italien med elinor+ hennes och min familj, vi har det skit nice vi ater mycket pasta och varan resa gick bra vi kommer hem om typ en vecka. hej da sa lange kram lina och elinor...<3

 nagra fina bilder ..<3

MIN LILLA CIAN

(MIN LILLA KISSE NÅHON DAG EFTER VI HADE FÅTT HENNE )
     VISST E HON SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT?

OSCAR

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Oscar du är den bästa vän jag någon sin haft jag älskar dig av hela mitt hjärta jag minns när vi träffades vi var på någon jul fest i området, sedan dess har vi varit bästa vänner i vått och tort. 
Jag älskar dig verkligen oscar jag kan inte förklara hur mycket du betyder för mig men jag kan bara säga att du betyder mäst för mig och jag menar det, vi kommer alltid vara bästa vänner livet ut hoppas jag. 
När du är glad är jag det med. 
När du är ledsen tröstar jag dig.
När du ler ler jag med. 
När du behöver prata lyssnar jag.
Jag gör allt med dig och för dig det är det vänner är till för det är viktigt att ha en bästa vän och det har jag den bästa av dem alla. 
Det känns som att allt är mitt fel att jag bytte skola, det har gjort så att vi har tappat kontakten, och jag är skit ledsen för det. Fäller många tårar när jag tänker på att det var mitt fel bara för jag bytte skola. 
Jag har aldrig fällt så mycket tårar för någon någon gång men det är inte att jag är ledsen utan att jag älskar dig. 
Älska är ett väldigt starkt ord det är därför vill jag säga det till dig, för jag älskar dig.
Det finns så mycket att skriva om dig oscar för du är bäst men jag är ju inte så bra på att skriva fina saker så jag sätter en punkt här.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

SORRY

Hej alla mina sötnosar jag har inte kunnat blogga för jag har tappat bort min laddare till datan, inte för att jag har så många läsare men men det är ju roligt att skriva ett liten inlägg ibland(När man har något att skriva som jag nästan aldrig har)
Men jag har som vanligt haft ganska mycket plugg, och träningar. 
sen har jag ju ofc varit med alla mina älsklingar. 
Igår var jag men ellen en stund innan träningen, träningen var rolig, och jag ska ta foto imorgon och jag är så glad   (NOOOOOT)
jag kommer se ut som ett cp....
Men på lördag ska jag kanske spela en innebandy, jag ellen och emma med killar 96:D 
det ska bli roligt och tufft...;)
Men nu har jag inget mer att skriva men vi ses bye bye sötnisar<3333
(JAG OCH MIN BELLA ELLA<333)

RSS 2.0