Så fiiiiiin! ♥


Har bara LITE tråkigt!

COOOOOOLING MAN ÄR ELLER? :P

packa till mammmmmsen ;)

Sitter på mitt rum och tråkar sönder!!!
Och nu måste jag liksom packa för jag ska hem till mamma och vem fan orkar det...aa inte jag i alla fall!
Har haft sjukt kul i skolan idag, fast det kändes inte bra när jag gjorde mitt matte prov hoppas jag klara det.. annars vet jag inte vad jag gör. Men i alla fall, imorgon är det ju skola igen, sen efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, men hittar nog på något!
Men nu måste jag packa!
Puss Lina <33
CP bild!

Men då tar jag och säger...

God Natt söta läsare, sov sött!
Pussss Lina <33
Er har jag ALLTID kul med! <3

färglinser utan styrka

Har precis beställt färglinser utan styrka, fett najs! längtar tills dom kommer!
Tack Ellen för hjälpen!
Men nu börjar solsidan!
Pusss Lina <33

11e bilden: En person du kan berätta allt för.


Ellen Audelius en av mina bästa vänner, dig kan jag säga exakt allt till, hon finns alltid där för mig och stöttar mig. Du tipsar alltid om saker jag aldrig kunnat beslutat själv, du hjälper mig igenom svåra och jobbiga stunder. Du förstår mig alltid, alla mina problem. Du är verkligen en riktig vän som alltid finns där för mig och hjälper mig, du är precis så som en vän ska vara.Du är helt fantastisk Ellen, och jag skulle inte kunna klara mig utan dig på riktigt! ♥

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


Finns ju så många snälla personer visste inte vem jag skulle välja men sen tog jag en person!
Jessica Nyberg, en helt fantastisk tjej som är sjukt snäll, söt, rolig och grym på innebandy!
Söta Jessica! <3

Be Mine...



Jag Älskar Mitt Liv!

Jag älskar mitt liv, min familj, mina underbar vänner osv! <3
Fan va jag lycklig att jag har er alla, ni lyser upp min dag! <3
Jag liten.... :P

Du är GRYM Julia! :O

Älskar din röst!!!

7-1 HÄRLIGT BRUUUUUUUDAR!

Hej hej kom hem från matchen för ett tag sen, sjukt rolig match, vi vann 7-1. mot Duvbo Alla va bokstavligen GRYYYYYMMMMA idag! Bara några i andra lagen man bara ville slå till råkade typ slå till en tjej så hon började gråta men va fan man får ju tåla lite om man väljer att spela innebandy eller? Aja inatt slaggade jag ju hos Ellen och Elsa, det va super kul först vare bara jag och Elsa så gjorde vi lite roliga saker, skrattade massor!! och sen kom Ellen och då bakade vi tårta till våran tränare som fyller år idag, och så gjorde vi ett stort kort till honom och så hade Ellen och Elsa köpt ett kudd överdrag där det stod "Jag gillar dig" men massa söta gubbar på! :) han blev super glad, men vi kan inte vara säkra på att tårtan är så god vi råkade bränna sönder vaniljsåsen hihi! XD
Hehe och så hände det en sak igår också ganska läskigt men får inte säga tyvärr men kan bara säga va glad att du har bra vänner, va rädd om dom!
Men nu orkar jag inte blogga tyvärr!
Puss & Hej! :) <33
Jag har världens bästa vänner!! <3
Älskar er av hela mitt hjärta! kan inte sluta säga att jag älskar er för jag älskar er verkligen, ni betyder! <3

Sötaste Elsa och jag :)

Älskar diiiiiiiiiiig! <3

I love when guys give you their jackets...!

aw

Älskar dig Pappi ♥

Du är så fin pappa, tack för att du alltid finns där när jag behöver prata! <3
Du är underbar, och världens bästa pappa!
Älskar dig av hela mitt ♥

9e bilden: Någon i din släkt.

Katta,Oscar,Jag Och Mattias
Tog en bild på min farbrors tjej, min kusin mig och min farbror/gudfar!
Älskar er! <3

8e bilden: En person som du saknar.

Ingen person direk men en jag saknar så sjukt mycket....
Saknar dig min lilla vovve!
Love you! <3


Saknar dig hela tiden, tänker på dig dagligen!
Kommer aldrig glömma dagen du fick somna in, kunde inte sluta gråta, tårarna kunde inte sluta rinna, du va den finaste hunden som finns och det kommer du alltid att vara!
Älskar dig min lilla vovve!
R.I.P
Sixten! <3


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


Och en gammal bild på mig, osminkad och ful men en jag aldrig lagt upp
En snygg bild på Oscar ;)
(tror inte jag har lagt upp dom här förut)


MELS! :)

God Morgon, vaknade typ klockan nio imorse, så gick jag upp åt frulle med pappa. Sen kollade vi på en film och sen efter filmen somnade vi båda på soffan och vaknade nyss haha. Men känner mig lite stressad för måste städa nu för senare kommer, Simon, Elsa och Marcus hit så ska vi kolla på film och hare skoj!
Och sen efter dom har varit här ska jag och Elsa typ hem till henne om jag inte minns fel så ska jag Ellen och Elsa fixa en sak tills imorgon (Hemlis) Men så ser dagens planer ut, men nu måste jag fixa mig och huset.
Puss & Kram Lina <33
Älskar dig Amanda! <3

Men va svårt det är att välja rubrik ibland!!!!!

Hej kom precis hem från Melika, vi va ju på bio jag Melika, Emma och Amanda och sen när vi kom in i salongen satt söta Fanny där med två kompisar på raden framför oss, coolish! Och sen hade vi köpt godis men åt fan inget av det va så jävla äckligt mätt efter maten, vi åt på Donken fy fan mår fortfarande illa... Men imorgon ska jag träffa kompisar, men nu ska jag typ sova! Tack för en underbar kväll tjejer!
Puss Lina <33
Jag, Melika, Amanda och Emma.
Emma har ritat den sjukt fin asså!

Jag och Min söta Amanda!

Älskar dig Gumman! <3

Nu blir det bio :)

Jaha inte den snyggaste men såhär såg jag ut idag ;)

....


BIO BIO BIO!

Hej sitter hemmas hos Melika, skulle egentligen på träningen med Ellen men hon skulle inte gå så jag drog hem hit istället, så ikväll ska vi äta middag i täby c och kolla på bio sjukt mycigt men orkar inte blogga nu pussss!<33

Så söta!

Kolla det finns sjukt söta bilder!

Mina fötter : DÖDA!!!!

Hej kom hem för en stund sen har varit i en ishall och kollat på hockey, en kompis spelade eller två. Asså skoja att jag har ont i mina fötter, ajjjjjjj. Hahah jag och Jessica har varit skit flummiga idag... särskilt hemma hos Farmor vi satt och snackade om precis ALLT!! sjukt kul hade vi! Men sen va vi ju på vallen och så kollade vi på matchen sen gick vi upp så skulle pappa byta om så drack jag varm choklad muuuuuum! och sen ringde ambulansen för en kille hade gjort illa knät, stackare :/
Men nu är jag hemma sitter och messar lite men ska slagga nu bloggar imorgon!
Pusssss Lina <33
Asså på riktigt det finns fan inga regler i hockey, helt sjukt!! :O
snacka om att alla muckade stryk !! :O

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Jag och Sadaf
Hihi GAMMMMMMMAL bild!

Tycker den är fett bra!


Goder Morgon!

God Morgon, vaknade nyss, är sjukt trött pallar inte med skolan....men får bita ihop om jag vill få bra betyg, men hinner inte blogga mer nu för ska ner och äta puss!!!!!

*** det är det ända jag begär!

Hej sitter på mitt rum och lyssnar på musik, har precis duschat fan va skönt det va, efter två träningar. Efter skolan gick jag hem till Ellen och Elsa, sen när vi kom dit så käkade vi lite och så Ellen hade fått sina färglinser så vi gick över till Linnea, så kom Elsa hem så hon hänkade också dit. Det tog ett tag innan dom kom in men sen kom dom in, hon blev super fin med hon är ju alltid fin. Heheh vi missa den fösta bussen, så vi fick skynda oss så vi hann med den andra. Men sen ringde pappa och sa att han kunde hämta oss, så vi hoppade av i Sollentuna och stod där och väntade men han kom ju aldrig så jag ringde han ba är där snart, för det va värsta kön typ, så vi drog in till Sateliten så länge. Sen när vi kom dit bytte vi om så körde vi JÄRNET, sen efter träningen tränade vi med killarna Elsa va också med idag, sjukt roligt va det! Fast failade bara några gånger... aja! sen drog vi hem!
Men juste idag va jag ju i skolan hade super roligt har skattat sjukt mycket idag asså, har typ varit med Carro, Joel och Adam hela dan. Super kul !!! :D
Sen va jag med tjejerna också men vi hade typ inga lektioner tillsammans....det är lite tråk faktiskt!!
Men sen på väg hem såg jag mina lilla sötnos Amanda Bergström!
Dagen har varit super från början till slut! eller några saker har inte varit bra men skit samma!
Men nu ska jag borsta gaddarna och sova fan va skönt!!! ZZZZzzzzZZZ
Puss& kram Lina <33
Oscar och jag, jag ser helt drogat ut med Oscar är lika söt som alltid! <3

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


Jag idaaaaaag


Skruttisarna efter skolan!

Ligger i sängen och ska sova snart... imorgon är det skola fy fan längtar inte direkt. Men sen efter skolan ska jag direkt hem till mina skruttisar Ellen och Elsa, så ska vi åka tillsammans till träningen. Imorgon ska jag och Ellen också träna med killarna tumme upp för det! Men nu ska jag faktiskt sova, ska ju upp imorgon samma tid som allttid 06:20!
Puss och Kram Lina <33!
Så fin mina skruttisar! <3
Älskar er FÖR EVIGT!!!!

BORSTAT GADDARNA!

Haha

Gjorde bara så hade tråk!


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Konstig och konstig, när jag va såhär liten skilde sig mina föräldrar jag va typ 3-4 år , det va ju lite jobbigt den tiden.. men förstod inte så mycket då men det va ändå en konstig/jobbig tid i mitt liv..

Nytt i garderoben yey!

Älskar min nya jacka!!!!
Rea på VERO MODA! 300 isf 600, fan va glad jag är att just den jackan jag ville ha va på rea!!
Sjukt glad!
Pussssss
Aa jag ser ju ut som en korv men skit i mig det är jackan ni ska kolla på :D

Varför är livet så komplicerat?

¿¿¿¿¿

Snälla kan du visa det?

Hej kom precis hem från träningen, jag och Ellen tränade ju med killarna vi hade skit roligt. Först va vi ute och gick alla killar och jag och Ellen sen hade vi lite uppvärmning och sen började träningen, aa man kan ju säga att jag är trött just nu, men sen efter så klädde jag och Ellen på oss sen satt vi och kollade på killarna och snackade om allt mellan "Himmel och Jord" verkligen, Asså på vägen hem satt jag och tänkte fan va jag är glad som har dig Ellen, asså jag måste vara lyckligt lottat, dig kan jag säga allt till och dig kan jag lita på till 100% och upp asså du förstår mig verkligen, du gör mig glad och lycklig varje gång jag är med dig. Asså en vän som dig dom växer inte på träd. Älskar dig enormt gumman!!!
Men nu ska jag duscha, sen ska jag sova blev lite sent idag kände jag, men sov gott bloggar mer imorgon!
Puss & Hej kramar fån Mig! <33
Känder att jag fortfarande har bildbrist -.-

Kolla NÄRA annars ser ni inget ;)


Jag idag (a)

Sjukt fin låt!

Amanda Bergström då!!

Haha du har fått mig att gilla den där Hampus Sikström lyssnar fan sönder på honom -.-
Jag och Amanda tycker i alla fall han är bra men ni får ju tycka vad F** ni vill! :D
Amanda lyssna ;) <33
Pussss

Så snygg, eller inte!

HAha fuuuul!!

Bra Eller Dålig?

Vad tycker ni?


Killarnas träning!

Hej hopp, idag har jag haft det sjukt kul med Carro, Joel och Adam vi har varit med varandra hela dagen, haft skit roligt! Och snart ska jag möta min sötnäsa Ellen och Alexander så ska vi åka till träningen, super kul ska det bli! känner på mig att jag kommer dö men aja... sen efter träningen ska jag bara hem och dusch sen ska jag bara chilla tror jag. Men nu ska jag klä på mig så jag är klar när dom ringer!
Ha det bäst!
Puss Lina <33
Känner att jag har lite bild brist just nu, älskar den här bilder får upp massa minnen!
Kommer alltid att älska dig gumman!

3e bilden: En bild på någon i din familj.

Älskar dig sjukt syster, du är obeskrivligt fin!
En bättre syster kan jag inte få, är nog lycklig lottad att just DU blev min stora syster!
Kommer älska dig till graven älskling! <3
Den som tycker vi är lika kan ju bara vara tyst för Jessica är så sjukt mycket sötare än mig! :D okej

SS <3

Hej hej sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta upp mig, ska hem till honom för sen kommer Simon. Super roligt! Men måste städa mitt rum lite nu innan jag drar!
Puss Lina <33

Jasså det visste jag inte!

Eller?

mascara gör skillnad

Kanske inte världens finaste bild men fan va jag älskar Mascara!
PUSS! <3

Vendelasblogg!

Hej söta läsare tänkte tipsa om en söt tjejs blogg! Som heter Vendela, i hennes blogga kan man läsa om såklart henne, hennes vänner, hennes liv m.m och så tar hon massa filna bilder som är kul att sitta och kolla på!
Men kolla in hennes bloggen vetja!
Klicka på bilden så kommer ni direkt till hennes blogg! :) <3

Jag är en nyfiken tjej om ni inte visste det!


2a bilden: En bild på dig själv.

Aa det där är jag :P

BABY!


MJL : Matilda, Jessica & Lina

Hej hej sitter och kollar på någon tråkig film med Jessica och Matilda och Chattar med Adam.
Ska nog sova snart, ska ju träffa Simon imorgon och kanske inte direkt vill somna när jag är med honom hehe!
Men har inte så mycket mer att skriva, men bloggar med imorgon!
Godnatt, puss Lina <33
Så fin du är Matilda! :)
själv ser man ut som en mupp som vanligt då...

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Roligare med flera bilder eller vad tycker ni ;)

Gäster snart!

Hej hej sitter på mitt rum och lyssnar på musik och har nyss städat rummet och tänt ljus, Matilda (Jessicas) kom precis hit hon ska slagga här inatt, yey sjukt kul! Och om en timme kommer mammas kompis Sabine och hennes son Jocke min "bror" men så ikväll fick jag stanna hemma.... skulle träffat Simon men det blev såhär istället kanske ska träffa honom imorgon istället! Men ikväll ska jag bara chilla. Juste glömde berätta om matchen inget speciellt men det blev 3-3 vete fan va som hände i slutet asså! vi ledde med 3-1 och sen ba... aa! Haha hade inget att säga.
Men det va det jag hade att säga just nu, men bloggar mer senare, så kommer det bilder från ikväll också!
Men ha en super mysig lördagskväll!
Pussssss Lina <33
Snyggingar ;) 

Timbuktu - Alla Vill Till Himmelen Men Ingen Vill Dö


Ska knoppa nu!

Hej ligger i Ellens säng igen, haha känns som det är det ända jag har gjort idag, men vi har faktiskt tränat, kolla va duktiga vi är (a)
Men vi ska nog sova nu, har ju match imorgon, så god natt!
Puss Lina <33
Hehe Ellen tog en smyg bild på mig idag :P

Mina tjejer är bäst!!

Hej ligger på Ellens säng med Ellen och Elsa, jag och Ellen tog nyss en liten prommenad till hennes kompis ochhämtade en OC box, mysig prommenad vi gick och snackade om allt möjligt, super skönt så lätt att prata med min älskling!
Men nu ska vi kolla på film, bloggar nog senare! men imorgon blir det match så vi lägger nog oss ganska tidigt, fast nee aja men ska dra nu filmen har ju börjat!
Puss och hej! <3
 

Mina ÄLSKLINGAR!!!! <3


Ska börja med det här.. men inte idag! :P

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Svårt val!

Hej hej sitter på Ellens säng och kollar lite bloggar medans Ellen fixar sig lite vi vet inte om vi ska på träning eller om vi ska hitta på något annat... Men vi får se hur det blir men bloggar lite senare!
Puss Lina <33
Min fina Ellen, Jag och världens sötaste hund!! :)

Drar till skolan nu!

Ha en bra dag!
Puss Lina <33
Du är bara för underbar gumman! <3

Petter - Stockholm I Mitt Hjärta

Gillar den starkt!

Imorgon blir det kul med min älskling Ellen!

Hej hej sitter i soffan, är för fösta gången inte trött när jag bloggar, brukar typ alltid skriva "Är så trött"
Men imorgon ska jag först till skolan sen efter det ska jag vara med Ellen Audelius min lilla gullunge, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men vi hittar på något kul, det gör vi alltid. Det ska bli så kul för det va länge sen vi va med varandra asså länge. Så det ska jag göra imorgo, Kommentera och skriv vad ni ska göra imorgon om ni har lust.
Men har precis sminkat av mig, tagit en ansikts peeling, och smörjt in mig med ansikts kräm, shit va lena mina kinder blev! Och så har jag också Plattat håret tills imorgon nu ska jag bara lägga fram kläder och packa väskan tills imorgon.
Men ska fixa det nu, men bloggar imorgon.
Puss & Kram Lina <33
Älskar dig gumman du betyder verkligen sjukt mycket för mig! <3
vi förevigt!! <3

Dikt

du gav mig anledning att andas

ett skäl att leva

nu när  du är borta

vem blir jag då

vill jag finnas till


Sober - Erik och Amir


(Jag) Idag!

Hahah sjukt ful men Vem fan bryr sig?

Hur ska jag kunna förklara!

Hoppas du förstår!

Hej hopp gummi snopp!

Sitter i skolan med bästa Caroline Nyberg!
Vi sitter och skriver små söta dikter kul!
Men bloggar mer senare för nu kommer min lärare snart!
Puss och Kram!
Lina <33
Älskar dig Skruttis! <3

Bebis då!

Älskar min lilla plutt CIARA

Dubbel träning!

Hej hej kom precis hem från träningen, först tränade jag med mitt lag och direkt efter tränade jag och Ellen med killarna, killarnas träning är fan nästan roligare! Mycket bättre motstånd, man får kämpa och springa mer och så bara är det roligare ;) haha Ellen va super duktig alla va duktiga själv gjorde jag Ett mål nästan två (men nära skjuter ingen hare) ska börja träna med killarna vare torsdag! Men skoja att jag är trött men kul va det iallafall!!!
Men idag har jag först varit i skolan sen direkt efter åkte jag till Ellen och Elsa och så pratade vi lite sen gick vi till bussen. Och så kom Tove och Klara på bussen också så satt vi alla och snackade massor. Sen gick vi till hallen, hade vanlig träning inte så rolig, sen spelade ju jag och Ellen med killarna jag upprepar SJUKT KUL!
Men ha det bra!
Puss Lina <33
Ellen och jag Idag!

Dansa är kul (Men Jag Föredrar Å Supa!)


Värt att gå in på!!

Gå gärna in på min lilla skruttunges blogg!
Gymtgrymt bra!
Gör det VERKLIGEN!
Puss Lina <33
Tryck på bilden vet ja! ;)
Älskar dig gumman, du är så fin! <3

Noooooooooo!

Fan nu löper katten igen!
Då kommer jag inte få sova någonting ikväll -.-
Nu är hon skit kåt och bara hänger på mig!
aa ni ser ju själva....

Systrarna Audelius jag älskar er!


Älskar dig Ellen Audelius! <3

Du är helt underbar Ellen, du är en riktig vän, dig kan jag säga allt till.
Tack för att du alltid finns där, tack så sjukt mycket för alla våra minnen, tack för du är den du är och för att du alltid hjälper mig.
Jag finns alltid här för dig gumman, hoppas du vet det, det är bara snacka med min när du vill, du kan ringa när du vill. För nu är det min tur att finnas här för dig för allt du gjort för mig!
Du är verkligen en riktig vän, som jag älskar av hela mitt hjärta och jag kommer alltid att älska dig!
Du och jag för evigt gumman, så hoppas jag verkligen att det blir!
Vi träffas inte lika mycket som förut, men det får vi ta tag i!
Asså det går inte att förklara med ord hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig!
Är inte så bra på att skriva texter men kan bara säga en sak och det är :
↓↓↓

Du Betyder Gumman! <3




Sluta Aldrig

Sluta aldrig önska
Sluta aldrig be
Sluta aldrig hoppas
Under kan ju ske

Vill bara dansa!!!!!


Du bara sover,sover och sover!

ZZZzzzzzZZZZZzzzzz.....

Vill ha!

Tycker den är skit cool/snygg... men bara det att den kostav 799:- då är frågan tycker ni att den är värd det?

Ska beställa lite kläder!

199:-/st
149:-/st
149:-/st
199:-/st
199:-/st
199:-/st
199:-/st
Ska inte köpa alla linnen ska välja några av dom, men leggingsarna ska jag i alla fall köpa!
Ska beställa från (      )

GrattisGrattisGrattis!

Grattis sötnosarna Gustav och Cassandra!
Puss Lina <33

Idrottsgalan 2011

Hej sitter och kollar på idrottsgalan med mamma och Jessica.
ska nog gå och sova snart, gick upp sjukt tidigt imorse. Men ska stanna hemma imorgon också. Är ju sjuk och har fan ingen lust att gå till skolan. Ledsen/sur/mår dålig/ osv!
Men bloggar innan jag går och lägger mig!
Puss & Kram Lina <33

Raise me up....


Andra Avenyn

Fan va jag saknar Andra Avenyn, fattar inte varför dom slutade med det. Vill verkligen att det ska börja igen... det va seriöst BÄST!
Puss! <3
Snälla börja igen!

LÄSKIGT VÄRRE!!


Skit najs

Skit najs, den är till Ipod, så kan man koppla den till mobilen, ha radio och så var det något annat.
Skulle kostat 600 men det va rea så 300:-
Snacka om att jag är glad, tack pappi!

Svar:

Sv;  Den ser ut såhär :
(jag älskar den tycker verkligen den är super bra och den kostar typ bara 70 kronor, ännu bättre! :)
Sädär heter och ser den ut ;)

God Natt fan!

Sorry om jag är ortrevlig på bloggen, men om ni va i min sitvation skulle ni också vara det.
Men ska sova nu och drömma mig bort!
Puss & Godnatt lina <33

Ren jävla smärta!

Fy fan, om alla bara kunde vara ärliga!

JÄVLA IDIOT!!!!!!

Så jävla sur orkar inte blogga nu!
Hej då!

Någon som vill göra en ny header åt mig?

Känner att jag haft mig ganska länge nu!
Super gulligt om någon skulle vilja, det skulle vara super gulligt.
Puss Lina <33

Städa rummet : √

Före:
Efter:


Städ outfit!

ALLTID TOFFS NÄR JAG STÄDAR
Och typ alltid mjukisar och linne!
PUSSSSS

Så här kan det inte se ut!!!

Nu måste jag ta fram alla husets städ saker, verkligen alla, nu är det skitigt/stökigt i mitt rum!
Ni får se Före & Efter sen när jag är klar!
Puss Lina <33
Ibland önskar man att man hade fem händer, tänk så mycket fortare allt skulle gå då! XD

Nanananna!


Älskar mina kusiner!!

Hej hej, kom precis hem från farmor, jag och Jessica fick skjuts av våran farbror. Haha hela vägen hem satt min kusin och höll på med sina blöta vantar i mitt ansikte och ba "lukta lukta" haha sötnos!
Men vi va ju hemma hos farmor, det va super mysigt vi åt mat, godis, fika och så letade vi efter våran "skatt" som oscar sa, så vi letade efter massa lappar sen hittade vi den! det va godis Tom & Jerry påse.
Och så kollade vi på Nicke nyfiken, Mio satt i mitt knä och Oscar i Jessicas super mysigt, och lilla Elliot låg och sov på farmors säng.
Men nu ska jag städa mitt rum, sen ikväll ska jag nog till mamma.
Men puss & Kram Lina <33
Jag idag!

Listen to your heart


صباح الخير

God morgon står det där uppe om ni undrar!
Ja God morgon på er söta läsare, vaknade nyss, skit tidigt om ni frågar mig,  men gick och la mig ganska tidigt igår.
Idag ska jag hem till min älskade farmor, ska bli super kul, ska också få träffa mina söta kusiner och alla andra.
Och senare ikväll ska jag nog hem till mamma, då ska vi nog bara kolla på film och mysa.
Men nu ska jag väcka resten av familjen haha, vill inte äta frulle själv heller :/
Puss Lina <33

Lev livet!



Fattar inte hur jag kan vara så trött :O

Jag nyss, med mina fina koss :D

Var rädd om Kärleken.


↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓


SL!

Hej hej kom hem för kanske en timme sen, idag har jag varit med Simon och Linus. Har haft sjukt rolig, först va vi i Simhallen och kollade på när folk tränade och lite så. Sen gick vi hem till Linus och kollade på film, snackade m.m
Imorgon ska jag hem till Farmor och ha julgrans plundring med hela släckten, mysigt värre! :D
Men nu ska jag kolla på film med familjen!
Puss & Kram Lina <33
Jag idag :P

Lina Tipsar!

Nu ska jag "Tipsa" om ett super bra lypsyl som jag köpte igår.
Asså det är super bra (tycker jag)
Haha hade inte så mycket mer att skriva om det, prova, om du är torr om läpparna som jag är just nu!  :/
Puss och Hej! <3

NU ska jag börja fixa mig!

Hehe har fortfarande på mig min morgonrock.
Men nu ska jag sminka och klä på mig, och sen efter det ska jag kolla vad som händer idag!
Puss Lina <33
trött, ful och osminkad :S

Lilla skrutt!


Rihanna - unfaithful


NÅGRA av alla nyårsbilder!

Älskar er tjejer så sjukt mycket!

(SNARK)

Snark, snark, snark.
Är sjukt trött asså, men ska tvätta av sminket och borsta tänderna nu, d¨å brukar jag blir lite piggare.
Så jag kanske ska se en film.
Men bloggar på pappas data nu för min data laggar LASEEEEEEEEEEEEEEE! fett sur!
Men aja Sov sött, godnatt söta läsare!
Puss Lina <33


GE MIG SOMMAR NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU! JAG MENAR DET! :O


Vita Koss!

Hej hopp, kom precis hem från coop va och handlade med pappa och gissa vad jag hittade där, Vita koss och det var REA 200 isf 400:-, fett glad jag blev, pappa jag och Jessica köpt varsinna. Men ikväll blir det myskväll med pappi, kolla på Idol och några filmer. Och idag har jag varit med tjejerna (blev lite fight där mellan Emma och mig)
Men så åkte vi kulka fast på plast påsar. Men nu ska jag vara social!
Ha en fortsatt mysig fredag kväll!
Puss Lina <33

Elin pelin kommer hit snart!

Skoldagen va seg men rolig, Sjukt mycket skratt!
Och nu blir det nog också en hel del skratt med Elin också.
Men ska städa undan lite nu!
Puss Lina <33

Ellen&Elsa jag älskar er! <3

Hejsan hoppsan!
Nu ska jag börja blogga lite mer ni vet själva första dagarna i skolan, man är ju lite små seg, har bara kollat på film varje dag jag kommit hem från skolan den här veckan.
Men kom precis hem från träningen skit rolig träning men blev lite irriterad på lite saker, men men.
Hade super rolig med alla tjejer idag i alla fall, rolig träning, mycket skratt som vanligt.
Haha och det ända jag gått runt och burit på idag är min innebandy klubba och så åker jag hem och så är det det ända jag glömt KLUBBAN, så Mirandaräddade mig tack baby!
Men imorgon blir det skolan sen ska jag kanske träffa Elin om hon har tid!
Och ihelgen, på lördag ska jag träffa Sötaste Ellen, fan va kul det ska bli, länge sen det bara var vi, vet inte om Elsa också ska vara med men det får hon GÄRNA! :)
Men nu ska jag äta.
Blir inget mer för mig ikväll ska kolla klart på en film jag och pappa kollade på igår men jag Somnade -.- som vanligt då.
Och efter det ska jag sova!
Hare bra!
Puss Lina <33
ASSÅ SNYGGADE OUTFITEN JUUUUU!

Allt är så jobbigt, vet inte vad jag ska göra!



FY FAN!!


Fan mitt hår blev svart!!!!! :/

....

Färga håret!

Nu ska jag färga håret, hoppas det blir bra!
Puss Lina <33

Då är Gudmor gift! :D

Hej är sjuuuuukt trött har lekt med massa små barn, haha har LEKT asså verkligen sprungit runt på ett hotell från klockan fem till två på natten. Asså sötaste barnen: Ebba, Filippa, Hugo, Malin,William, Svante, och två andra små pojkar som va super söta. Bröllopet va skit fint och min Gudmor va vackrast.  Dagen har varit helt underbar och sjukt rolig, man fick lite tårar under alla talen men fick bita ihop. Men nu är jag så trött bloggar mer imorgon!
Puss Lina <33
Yeeeeeeey

Bröllop!

Jag idag!

Trött....

hehe somnade i soffan (som vanligt) men ska sova nu för ska ju på min GudMors bröllop imorgon hela min Outfit är klar ni får se den imorgon. Men nu måste jag sova så jag inte ser ut som ja vet inte vad imorgon!
Bloggar mer imorgon!
Puss Lina <33
Älskar dig Gumman! <3

Shopping nu!

Ska iväg och shoppa lite nu då, uppdaterar senare!
Puss Lina <33

So Sick Of Love Songs


Hej!

Hej hej ska snart till stinsen men det är typ snökaos ute så vi ska vänta tills det lugnar ner sig.
Men ska köpa
  • Lösnaglar
  • Strumpbyxor
  • Kanske skor
  • Smink
Men det är typ det jag ska köpa, men måste äta frulle, sminka mig och klä på mig ofc!
Ha det bra!
Puss Lina <33

Hem ljuva hem!

Hej hopp nu är jag hemma igen, har haft sjukt roligt i storvreta, asså obeskrivligt. Vi vann inte det här året som vi gjorde förra då vann vi gult och kom trea. Men vi kom till a-slutspel och det är ju faktiskt bra, men alla blev tyo skadade på slutet det va ju synd.. känner att mina ben inte mår så bra just nu. Men asså har verkligen haft super kul som sagt men nu ska jag bara slänga mig på soffan för jag är SJUKT trött!
Men ha det bra!
puss Lina <33
Härligt jobbat i cupen brudar!

Storvreta nu!!!!!

God Morgon kolla nu va jag tvungen att gå upp KLOCKAN SJU!!! helt sjukt, fy fan va trött jag är och va ont jag har i hela kroppen, men ska kämpa till 100% och ännu mer!
Asså känner att den här cupen kommer bli så jävla lyckad.
Men måste fixa mig nu ser ut som ett litet troll (bokstavligen)
Ha det bra och finns på Mobilen så det är bara att messa.
Puss & Kram Lina! <33
Laaaaaaaaget som äger Alla!

Storvreta imorgon YEY!!!!!

Hej hej sorry för dålig uppdatering men har haft fullt upp med saker. Idag va jag i kista och köpte en klänning för min gudmor ska gifta sig, hittade en sjukt fin! Och så hittade jag en sånn där mössa med bulle på skit fin också kostade 500 men det var den värd! och juste massa smycken, en parfy, en bh en kofta och lite små saker. Och igår va jag med Miranda och Oscar. Hade super roligt vi åkte ner för en ganska hög backe och oscar tappade sin mobil så vi fick leta efter hans delar vi hittade alla men dom va fulla av snö vi trodde att den inte skulle funka men det lilla turbarnet hade tur den funkade. Måste gå och lägga mig tidigt imorgon för det är samling klockan 8 imorgon jippi sovmorgon -.- men det kommer bli så jävla kul varje innebandy cup blir ett minne för livet. Men jag och Linnea ska åka i min bil fett kuuuuuuuul vi kommer ha det! Men har tyvärr inte så mycket att säga, kommer ju inte kunna blogga på två tre dagar nu men finns alltid på mobilen så det är bara att messa sönder!
Men faaaan va jag är taggad tills imorgon asså helt sjukt!
Men nu måste jag bada pöss! <33

Möta mirre vid tåget NUUUU!

Måste dra puss!
Jag Idag!

Miranda!

God Morgon, vaknade för ett tag sen av att min granne sprikade sönder väggen typ.... -.-
Men nu ska jag fixa mig sen ska jag träffa Miranda, fett kul sjukt länge sen! Miss u
Sen ska vi på träningen eller Miranda ska bara kolla på när jag tränar hon är förkyld, det är jag me men inte så jätte mycket. sen efter träningen ska vi också vara!
Men hörs senare!
Puss Lina <33
Sötnos!
Hihi Miranda pluttis!

Oscar sötnos!

BÄSTIS! ♥
Oscar drog precis hem, vi kollade på en film, super sorglig...!

best friends forever

Älskar dig Oscar du är den bästa killkompis man kan ha, du finns alltid där i alla läge, jag kan alltid snacka med dig om ALLT. Har alltid roligt med dig vi behöver inte göra något speciellt för att det ska vara roligt, bara jag är med dig har jag roligt. Vi har varit bästa vänner i 3 eller 4 år nu helt underbara år. Och fler år blir det det kan jag lova dig. Alla våra minnen vi har tillsammans! minnen för livet. Tack för att du finns! Älskar dig, finns alltid här för dig Oscar!
Best Friends Forever!
Världens bästa kompis!

Gott Nytt år!

Gott Nytt år alla söta läsare!
Hoppas ni haft ett underbart år, och får ett lika bra eller bättre!
Jag har haft ett grymt år och känner att det här året kommer blir grymmare.
Men hade ni en mysig/rolig nyårsafton? Jag hade sjukt kul, först kom alla tjejerna hit och så öppnade vi våra julklappar, sen drack vi drick, lyssnade på musik, snackade och kollade på film, sen kom Jessicas kompis precis när Melika och Amanda skulle hem -.-  Men sen va vi med dom men sen drog dom hem till mamma och då tog jag och Emma massa snygga bilder med pappas kamera när vi tog alla mina klänningar och gjorde massa poser hahah sjukt kul! sen kom Oscar som jag inte träffat sen i somras, fan va kul det va omg han va längre än mig sist va han ett huvud kortare :O  men vi hade skit kul kollade på film snackade och just en liten tjej som min familj känner hon verkligen älskar mig hon pratade med mig i telefonen och ba jag älskar dig, jag saknar dig puss puss och så skrekt hon det flera gånger så söt och sen ringde mamma och ba Felicia råkade radera bilden på dig så nu ligger hon och gråter aww sötnos då!
Men sen vid 12 slaget gick vi bort till kullen med våra små raketer haha alla kollade. och så kramades vi alla. sen gick vi hem till oss och drack skumpa och kollade på film!
Sjukt rolig nyårsafton!
Men ska fixa mig nu!
Puss Lina <333
(Kommer bilder senare)

RSS 2.0