Nu ska jag och Jessica dra....

och möta våra älsklingar så måste dra!
Puss & Kram Lina <33
Mupp Lina

Hoppas du blir bra tills imorgon.....

älskling, så vi kan träffas saknar dig sjukt mycket. Men nu ska jag sova bloggen så bloggar mer imorgon!
Puss & Kram Lina <33

älskar den!


Fan va skönt.....

det var, kom hem för ett tag sen jag pappa och Jessica hade varit ute på en lång runda, jag och Pappa sprang och Jessica cyklade, fan va länge sen det var jag sprang, och fan va skönt det var. Sen när jag kom hem tog jag en lång varm dusch. Snart ska jag sova för älskling kommer för hoppnings vis imorgon om han mår bra, hoppas det för fan va jag saknar honom!!!!
men nu har jag inget mer att skriva!
Puss & Kram lina <33
Jag innan jag stack ut och sprang...!

Usch Usch Usch

Fan jag hoppade till hela tiden när vi såg Wolfman, usch hatar att hoppa till alltså hatade jag filmen, den var inte bra tycker jag. Någon som har sett den? Vad tyckte ni isf kommentera!
Puss & Kram Lina<33

Wolfman

Hej Hej nu ska jag Pappa och Jessica se på Wolfman, men bloggar med efter!
Puss & Kram Lina <33

Vattna blommorna!

Tjenare nu ska jag och Jessica ta moppen till mamma och vattna blommorna!
Bloggar mer när jag kommer hem!
Puss & Kram Lina <3
Dagen outfit:
Jeans leggings från Gina 199:- /st
Ballerina strumpor från H&M vet inte vad dom kostade
Linne x2 vitt och svart från H&M 49,50:- /st
Ljus rosa munis från Bik Bok rea 99:-
Guldiga örhängen Present från syrran förra året
Och mitt vanliga smink!

Hejsan bloggen Xd

Aa hej bloggen, Joel messade för ett tag sen och sa att han och Adam hade blivit sjuka så dom kunde inte komma hit idag, stackare. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag..... men som vanligt kommer jag vell på något, jag måste förbi mamma en sväng och vattna blommorna har det som ett litet sommar jobb. Men nu ska jag först göra om alltid äta frulle.
Bloggar mer senare puss & Kram Lina <33
Haha så snygg asså!

Har äntligen....

städat klart, imorgon kommer Joel så nu har jag städat mitt rum, det blev ganska fint.
Så nu ska jag sova bloggar imorgon men kanske inte så mycket ska som sagt vara med Joel imorgon, men ett inlägg lär det bli.
Sova gott!
Puss & Kram Lina <33

Låt!<3


Wolfman och Farsan

Hejsan Hejsan pappa kom just hem från videobutiken han hade varit och hyrt två filmer så nu ska vi se på film, bloggar mer senare!
Puss & Kram Lina <33

Hur var er midsommar......?

Hej kom just hem från landet, hehe sov hela bilresan hem, lyssnade på musik i datan med mina koss, fett skönt måste jag säga. Men nu ska jag berätta om midsommar, hade ni det br a? jag hade det i alla fall skit roligt, mycket skratt, prat, hopp på stutts mattan, vi har också spelat fotboll, cub och något annat jag inte vet vad det heter men det var också skit roligt. Men såhär såg in midsommar ut.

Fredag (Midsommar) : Först typ klockan tolv åkte vi hemifrån, och sen svängde vi förbi coop och köpte snarr och sen åkte vi vidare mot Norrtälje där landet ligger. Sen när vi kom dit satt min lilla kusin och hans pappa och skrubbade potatis och hade det skönt i solen. Sen packade jag och Jessica upp, stuttsade lite stutts matta och sen hjälpte vi till med maten, satte på oss fin kläderna och sen ko  farmor och Kalle efter kanske en timme något sånt, och när dom kom åt vi direkt. Det smakade super, särskilt med dom vackra nubbe sångerna som kom lite då och då. Efter maten blev det en skit god sommar tårta med maräng, grädde och massa jordgubbar, jammi!
Sen efter den goda efterrätten satt vi på trappa och åt snarr och chillade i solen hela stora familjen. Sen när typ solen hade gått ner lite spelade vi först Cup, jag farmor och Katharina mot pappa, Jessica och Oscar för Kalle och Matte kollade på fotboll. Men i alla fall farmor fick ner fyra och jag en tror jag det var, och farmor som sa att hon hade glömt bort hur man gjorde haha ne det kan man inte direkt säga farmor. Men sen när myggen började komma gick alla in och Oscar gick och la sig, jag nattade honom ingen annan fick det bara jag så jag låg med honom i sängen och kollade på Svampbobb, Fiffi, och Rorry. Men sen när jag hade nattat honom, gick jag och Jessica ut på stutts mattan och dansade, skrattade så det gjorde ont i magen, sköt bollar på varandra, ramlade några 1000 gånger och sen gjorde jag masken, fett stolt jag bara gjorde det Jessica ba what kan du göra masken, jag ba hehe tydligen men sen när jag skulle göra det igen gick det ju självklart inte. Men fan va roligt vi hade på stutts mattan så dansade vi och sjöng. Sen typ klockan ett halv två gick vi in och kollade på film, och sen somnade jag inte för ens klockan fyra typ.
Lördag : Jaaa nu ska vi se i går vakande jag och Jessica av att alla snackade skit högt, hehe vi båda fick lite damp då klockan var lixom bara tio typ... men sen kom lilla kusinen in och skulle väcka oss men då var vi ju redan vakna så då gick vi upp, åt frulle och sen gick vi ut och hoppade stutts matta med honom, hehe har hoppat mycket stutts matta, men sen efter kanske några timmar åkte farmor och Kalle så då åkte jag, Jessica, Pappa, Oscar, Katta och Matte till Norrtan och åt glass och chillade i solen, stackars Oscar köpte en is glass så den smälte på honom, katta och lite på mig, trevligt trevligt. Sen efter det åkte vi till flygfyren och handlade och så hittade jag en ledig kundvagn med en femma i, så den tog vi och sen när vi hade handlat klart skulle jag lämna tillbaka den då hittade jag en vagn där dom inte hade tryckt i den där saker så dom fick pengen så jag hittade en till femma så då gick jag och Jessica och köpte varsin femman lott men vi vann tyvärr inget. Sen åkte vi hem, hoppade på stutts mattan, chillade och kollade på film, hehe det var typ det ända vi gjorde på landet. Och sen var det middag då blev det klyfft potatis med kyckling, sparris och sås typ, sen blev det mys pys till kvällen. och juste innan maten åkte vi ju och badade jag, Jessica , Oscar och Pappa. Fast det var bara jag, Jessica och Oscar som badade, det var fan skit varmt i vattnet, vi kanske badade en halv timme sen kom ett gäng killar så då ville Oscar inte bada mer så då klädde vi på oss och åkte hem. Sen efter maten kommer jag inte ihåg vad vi gjorde men något kul gjorde vi säkert. Eller jo juste pappa hade glömt en dricka i frysen så den skar vi upp och åt, det var skit gott.
Söndag: Imorse vaknade jag och Jessica inte lika tidigt som i lördags men typ klockan tolv då gick vi upp och gick ut och solade, inte så länge för sen började jag må illa hade inte ätit frulle så då gick vi in och åt frulle, efter frullen hoppade vi mer stutts matta och sen spelade vi cub, jag vann stort över Jessica, hehe Xd
Och sen ville Orvar (OSCAR) kolla på film så då kollade vi på Sinbad hehe jag och Jessica började typ gråta i sluten och det var en tecknad film hihi. Sen åt vi lunch i kuggan, midsommar mat fick det bli efter som det fanns massa över, och jag satt och skrubbade potatisen i typ en kvart, hehe sen kom min kära gudfar och hjälpte mig.
Och efter maten samma som alltid stutts matta, chill och film. Sen åkte vi typ hem men innan satt vi på trappan och åt vatten melon, hehe efter varje jag åt satt Oscar och åt upp det jag missat, hehe han verkligen rensade hela. Göllunge han är. Men sen åkte vi hem sen minns jag inget mer somnade ju. och nu sitter jag i soffan och chillar ska snart duscha och lägga mig och kolla på film tror jag har lite ont i huvudet.
Puss & Kram Lina <33
(NU KOMMER DET MASSA BILDER)
Lite Ego bilder
Lilla Oscar
Katharina och Laxen
Suddig men mitt och Jessicas rum
="https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1425573/images/2010/bild-2397_95691081.jpg" alt="" />
Vardagsrummet, det är större en vad det ser ut
Jag och Jessica
Dom galna kusinerna!
min gudfar och en del av vardagsrummet
Jag och farmor
Oscar och hans paket
Lina
Verandan, hehe vi hade plockat ut alla möbler
Dukningen är nästan klar.....
Nya huset, haha fan va litet det såg ut
Katta, Matte och Oscars rum
Jag och Jessica chillar på trappan
Friggisen, Frådet och stutts mattan
Gamla huset
Och så tittade lilla solen fram också
Jag och Jessica
Oscar och hans coola kross
Jag och Jessica fattar inte vad Oscar menar....
Jag Och Jessica i gräset
a girl in the mirror
Pappas rum
Fler bilder på gräset
TÅÅÅÅÅÅÅÅÅRTAN
Min älskade gudfar!
Hehe min söta kusin och min älskade pappa!
BÄSTA SYSTERN!
Cooling Oscar!
Haha snygging!
Muummmms jag och Jessica köpte sånna i norrtan.
Is vattnet
Juste hur var er midsommar, kommentera!
<3333

God Morgon kära blogg läsare...

nu ska jag snart gå upp och åka till landet, ska som sagt fira midsommar där, och kommer tyvärr inte kunna blogga på två eller tre dagar men uppdaterar när jag kommer hem, jag har packat klart och så men nu måste jag bara upp, äta duscha och klä på mig.
Men ha en bra midsommar alle sammans, så hörs vi om några dagar.
Puss & Kram Lina <33

Göllunge!

Så himla duktig för sin ålder, vilken röst asså och hon är bara sex år och så duktig.
Och kolla bara va söt hon är!
Puss & Kram Lina <33

TRÖTT!

God Natt bloggen, nu måste jag verkligen försöka sova nu, men som sagt bloggar imorgon innan jag drar!
Puss & Kram Lina <33

GÄSP!

God Natt kära blogg, kanske hinner blogga imorgon bitti innan jag drar till landet, sen kommer jag inte kunna blogga på två hela dagar hoppas ni klarar er. Men bloggar när jag kommer hem igen och då ska jag ladda upp massa bilder, ska ta med datan för jag glömde kameran hos mamma nu.
Men nu ska jag som sagt sova, sov sött puss & kram Lina <33
Jag och syrran köpte en BODY BUTTER idag det var rea 98:- ist för 160:-
As god luktar verkligen hallon, hehe klar det är ju hallon men asså äckta hallon, inte fejk!

HAHA

http://fuldans.com/?v=vvnjvafrg2 o    : Jag
http://fuldans.com/?v=ccyvynzuq2     : Jessica

Sussa sött syrran

Hehe satt just och chattade med min ^bror^ om vad vi skulle göra imorgon på midsommar och så lärde jag honom en nubbe visa a eller han kunde den redan, men sa den ändå. Men nu ska jag nog börja packa tills imorgon.
God Natt Puss & Kram Lina <33

Vad ska alla göra på midsommar?

Aa vad ska alla göra på midsommar kommentera gärna, kul att veta vad alla ska göra, jag ska i alla fall vara ute på landet, vara med min lilla kusin eller lilla och lilla han är fan fyra, han är stor kille nu, hehe men sen ska jag vara med släckten, sjunga och dansa runt stången som vanligt och bara chilla, sen på kvällen ska jag och syrran cykla ner till vattnet och bada är fett taggad på det, men jag tror och hoppas på att min midsommar blir underbar, och att det är fint väder!
Men som sagt kommentera gärna, det är alltid kul att läsa kommentarer på sin blogg.
Puss & Kram Lina <3

okej...

jag kommer inte palla dagens låt, men ska i alla fall försöka slänga iväg en låt varje dag så ni har något att lyssna på !
Puss & Kram lina <33

Elinor

Hejsan kom just hem från Elinor, vi typ bestämde att vi skulle göra något typ klockan sju sen har vi varit tills nu, hade skit roligt med dig idag gumman, det var fett länge sen.
Men först möttes vi vid station så gick vi till IP där satt vi och kollade på typ pojkar 94 as match och så satt vi där och snackade på gruset. Sen gick vi till video mix och köpte godis sen gick vi hem till Elinor och drack sprite, åt chirre och kollade på Click. Och sen kom Jessica och hämtade mig på moppen, fan va jag frös på vägen hem, hela jag skakade fan. Men har inte käkat än så ska käka nu.
Puss & Kram Lina <33
Min nya tröja älskar den!!!

Stinsen Stinsen Stinsen

Hejsan hoppsan nu ska jag och syrran ta moppen till stinsen uppdaterar när jag kommer hem!
Ha det bra puss & Kram lina <3

Dagens låt!

Dagens låt får bli stand by me med :

Ben E. King

älskar den låten, tycker den är skit skön.
vad tycker ni kommentera gärna!

Good Morning

Hej och god morgon, vaknad just. Idag ska jag och Jessica till stinsen hon skulle köpa något och jag har inget bättre för mig så jag hänkar nog dit. Men senare ikväll vet jag inte vad jag ska göra, fast tidigt imorgon bitti ska jag åka till landet, ska fira midsommaren där, med pappa, Jessica, Mattias, Katharina, Oscar, Mattias kompis, sen vet jag inte om farmor, gammelmormor och Kalle ska fira på vårt land eller deras. Men det ska bli fett skönt att komma ut till landet, bara sola, slappa, cykla, och kanske bada. Men nu ska jag äta lite bloggar mer seare!
Puss & Kram lina <33
Cool man är va Xd

Nu är klockan halv fyra....

och jag är fortfarande lika pigg, fan va konstigt jag som alltid brukar somna tidigt, snart ska man vell upp igen, jag har börjat med att jag går upp typ vid tolv och solar. Det är så jävla skönt att sola direkt på morogonen sådär, man hämtar en kanna med iskallt vetten en filt, solskydd och bikini, sen bara ligger man och steker.
Men nu ska jag verkligen försöka sova!
Puss & Kram Lina <33
Hihi jag, Ellen och Mirre efter en träning för länge sen!

Älskar er Mamma och Pappa

Satt just och såg en video, där en tjej som hade en pappa som åkte in och u från psyket, och till slut en dag sköt han sig själv. Jag skulle inte klara mig utan mina föräldrar seriöst, även om man bråkar ibland, älskar man ju fortfarande sina föräldrar så sjukt sjukt mycket längst där inne, jag är så himmla tacksam att ni alltid finns där för mig när jag behöver er, ni är dom bästa föräldrarna man kan få, klart jag tycker så alla tycker vell så om sina föräldrar. Jag älskar er verkligen, dig mamma och dig pappa, skulle något hända er skulle jag inte orka leva, på riktigt, jag skulle deppa ihop, det är därför jag aldrig kan skiljas som ovänner när jag åker ifån någon av er, skulle vi vara ovänner och något hände någon av er skulle jag aldrig förlåta mig själv. Men jag har hellre två föräldrar som bryr sig för mycket än två som inte bryr sig ett skit, jag vet att jag kan vara förjävlig ibland men alla har sina själ, ni har också era dåliga dagar ibland, alla har det. Men jag ville bara säga att jag älskar er, även om man bråka ibland så älskar jag ändå er så enormt mycket det vill jag att ni ska veta.
Puss och Kram er lina! <3

klockan är 02:06 och

lina är pigg som en piggelin, men ska nog försöka sova snart det är en dag imorgon också, då ska jag försöka vara med Ellen om hon är hemma, så om du ser det här Ellen kan du vell messa mig imorgon för jag har inte ditt nummer på min gammla mobil.
Men ska nog försöka sova nu!
puss & Kram lina <33

video

Hejsan nu har jag suttit i en och en halv timme typ och gjort videosar till Mina älskade vänner och min älskade pojkvän. Dom blev faktiskt bra tycker jag, men vet inte hur man skickar så dom får vell se dom live i stället, hehe.
Men nu duschar syrran och efter det ska vi se på film så det här blir sista inlägget för ikväll, men bloggar som vanligt imorgon, jippi!
Men sov gött, puss och kram lina <33
Några låtar

Jävla mobil asså!

Tjena mitt bena kom just hem till pappa, så nu sitter jag i käket och chattar med Melika, lyssnar på musik och bara chillar. Och juste jag åkte ju till SKHLM för att fixa min mobil och först funkade den typ en timme sen dampade den sönder igen, så nu ska jag få en helt ny samsung i stället. Men mina koss funkat grymt bra sitter och lyssnar på musik med dom just nu. Men snart ska jag nog kolla på en film med Jessica. Och imorgon ska jag och Jessica först en sväng till stinsen och sen kanske vi skulle träffa Joel och Adam om dom kunde, hoppas för vill verkligen träffa Joel det var fan en vecka sen....!
Men nu ska jag chatta vidare med min Melika Xd
Puss lina <33
Älskar sånna här låtar !

Tips!

Hejsan jag har ett tips på sen skit bra Foundation, den är skit smidig och den täcker skit bra, och jag har en som är perfekt för just min hud. Asså jag älskar verkligen den här Foundation och det skönaste är att man bara rullar på den, och det är så jävla smidigt tycker jag och sen är det en spegel på baksidan så man kan sminka sig vart än man är, så det är mitt tips till er, kostar 150 kronor och håller skit bra, asså har typ haft den i två veckor och det syns knappt att man har använt den så den är verkligen värd pengarna, JAG BARA ÄLSKAR DEN!
Puss Lina <33
Tumme upp för Roll´on true match fondation

Dagens låt!

Jag ska börja med dagens låt, så jag kommer från och med nu lägga ut en låt varje dag.
Och det här blir dagens låt :

KOSS

Tjaba tjena bloggen,  kom just hem från skärholmen, vi var där syrran skulle köpa en data och jag skulle få ett nytt batteri till min mobil mitt var trasigt, få se om det går bättre nu med det nya batteriet, annars ska jag få en helt ny, sen fick jag ett par svarta koss, skit fina tack mammi!
Men vi var typ där i en och en halv timme tror jag, mamma är kompis med killarna som jobbar på Expert där så do satt och drack kaffe och snackade, haha mammas kompis som jobbar där är skit rolig, alla som jobbar där är roliga men han är extra rolig, skrattar fan åt allt han säger. Men sen efter vi varit där skulle Jessica köpa skor och något mer så då gjorde vi det. och sen när vi skulle åka köpte vi med oss wok med nudlar, kyckling och grönsaker....MUMMS!
Ikväll ska jag åka till pappa, och imorgon kanske jag ska träffa Joel om han kunde.
Men nu ska jag äta!
Puss lina <33

är för.....

trött för att kolla på avatar så jag går nog och sover nu, god natt, sov så sött och dröm om era prinsar och prinsessor, jag drömmer alltid om min prins!
Puss lina <33
Hittade den här bilden från mitt kamera album...!

Avatar

Hej nu ska jag kolla på Avatar, är det bara jag som inte tycker den inte är dålig, vissa säger att den suger och vissa säger att det är den bästa film dom sett, jag tycker inget ut av det jag tycker den är bra, men inte den bästa och inte den sämsta. Men bloggar mer imorgon, juste  imorgon ska jag typ till stan och shoppa... men innan dess ska jag sola om det är fint väder, men nu ska jag kolla vidare på filmen!
puss lina <33
vi är fett Coola Emma! (gammla bilder)

Sorgligt

Fy fan va sorgligt och hemskt, det var väldigt länge sen men ändå, lyssna på texten...!

SÅ JÄVLA ARG!!!!

ÄR SÅ JÄVLA SUR PÅ EN VISS PERSON JUST NU, SÅ HAR VERKLIGEN INTE LUST ATT BLOGGA!
PUSS LINA <33

Till Ellen

Låten är till dig Ellen, ungefär hur jag  ser på saken, fan va jag saknar dig gumman, vill verkligen inte att vi ska gå skilda vägar jag vill att det ska vara du och jag livet ut, du är en helt underbar vän Ellen och det menar jag verkligen. Tack för att du alltid har funnits där verkligen tack gumman, men så du vet finns jag och kommer alltid finnas här för dig. Vi får ta och ses snart så vi inte tappar kontakten för mycket för en vän som dig vill man verkligen inte förlora. Jag har alltid så jävla roligt när jag är med dig gumman, du får mig att skratta att le och att inse vissa beslut jag inte kunnat gjort själv. För ett tag sen visste jag inte vad jag skulle göra, jag mådde inte så bra då, men då fick du mig att må bra igen, du stöttade mig, du lyssnade när jag pratade och du bara fanns där som en riktig vän, som sagt finns här för dig gumman så som du alltid funnits för mig, vi måste verkligen träffas annars kommer allt bli skit, fan va många minnen vi har tillsammans asså gumman, cuper, galaxen, nyår, vallen, mys kvällar, träningar, fjortistiden och massa andra stunder, det är verkligen minnen man aldrig glömmer...
Haha du kommer ihåg våra första intryck av varandra var ju inte dom bästa haha, trodde an aldrig vi skulle bli vänner men sen började vi prata mer och mer och sen tillslut blev vi bästa vänner och det var helt underbart kan jag bara säga!
Men det ända jag vill är att vi ska vara vänner livet ut och att du förstår att du betyder väldigt mycket för mig gumman, och att jag alltid kommer finnas här för dig för jag älskar dig Ellen Audelius! <33

Tennisbollen

Hejsan Hejsan nu ska jag ut igen, och göra som vi brukar fast nu ska vi sitta i någon lekpark och bara chilla och leka med våran kära tennis boll, den har varit med om mycket det kan jag lova er.
Uppdaterar när jag kommer hem igen, ha det grymt!
Puss lina <33

Asså Å!!!!!!!!!!!!!

Hej är på så jävla dåligt humör pallar inte blogga just nu.
Puss lina <33

Låt! <3


Asså seriöst!

Hej Hej sitter och chattar med min älskling, han kom hem från Spanien idag.
Ska tup ut en liten sväng ikväll också, vill bara ut så jävla skönt ute asså. Vet inte om jag tar me syrran hehe.
Men nu ska jag chatta vidare bloggar mer ikväll.
Puss lina <33

Nu ska vi ut igen xD

Hej Hej ville bara säga att nu ska jag och Jessica ut igen, vi ska vell sätta oss vid någon brygga och dingla med benen. Ha en mysig kväll alle sammans!
Puss lina <33

vad tycker ni?


Bra!


Har blivit lite brun

Hejsan Hejsan nu sitter jag i soffan och häller i mig vatten, fan va varm det är, kolla imorse typ klockan tolv gick jag och Jessica upp och solade i kanske en halvtimme sen gick vi in käkade fulle och sen gick vi ut och solade igen. Sen efter det gick vi en lång promenad i en timme, samma väg som igår, jag och Jessica har hittat en skit skön väg där man kan gå så den gick vi. Sen satte vi oss på en bänt typ och solade i en halv timme. Så nu har jag äntligen fått lite färg. Men nu ska jag äta lunch!
Puss lina <33
Jessica gjorde den åt mig :) <3


Ut i solen !

Tjenare värsta fina vädret idag ju, så nu ska jag och Jessica ut och sola.
Bloggar mer när jag kommer hem!
Puss Lina <33

Sanna Martini!

Hej Hej nu sitter jag och chattar med min lilla Sanna Martini och kollar på van veeteren. Snart ska jag och Jessica limma på våra lösnaglar jag fixat och trixat med, jag har filat dom, klippt dom, och målat dom. Tjugo naglar, hehe lite pilligt men dom blev ovanligt bra!
Men nu ska jag kolla vidare på van veeteren.
Puss haha som manollo alltid sa till mig när jag kom in i köket på förskolan Finnna linnna :D <33
Lilla Sannis ! <3

Jag är lyckligast i världen!

Hej jag ville bara säga att jag är lyckligast i världen, jag har världens bästa familj, världens bästa syster, världens bästa pojkvän, världens bästa vänner, världens bästa släckt, världens bästa kusiner, världens bästa katt, världens bästa data, världens bästa lag, världens bästa allt jag är lyckligast i världen, jag har föräldrar som bryr sig, jag har också vänner,  min syster och en pojkvän som bryr sig och det är jag så jävla tacksam för, ni är dom bästa som finns kommer alltid älska er! <3


Frisyrer och lite roliga bilder!

Hehe blev bara två frisyrer sen tog jag lite bilder haha och dom bjuder jag på!
Rosett
Undervik ansiktet kolla på rosen Jessica har gjort!
Och utsläppt

Hemma igennnn!

Hejsan kom hem för kanske en timme sen men har haft andra saker för mig först va jag, Jessica och Mamma ute på en lång promenad, skit härligt vi gick samma långa väg som jag och Jessica gick tidigare idag, sen när jag kom hem har jag fixat lösnaglar åt Jessica, lika dana som mina. Men sen har jag bara chillat och snackat med Jessica.
Men nu ska jag och Jessica testa lite nya fresyser kommer bilder senare.
Puss liiiiiiiiiiiina <33

en och en halv timme

Hej jag och Jessica kom just hem från en lång promenad, vi har gått i en och en halv timme, vi kom ända bort till Bollstanäs vi bara följde vattnet och sen var vi bara där, och fan va snygga villor det finns där asså omg ville fan flytta in i alla, jag och Jessica bara åå där vill jag bo, och sen kom ett snyggare nej där vill jag bo och så kom det bara snyggare och snyggare större och större, så himmla fina hus asså. Men nu ska jag och Jessica göra en greksallad och sen ska vi ut igen. Men bloggar mer sen.
Puss lina <33
Pussar pussar pussar och ännu mera pussar kommer du få när du kommer hem älskling ! <3333

Nu har...

jag fixat mina lösnaglar till midsommar, vad tyckte ni kommentera gärna.
Men nu ska jag och syrran ut och chilla i lekparken, hoppas ni får en bra dag!
Puss lina <3
Inte den bästa bilden men aja!

PISS VÄDER UTE -.-

Hej fan vilket piss väder det är ute, jag som ville sola, men så blev det ju inte, nu kommer jag nog sitta inne, chilla och kolla på tv:n hela dan i stället. Men det är ju nice det också, bara slappa. Imorgon kommer ju älskling som sagt, JIPPI! xD
Men nu ska jag chattar vidare med Älskling och kolla klart på en film jag kollar på!
Puss lina <33
Haha jag när jag hade lugg....!

Tack Ellen! <3

Hej och god morgon satt just och läste texten Ellen hade skrivit om mig, ja man fick sig en lite tår i ögat. Men gumman du vet att jag alltid finns här för dig om det är något, Älskar dig gumman! <3
Men idag ska jag nog bara vara hemma mina planer sket sig det är ju värsta piss vädret -.-
Jag och syrran hittar säkert på något skoj ska ni se, men nu blir det frulle.
Bloggar mer sen hade inte så mycket att skriva just nu.
Pöss lina <33
Vi får verkligen inte tappa kontakten gumman! <33

00:59

Hej Hej nu är klockan en minut över ett och jag börjar faktisk bli lite trött nu så det här blir sista inlägget för idag kära läsare, nu ska jag nog sova, god natt sov så sött!
Puss lina <33

ÄLSKLINNNNNNNNNNNG! <33

Älskling fan va jag saknar dig, den här veckan har gått så jävla segt känns som du varit borta ett år typ, men nu äntligen kommer du hem så får jag träffa dig det kommer bli underbart! <33
Ses snart älskling puss! <33
kommer aldrig släppa taget om dig älskling ! <33


Fast när hon säger någon med Johan ska ni höra Joel ;) <3

Sysslingarna!

Här är några bilder på mina söta sysslingar hittade dom i deras pappas album skit gulliga!
Ebba är 5 år
Filippa är 2 år
Och Hugo och Malin är 4 månader
Puss lina <33
Hugo till vänster och Malin till Höger
Filippa, Hugo,Ebba och Malin

Ska på en lång promenad med syrran nu!

Tjenare bloggen kom just upp ur badet, fan va skönt med ett varmt bad. Fast jag har typ bränt min lite idag, är helt röd på bröstet, men som tur gör det inte ont. Imorgon ska jag ligga och sola halva dan, vill verkligen bli lite brun, så imorgon blir det att ligga på altanen, dricka massa vatten det är bra för kroppen, och jag tror jag ska ut och springa en runda imorgon, har inte gått på någon löpträning eller jo en men men det är ändå inte bra. Men jag gillar mer att springa själv i skogen och lyssna på musik det är mycket skönare än att springa i grupp då börjar man snacka och blir fortare trött och pallar inte springa lika mycket. Vad ska ni göra imorgon då?
Men nu ska jag ut på en lång promenad med syster!
Ha det bra bloggar när jag kommer hem.
PÖZZZZZZZZZZ LINISEN! <3
Mitt öga....

Baaaaaaada!

Hej nu ska jag krypa ner i ett varmt bad, bloggar mer efter.
Puss lina <33
Två underbara månader! <3333

Hemma hos mammi nu....!

Hejsan kom juste hem. Idag har jag ju först varit på dop mina små sysslingar var skit söta alla fyra sen fans det massa andra små söta barn där också, haha alla stod och glodde på mig när jag sprang runt där i klänning och vita klack skor och jagade alla små barn. Vi lekte kull, blåste såp bubblor, hängde i någon stälning och massa andra små lekar, det var skit kul. haha sen skulle jag leta upp vatten till min mammas kusin så satt jag där och rotade så säger Jörgen min mammas morbro haha lina letar efter rester haha omg va jag, Jessica och Helena skrattade, han är så himmla rolig lilla Jörgen. Efter dopet åkte vi först till Tyresö och hämtade katten sen åkte vi till pappa hämtade lite saker,sen åkte hem till mamma lämnade katten och åkte och handlade. Och nu äntligen är jag hemma. Men det kommer säkert bilder från idag, Helena ska ladda upp på facbook så lägger ut dom på bloggen senare.
Men nu ska jag äta, ha de bra!
Puss lina <3333
Jag idag innan dopet....!

Nu drar jag till Dopet! <3

Hej nu drar jag till dopen vet inte riktigt när jag kommer hem, men jag kommer hem någon gång i alla fall.
Men nu måste jag skynda mig ska med ett tåg!
Puss lina <33
Just jag hittade min mobil XD! <3

Dop

Hejsan god morgon, idag ska jag på dop, mina sysstlingar ska döpas, ska bli super roligt att träffa mina sysslingar, min kära gudmor och massa andra skojiga släcktingar. Men nu måste jag åka till mamma och hämta min klänning.
Hoppas alla får en bra dag!
Puss lina <33
Hehe jag i mitten med tvart linne och blå shorts ! xD

sov sött potatis plätt! <33

God Natt sov och dröm sött!<3
Puss lina <3

två månader med älskling idag! <3

Hej nu har jag och min älskling varit tillsammans i två månader helt underbart! <3
love you baby! <3
Underbara minnen tillsammans med dig älskling och mer blir det!

Grattis Oscar på 4 års dagen!

Hehe kom just på att min lilla kusin Oscar fyller 4 idag tänkte bara skriva det. Nu ska jag ringa och sjunga för honom. Ha det bra!
Puss lina <3
GRATTIS SKRUTT UNGE! <33

Juste köpte en Bh :D

Rea 50:- från H&M

Tack för idag tjejer!

Hej kom just hem från en härlig dag i centrum med tjejerna, tack för idag tjejer hade det verkligen skit roligt även om ni gjorde bort mig lite (inte du Melika)
A idag har jag varit på stinsen med tjejerna alltså Melika, Amanda, Emma och Carro. Hade det skit roligt förutom på donken!!!!!!!
Men nu sitter jag och syrran och kollar på Walander och jag chattar med min älskling!
Men har inget mer att skriva nu men hare !
puss lina <33

Stinsen här kommer jag!

Hej nu ska jag snart ta bussen och åka och möta tjejerna i sollentuna sen ska vi åka till stinsen.
Men ha det bra!
Puss lina <33

Tjejer! <3

Hejsan vaknade just ska klä på mig, sminka mig, och äta frulle. Efter det ska jag möta tjejerna i sollentuna så ska vi dra till stinsen och shoppa!
Ska bli skit roligt, men vi kan inte slagga idag för jag ska på dop imorgon, mina sysslingar ska döpas Hugo och Malin (tvillingar) så det ska bli roligt få träffa massa släktingar man vanligt vis inte träffar så mycket.
Men nu måste jag fixa mig!
Ha det bra!
Puss lina <3
Tog den från syrrans grymma blogg besök den hjärna!

God natt bloggen!

Ska sova nu god natt bloggen, bloggar mer imrogon.
Hare gött!
PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖZZ LINA! XD <3333

Är verkligen....

inte duktig på att göra headers :( <3
Hehe gjorde bara något, snälla kan någon hjälpa mig, ni ser ju själva jag kan verkligen inte :P <3

Är det...

bara jag som har tänkt på att nästan alla Walander filmer slutar på EN, ELN,TEN alla slutar typ på N i alla fall. Coolt!
Puss lina <3
EN
EN
EN
EN
EN
ELN
EN
EN
EN
EN
EN
EN
EN
EN
AA det finns ju fler men det var bara några Exempel :D <3

Hyrt filmer med pappa :D <3

Hejsan kom just hem från video butiken, pappa och jag har varit och hyrt filmer, syrran är på fest så då ska vi ha liten myskväll hemma bara pappa och jag. Men nu ska jag kila hare bra puss lina <33
Kanske inte ser vad det står, Walander Vålnaden
Göta kanal 3 vet inte om den är bra har sett 1:an och 2:an så tänkte då kan man ju se 3:an också!
Senaste Walande : Indrivaren!

Nu kurrar min mage!

Haha sitter här och lyssnar på min mage den är hungrig, den kurrar som faaan :P <3

Kom hem nu älskling!

Kom hem nu älskling jag saknar dig sjukt mycket! <3
Älskar dig, du får mig att må bäst! <3

Någon som vill göra en header år mig :D <3

Hej någon som vill göra en header åt mig är verkligen inte bar på att göra sånna, hör av er i så fall!
Puss Lina <33

:D

Hej kom just hem från centrum hittade två par shorts och en klänning/tröja!
Klänning från newyorker fanns i massa fina färger 139:-
Två för 99 :- Bik Bok

Kom just...

hem från en lång promenad jag och Jessica gick snabbt i 40 minuter. Fan va varm det va hade munk tröja och mjukis byxor. Men nu ska jag duscha och iväg och shoppa med pappi.
Ha det bra visar sen vad jag köpt!
Puss lina <3
Min outfit
Och syrrans outfit kolla vilken snygging! <3
Älskar dig syster!

Lyssna!


HAHAHAHAHA


Shopping med pappa!

Hej vaknade just men inte av solen för det är ingen sol idag det är bara fult och kallt, fan hatar sånna här dagar men ändå inte för då kan man åka och shoppa shoppa shoppa! Yeah!
Så idag blir det shopping på schemat. Men nu måste jag äta frulle, sminka mig och sen åka och shoppa :D
Ha det grymt pöss lina ! <33
Puss Puss

saknar mitt blonda hår

Hittade just en bild på Jessicas data på mitt blonda hår.... Saknar det just nu och mitt löshår, ska nog färga mitt löshår snart så ajg kan börja använda det igen!
Puss lina <3
När jag, Ellen och Elsa fikade i sollentuna centrum (gammal bild)

Nu sitter....

jag, Jessica och Ida på Jessicas rum och snackar, sjunger och har det gött,vi snart ska vi kolla på Bert och dricka björnbärs drick. Och vet att vissa inte gillar att jag skriver om Joel hela tiden men det skiter jag faktiskt i min blogg mitt liv. Och fan va jag saknar dig baby vill bara att du ska komma hem nu. Men imorgon ska jag nog fråga pappa om lite pengar och åka och shoppa, måste köpa lite shorts, klänningar, linnen och skor. Men nu ska jag vara lite social, ha det bra och sov sött!
Puss lina <3
Hihi hittade den på moas blogg, jag som äter glass :D

Skön låt!

Skön låt!

komisarie späck

Hej kom just hem från Saddi. Jag, Sadaf, Rebecca och Matilda har varit i kista c och kollat på film komisarie späck den var skit rolig asså seriöst skrattade hela filmen. Tack för dagen tjejer hade verkligen sjukt roligt det måste vi göra fler gånger. Först innan bion gick vi runt i centrum och provade skor, kollade i massa affärer, provade perfymer och massa annat kul. Sen gick vi och hämtade biljetterna. Sen efter skolan ville jag så hjärna gå in på arken Zoo så där gick vi in och kollade på att söta djur, tills Sadafs mamma och Tobbe kom och hämtade oss. Sen när vi kom hem skulle Matilda och Becca gå men jag stannade kvar och var med Sadaf vi satt och pratade om gammla minnen det var skit mysigt att bara sitta och snacka. vi måste ses oftare Sadaf!
Men sen gick vi till min gammla skolan Norrviken och satt i en gunga och snackade vidare tills Saddis mamma ringde och sa att det var mat då gick jag hem. Men nu ska jag käka ha det bra!
puss lina<33

Ska på bio....

men Sadaf, Rebecca och Matilda nu, sa ju att jag skulle hitta på något.
Men ha det bra
puss lina <33

Oj


Miss you hunny!

Hej sitter hemma och har sjukt tråkigt, saknar Joel som in i helvete. Jag trodde inte man kunde ha tråkigt på ett lov men det kunde man tydligen. Men nu ska jag tråka vidare!
Puss lina <33

Godermorgen !

God Morgon alle sammans vaknade just, det är skit konstigt jag vaknar exakt lika dant varje dag. Idag är det inte lika fint väder som igår men det funkar, idag ska jag först åka till mamma och vattna blommorna, har sommar jobb som det. Sen efter det vet jag inte vad jag ska göra kanske ringer någon kompis jag vet faktiskt inte vad jag ska göra men en sak vet jag och det är att jag ska äta frulle nu så hare bra!
Puss lina <33
Joel, jag och Emma :D

Bert!

Tjenare nu sitter jag här i soffan och har just puffat upp kudden och svept om mig en filt och nu ska jag se på Bert, så bloggar mer imorgon!
Ha det bra! <3
puss lilla lina pina! <3

Städat!

Hejsan har varit hemma i en timme nu ungefär men har inte kunnat blogga för jag har städat typ hela huset. Kolla när vi var hemma hos farmor satt vi och snackade om allt möjligt bland annat hur mycket jag strör ut mig över hela huset att jag bara släpper saker och skiter idet och tyvärr måste jag hålla ed för det gör jag men jag tänker inte på det men i alla fall när vi satt där och snackade så sa farmor helt plötsligt vi åkte hem till er och städar nu, alla ba va men vi gjorde som farmor sa så nu har jag städat allt, så nu är det fint igen. Men ikväll ska jag nog bara chilla kolla på film, sakna min älskling och bara chilla. Men har typ inget mer att säga än ha det bra så bloggar jag mer kanske ikväll annars imorgon. Puss lina <33
Tar blått där nere efter som låten kommer från Avatar jag,pappa och Jessica såg den igår jag tycket faktiskt den va  bra!<3
Fast somnade till några gånger så så jätte bra kan den inte ha varit haha! <3

Farmor här kommer jag!

Hejsan det här blir ett snabbt inlägg för jag ska som sagt till min lilla farmor och äta middag undrar vad lilla farmor har kokat ihop idag då. Pratade just lite med min älskling i skype å fan va jag saknar honom,när jag såg honom ville jag bara pussa och krama på honom. Det hara bara gått en dag typ och jag saknar honom redan, hoppas du har det bra eller jag vet att du har det, men vi ses när du kommer hem. Älskar dig!
Men nu MÅSTE jag verkligen dra ha det bra! <3
Puss linis pinis! <3
HeHe lilla jag nyss, fick en liten keps av pappa snygg va! <3

Middag hos lilla Farmor!

Hejsan kom just hem från en lång runda, först har vi legat ute och solat en stund sen tog vi moppen och åkte till mamma och hämtade min laddare. Sen efter det åkte vi direkt till Willys och köpte tuggummi man får 90st för 23 kronor det är ju fan inget eller jo 23 kronor men det är inte så mycket för 90 st. Men sen köpte jag och syrran en varsin glass och satt och chillade i solen sen åkte vi hem igen. Och nu sitter jag i vardags rummet och chillar. Melika ringde just och frågade om jag kunde träffas men jag kunde inte ska till farmor snart så måste fixa mig nu men bloggar mer när jag kommer hem ha det bra!
Puss lilla linisen !<33
Stor påse man måste ta ner hela handen när man ska ta ett tuggummi haha
HiHi massa tuggummin :D

Ut i solen och sola!

Hej Hej nu ska jag och syrran ut i solen och sola sönder jag vill bli brun. Men först ska jag äta frulle, smörja in mig, klä på mig bikini och fixa solstolen. Men ha det bra bloggar mer senare.
Puss lina <3
Och juste ha det bra! <3

Norrvikens skolavslutning!

Tjenare nu sitter jag och Moa i mitt kök och chillar idag har vi varit på Norrviken skolans skolavslutning väldigt seg avslutning måste jag säga, men träffade massa gamla kompisar så himla roligt. Men sen efter det åkte vi till ica och handlade glass, mumms och så åkte vi hem till Moa och kollade på någon film. men ikväll ska jag typ upp till mina kusiner leka lite med dom och så ska jag få lite kläder av deras mamma hon har rensat garderoben. Men nu ska jag dra hörs ha det gött puss lina <33
Jag EXAKT nu! <3

Saknar dig redan...!

Hejsan nu sitter jag och Moa i soffan och chillar, eller jag skit illa har nog ätit LITE för mycket godis. Men idag har vi varit ute nästan hela dan och tagit massa snygga bilder dom kommer läggas upp senare. Men sen har vi spelat XBOX, varit på coop, haha och sen åkte Martin och hans kusin förbi oss och tutade (COOOOLINGAR) sen har vi nästan bara chillat. Å varje gång jag har sett ett flygplan har jag sagt och tänkt där uppe sitter snart min älskling på väg mot Spanien, fan jag saknar honom redan, han kommer inte vara hemma på vår 2 månaders dag men vi får fira den när han kommer hem, hoppas du får super roligt där borta så ses vi när du kommer hem älskar dig!
Men nu ska jag vara lite social med min milla Mois !
puss lina <33
hihi jag och mois!

MOA MOA MOA!

Hejsan ska åka från mamma nu till pappa och när jag har kommit till pappa ska Moa komma sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra men något hittar vi på :) <3
Men hörs puss lina <33
Moa och lilla Rocky!

Tjejer lättare om ni bara säger till mig !


Aha ja !

God Morgon mina söta läsare första dagen på lovet då känns helt underbart. Vaknade typ klockan elva idag, då gick jag upp och åt frulle framför tv:n. Och nu ligger jag också framför tv:n och bara chillar senare idag ska jag åka till pappa. Undra vad vi ska hitta på för roligt då, kanske hyra film, vem vet. Men senare klockan fem imorgon bitti åker min älskling till Spanien i n veckan fan va jag kommer sakna honom. Men imorgon vet ajg inte vad jag sa hitta på kanske träffa några gamla kompisar, eller träffa tjejerna, eller bara vara hemma jag vet faktiskt inte något hittar ag vell på. Men nu ska jag ta ett varmt bad.
Ha det bra!
puss lina <33
Syrran och jag hörde den i bilen igår skit skön!!! <33

SNARK SNARK...!

God Natt!
Puss lina!
(Tack För Du Hjälpte Mig Att Hitta Låten)

Bra låt


hihi


kommer sakna dig som fan! <3

Hej inatt saggade Joel och Adam över hos oss, så igår åt vi pizza, drack massa energi dricka, skrattade, sminkade oss, kollade på film och bara myste. Jag och älskling gick och la oss klockan fem i morse så jag är ganska trött faktiskt. så har precis sovit i en och en halv timme fan va skönt det var men aja, sen imorse låg vi bara inne och myste framför tv:n och kollade på Emil i Länneberga haha ååååå älskar den filmen. Men sen åt vi frulle så sprang Joel och Adam ner och köpte dricka sen gick vi ner till stranden och grillade skit mysigt. Sen efter det gick vi in och då messade Joel och Adams pappa och sa att dom skulle börja åka hem men då ringde Min lilla sötnos och frågade om han kunde hämta dom och det kunde han jippi vilken tur då fick vi vara längre. Men sen kom deras pappa och hämtade dom, åå min sista kram innan Joel åker till Spanien i en vecka fan va jag kommer sakna dig älskling vi måste träffas direkt när du kommer hem igen. Men nu ska jag städa lite och sen kanske åka till pappa vet inte har ju lov så får välja vart jag vill vara. Men ha det bra!
Puss lina <33
(Tack för alla kommentarer nu är man inte sugen på att blogga längre!!!)

*seriöst*

Hej Hej vet att vissa tycker jag pratar för mycket om Joel i min blogg och att jag alltid skriver hur mycket jag älskar honom och att jag dissar mina vänner och att jag inte bloggar mycket längre då kan jag börja med att säga om ni stör er så mycket på att jag inte bloggar, skriver bara om Joel och så behöver ni inte läsa min blogg pallar inte få en massa kommentarer för jag bara gör en sak. och det är att jag skriver lite om mitt liv, min pojkvän, familj, vänner och fritid. Och det andra ja jag kanske skriver mycket om Joel men det är ju för jag älskar honom och jag är offtast med honom, och att jag skriver om mitt liv mest i min blogg och Joel tillhör mitt liv, därför skriver jag om honom, men jag skriver ju inte bara om Joel skriver ju om andra också. Men att alla säger att jag dissar mina vänner tycker jag inte folk ska säga jag ha skit svårt jag vet inte vad jag ska göra för när jag är med Joel tycker dom jag dissar dom och om jag är med tjejerna dissar jag ju Joel, så det är inte så lätt som ni tror det är absolut inte med mening att dissa mina vänner dom är dom bästa och vill aldrig förlora dom så skulle aldrig verkligen aldrig dissa dom med mening. Och nu till det här om att jag inte bloggar lika mycket som förr är att när jag tex är med Joel inte fan vill jag dra upp datan och börja blogga då då vill jag ju vara med honom eller hur försöker slänga in ett inlägg när ja är med honom. Men om ni verkligen stör er på allt jag gör tycker jag ni kan sluta klaga och sluta läsa min blogg!!

Snygga bilder på mig och Älskling !

Ja jag har sminkat honom om ni undrar! <33
Älskar dig mest Joel! <33

Snart kommer min älskling igen

Hej Hej sitter här hemma och väntar på att min lilla Joel ska komma så ska vi åka till Coop handla godis och sånnt så ska vi tjocka oss ikväll också. Men just exakt nu sitter jag och kollar på Jönssonligan och gosar med min katt.
Men Joel och Adam ska slgga här inatt också ska bli super roligt/mysigt men nu måste ajg fixa det sista innan dom kommer.
Ha det Bäst det kommer i alla fall jag ha det så bloggar jag mer sen puss lina <33

Kommer ha skit roligt imorgon!

Hej fan va jag längtar tills imorgon då kommer min älskling och Adam hit vi kommer ha det lika roligt som vanligt och sen ska dom slagga här också. Men snart ska jag sova så det här blir mitt sista blogg inlägg för ikväll.
Ha det bra och sov sött Puss lina <33

Usch fan va hemskt


You are in my thoughts exactly all the time darling


JUHLIN NORDH


Fan va skönt med sommarlova

Seriöst fy fan va skönt med lov ursäkta språket men gud va jag har längtat efter det här, det här lovet kommer bli det bästa ever det känner jag på mig med alla vänner, min älskling sol och massa annat.
Men det var det puss lina <33

Har haft skit roligt!

Hej Hej igår vet ni ju att min älskling slaggade här och vi hade det så mysigt, asså vi gjorde så mycket grejer så pallar inte ens berätta hälften men vi har typ varit ute, nere vid vattnet, myst, kollat på filmer, chillat på altanen,skrattat sönder, tjockat oss, pussats och massa andra saker. Kommer nog ha det lika roligt imorgon då kommer dom tillbaka imorgon och slaggar tror jag. Men nu ska jag kolla på film och mysa har skit ont i magen. och måste gå med uppdragen munkis ett tag frammot nu vissa förstår nog.
Men vi hörs bloggar mer ikväll puss lina <33
Hehe dom älsta högst upp och dom yngsta längst ner! <33

Älskling slaggar här inatt

Hejsan sitter här i köket med min älskling vi har precis fixat en liten myshörna på altanen, ikväll ska älskling och Adam slagga här det ska bli super duper roligt, vi ska grilla, vi ska mysa, vi ska flumma, leka vampyrer, gosa och massa annat kul, hoppas ni också får en rolig dag. Just så ni vet fick jag sommarlov idag FAAAAN va skönt!
Men nu måste jag vara lite social men bloggar mer ikväll och juste vi hatar Greta .
Ha det bäst puss lina <33
Lite fina bilder på oss :) <3

Nu ska ....

jag städa, tvätta, damsuga, skura, damma och dusch tills imorgon, det måste ju vara fint tills imorgon när min gullunge ska sova här.
Så nu måste jag skynda mig lite ska sova tidigt ikväll.
Ha det bra!
Puss lina <33

Fan va jag älskar dig!


Du får mig att vilja leva!

Alvin and the chipmunks


BLA BLA BLA


Slutade klockan ett fett hett

Tjenare idag har jag faktiskt inte varit i skolan vi har varit på museum idag inte så roligt men helt OK, sen hade vi picknick på gräset och sen spelade vi brännboll fast till slut ville ingen spela för vi ägde alla seriöst.
Men efter vi hade varit där drog några till täby c och sprang runt i en vattenfontän eller vad det heter och hade vatten krig skit roligt men va lite sur på mig själv för en sak så va inte på så bra humör. och du vet varför så ville bara säga förlåt. Men sen när jag skulle ta bussen råkade jag hoppa på fel buss så då hoppade jag av den och gick tillbaka till centrum och va med Melika och Nicke och vi gick till arken zoo och kollade på djuren/fiskarna. Men sen efter typ en halv timme åkte jag hem, eller jag åkte först till pappa och hämtade en klänning tills imorgon. Och pappa skulle typ ut med sina vänner så vi gick tillsammans till stationen så mötte jag Jessica (syrran) på tåget skit läskigt vi hade inte snackat eller något så bara stod hon där, så åkte vi hem tillsammans och snackade. Men nu sitter jag hemma och velar vilken klänning jag ska ha på mig imorgon, fan va skönt med lov asså och lovet börjar bra med att min älskling och Adam ska slagga här imorgon vi kommer ha det super roligt.
Men nu ska jag sjunga lite ha det bra!
Puss linisen! <3
Dagens outfit!

Vilken ska jag ha?!

Hej Hej vilken klännig tycker ni jag ska ha på mig på skolavslutningen imorgon?
skriv 
Nr 1
Nr 2
Nr 3
Nr 4
Nr 5
Nr 6

Amanda Gästbloggar ;)

Heejhejj :)

Amanda Bergström här , hehe :) Tänkte gästblogga på Linas urfina blogg ! Den är BÄÄÄST ! :D ♥
Iaf , nu sitter jag bara vid datan och chillar och chattar med söta Lina <3 Och imorrn ska vi till grönan med klassen ! :D Superkul , och alla andra ( även lina ) ska till ett museum :/ Fett tråkigt ..  
Idag har jag varit med Fanny , nahal , adam & linas kille joel ! Dom passar såååååååå bra ihop <3 Hihi
 Hihi , kolla va jag gjorde <3

 Tryck på bilden för att komma till min blogg :) <33


Puss&Godnatt ! :D Ha det bra nu!

Miss you

Omg fan va jag älskar dig Joel! <3333

Shoppat!

Tjena mitt bena idag har jag varit i skolan såklart, vi gjorde inte så mycket vi städade typ hela dan fram till lunch sen efter lunch skulle vi göra någon jävla hemsida, juste min kusin och min farbrors tjej kom till skolan idag å va söt och stor min lilla Elliot hade blivit då. Men sen efter skolan åkte jag själv till Sollentuna Centrum och shoppade skulle köpa kläder och present till Joel, asså fan va svårt det var att hitta saker då fick fan damp men hittade lite saker till sist. Hoppas han blir glad. Men sen kom mamma och då mötte vi Elin och hennes vänner så då bestämde vi oss för att äta middag tillammans så sen kom Elins mamma och då åt vi en mysig middag tillsammans. Måste gör om det!
Och nu sitter jag här hemma och ska börja städa min älskling ska ju sova här på torsdag så det måste ju se fint ut här hemma och det gör det inte nu.
Men ha det bra kanske bloggar senare ikväll.
Puss lina! <33
2 par legings rea 99:- i stället för 199:- skit snygga på asså
Aa ni ser ju själva
Kort strumpor 2 olika modeller vet inte vad dom kostade tror 39:- /st
En bra fondation eller vad det är 150:- / st
Två snygga vanliga linnen 49:- /st
Ett skit bra hårspray rea 79:- /st

Så himla söt och snäll tjej asså!

Asså Amanda du är så himla söt och snäll tjej, du är verkligen en tjej man kan ha super roligt med, du är verkligen skit snäll det är vad man kan säga om dig Manda och det är ren sanning.
Puss lina <33


RUMPA!

Hej Hej är verkligen inte sugen på att blogga men gör det ändå för har inget bättre för mig.
Idag har jag varit i skooooooolan inte den bästa dagen men helt ok, jag har vart seg hela dan har inte haft någon energi alls, skit konstigt. Men vi slutade typ skit tidigt idag så jag och kompisarna och DEN BÄSTA POJKVÄNNEN också. Sen efter vi varit där i några timmar åkte jag och syrran hem på moppen. Sen åkte vi och handlade mat och massa andra saker. Och nu sitter jag i mitt rum och tänker på min älskling som fan, länktar tills på tordag då ska min älskling sova hos mig gud va mysigt det ska bli. Men jag är verkligen inte på blogg humör så ska nog avsluta nu men bloggar imorgon.....!
ha det bra!
Puss & Kram lina <33
Mina nya skor- tack mammi!

Älskar min Amanda!

Hej Hej förlåt för dålig uppdatering uder helgen men har haft fullt upp men vännerna.
I fredags då var jag med alla kompisar vi var typ i täby C och chillade sen åkte jag och Jessica hem runt nio tio, och när jag kom hem gick jag och la mig nästan direkt.
Sen i förrågår var jag hemma hos Melika med Emma, Amanda och Mike, vi var typ ute hela dan från två till typ elva, sen var vi uppe till fyra eller jag somnade i alla fall klockan fyra. Asså vi hade skit roligt i lördags, det var nog energi drickan som gjorde det meste haha, ni som va med fattar.
Sen igår var jag ju kvar hos Melika och sen kom Joel och Adam och då gick vi ut och chillade och hade det också roligt eller jag hade i alla fall roligt. Men sen åkte Jag, Joel, Jessica och Adam till dom, Och satt och snackade i en lekpark det var skit roligt och mysigt.
Men nu sitter jag i skolan med min lilla Manda, så nu måste jag vara lite social med henne kanske dansa lite vem vet. Men det kommer bilder senare det lovar jag!
Ha det grymt puss linisen! <33

Naaaaw så söt!

HAHAHAHAHA! <333

Hej Hej vaknade i morse av att jag inte kunde snacka är skit hes och jag vet inte varför...!
Men dagen igår var super rolig. Och idag kommer jag också ha super roligt. Idag ska jag hem till Melika och slagga där och så ska vi ha våran tjej kväll igen det kommer bli super mysigt. Så jag kommer inte blogga på hela dan så ni vet. Men nu måste jag verkligen packa och fixa mig.
Vi hörs ha det bra puss lina! <33
Hehe en bild från i sommaras på mig.

Sov sött alle sammans! <3

God Natt Och Sov Sött Alle Sammans!
Puss Lina <33

Mysigt!

Hej Hej kom just hem har varit med Joel, Jessica, Mike, Adam, Melika och Emma idag, vi eller jag hade i alla fall skit kul, det hände lite saker men det löst sig.
Men idag hade vi först en vanligt skol dag och juste hade matte prov gick skit dåligt verkligen. Men sen när vi slutade, vi slutade typ klockan kvart i ett idag fett nice ville bara säga det men aja när vi hade slutat åkte vi en och en med Jessica på hennes moppe det tog ett tag så jag och Melika var lite snabbare och tog bussen. Sen när vi kom till Täby c hände det massa sker först var det typ massa fullisar som satt och söp så polisen kom sen var det en kille som typ hade stått med kniv och skutit sig och sen när dom öppnde väskan låg det typ knark där och tre knivar och massa andra äckliga saker. Men sn typ käkade vi och gjorde massa andra saker i Täby, men sen gick vi hem till Joel, aa eller vi var i lekparken nära dom, där hade vi också roligt inte så mycket i början men sen i slutet. Hehe Mike och Joel satt och snackade om massa saker med en kille som va åtta år. Sen spelade vi typ fotboll, sprang runt, gosade och massa andra roliga/ mysiga saker.
Men vi gjorde ganska mycket idag ändå men är inte blogg sugen är skit trött nu på väg hem somnade jag till på mopper säkert fem gånger skit läskigt!
Men nu ska jag ner och tjocka mig nej men mysa med Familjen!
Ha det bäst!
Puss lina <33
Du får mig verkligen att må bäst i din närhet älskling! <33




Ååååå

Fett länge sen jag hörde den här, lyssnade till den hela tiden, och jag har ju gott på magdans så jag dansade hela tiden till den här när man inte hade något att göra...
Aja men nu ska jag käka ha det bra.
Puss!
Tog en med Lyrice så ni kan sitta hemma och öva fast alla kan nog redan den!

HÖHÖ

Hej Hej blev precis klar, fett skönt fick sova ut idag för jag och syrran ska ta moppen till skolan. Men jag trodde vi typ skulle åka nu men vi ska åka om en halv timme och jag är redan klar. Men jag ska nog äta lita frulle, kolla på tv:n och bara chilla så länge.
Men ha det bra bloggar mer senare!
Puss lina <33
Dagens outfit :
Linne ett vitt och ett svart från H&M 49:- /st
Munkis Ljusrosa Från Bik Bok REA 100kr
Strukpbyxor svarta H&M vet inte vad dom kostade
Och i dag har jag plattat och utsläppt hår.
Och såklart en liten min!

Kommer bli roligt imorgon!

Imorgon ska jag vara med Älskling, Jessica, Mike och Adam vet inte vad vi ska göra riktigt men något hittar vi ju alltid på, kommer bli skit roligt!
Puss lina <33
Miss you!

GOOOOOOOD NAAAAAAAATT ! <3333

God natt alle sammans ! <33
Juste mina ny målade naglar det är ju svart vitt men dom är ljus rosa!!!!

Syns det hur tråkigt jag har?

Har så sjukt tråkigt, syns det?

HATAR HATAR HATAR MATTE!

HEJ HEJ DET HÄR INNLÄGGET TÄNKER JAG SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER FÖR JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ MATTE, ASSÅ VECKANS DISS ÄR VERKLIGEN MATTEN! FAN VA DÅLIGT DET KOMMER GÅ FÖR MIG PÅ PROVET IMORGON OCH TÄNK NÄSTA ÅR BETYG OMG VILL INTE ENS TÄNKA PÅ DET, BLIR BARA STRESSAD AV ATT ENS TÄNKA PÅ DET!
MEN NU MÅSTE JAG VELL PLUGGA VIDARE VILL INTE MEN HAR INGET VAL, FAN VA SKÖNT MED LOV SNART!
HA DET BRA NU ALLE SAMMANS!
PUSS LINA <33
VILL BARA RIVA SÖNDER HELA BOKEN OCH DET DÄR JÄ'LA HÄFFTET JAG FÅTT

BRAAAA :D


Saknar....

Saknar barn tiden, då kunde man göra va som helst utan att få blickar, då lekte man hela tiden, man hade verkligen roligt, i alla fall jag, jag hade super roligt när jag var liten,har roligt nu också men ni förstår säkert vad jag menar.
Ibland önskar jag bara att jag var 4 år igen....!


Stinsen!

Tjenare kom just hem, har varit på stinsen med syrran och shoppat, vi tog moppen dit fan va härligt det var asså. Men jag hittade två nya munkisar det var 50% på allt i affären på Bik Bok. Sen hittade jag en pressent till Elsa som fyller år imorgon!
Men imorgon ska jag köpa pressenter till min älskling han ska få massa saker på skol avslutningen. Hehe!
Men innan stinsen har jag varit i skolan chill dag, morgonen började med att det kom en kille till vår skola och berättade om droger, han va fett skön. Men sen hade vi typ arbetspass och massa andra tråkiga lektioner. Dagen var kort slutade typ klockan två någon ting. Så efter skolan stannade jag kvar och väntade på syrran, sen när hon slutade gick vi till Ica och köpte varsin is kall cola och satt och stekte i solen ;)
Sen kom pappa och hämtade oss vid skolan och sen åke vi hem. Och direkt när vi kom hem åkte vi direkt till stinsen.
Och nu ska jag som vanligt hjälpa pappa med maten sen ska jag plugga lite har matte prov imorgon, kommer fan inte klara det...!
Men ha det bra!
Puss lina <333
Första munkisen ljus rosa skit mysig
Andra lika dan annan färg typp blå också skit mysig
Övriga bilder
Kolla dom är nästan lika dana.

sitter här i skolan

Hej Hej här sitter jag nu i klassrummet och väntar på min lärare han är tio minuter sen men låter som han kommer nu så måste dra!
Puss lina <33

Grym!

Tjenare var just inne på syrrans blogg och hittade den här grymma låten!

Faan va skönt med träning

Hej kom just hem från en två och en halv timmes träning typ. Asså har inte tränat på länge och skoja om det var skönt att bara får springa av sig, först skulle man kuta upp för en backe tio gånger, jag och Tove va med varandra, hade det skit roligt. Sen skulle man hoppa häck skit roligt det också, jag och Tove va fan bäst av alla, vi kämpade allt vi kunde, mina ben skakade fan. Men sen skulle man göra snabba fötter upp för en skit lång backe tio gånger. Sen skulle vi göra massa saker med tyngder. Sen skulle vi skjuta ner gubbar med gevär och så många man missade så många varv fick man springa så jag och Tove fick springa fem men vi sprang bara två hihi.
Juste sen kom Elsa lite senare och det var super roligt, så då hade vi vatten krig så är helt blöt nu.
Sen grillade vi korv och hade det mysigt i skogen, hela laget.
Men idag har jag inte gjort så mycket varit i skolan och haft det roligt med alla vänner och min sötaste pojkvän, juste Joel gjorde en skit fin teckning åt mig kan ta bild så får ni se. Tack älskling.
Sen efter skolan stannade vi kvar som vanligt men var tvungen att dra hem lite tidigare idag för jag hade ju träning så då åkte vi hem, åkte och köpte ett nytt sim kort till mig, käkade och sen skulle vi möta min farbror vid pappas jobb han skulle lämna ett släp typ, sen åkte vi direkt till träningen.
Och kom just hem ska dusch nu, sen efter det ska syrran och jag ut och åka moppe, nice!
Men ha det bra!
Puss
Spegelvänt!

Love you!

I love you so mutch Joel! <33

MUUUUUU!

Haha min tränare ringde just hem och frågade vart jag varit på träningarna, hehe dom saknade mig tydligen på träningen, hehe så imorgon blir det träning, lovar jag!
puss lina

Länktar tills på lördag!

Hej Hej nu är jag hemma och lyssnar på musik och chattar med min GÖLLUNGE, ska snart äta vi ska typ grilla och äta på altanen, mysigt. Och senare ikväll ska jag nog bara chilla, chatta med Joel och mina söta vänner. Men lite om idag då okej dagen började med att jag inte fick igång min mobil på morgonen så jag fick seriöst DAMP! pallar inte med mobiler, aa men sen tog jag pappas mobil och sprang ut till bussen så sätter jag i mina hörlurar och då precis dör den snacka om jag blev ännu surare.
Men sen åkte jag tyst hela buss resan utan musik och syster hon skulle till tandläkaren så fick åka själv idag, men det var inte så farligt sov typ hela resan. Men sen när jag kom till skolan hade lärarna tydligen stängt elevrummet.....FAN!
Sen i alla fall åkte jag, Amanda och Carro till idrotten och så mötte vi min sötis på bussen, så åkte vi alla till idrotten. Vi hade först dopp boll eller vad det heter då van mitt lag (LAG RÖTT) hehe och sen andra saken vi gjorde va samma fast med en frisbee eller hur det *stavas*
Sen hade vi fotboll då van vi såklart också med 5-0 haha gjorde 2 mål (COOLING)
Sen efter idrotten hade vi lunch det var korv och potatis mos inte så gott, men alla var skit hungriga typ så jag och tjejerna bara åt.
Asså OMG va kul vi hade på väg hem från maten i dag asså, först så kom vi på en skit bra låt typ: Vi är ett gäng, med fem små tjejer vi gillar ......, ......., ....... och....... vi har...... och lite mer saker kan inte sjunga den lixom mammi läser bloggen. haha!
Sen när jag sjöng den bästa meningen i låten så ser inte jag att det är en tant bakom mig så jag skriker det skit högt, sen säger mina söta tjejer att hon står där skoja om jag blev röd, omg haha skit pinsamt ju, så jag sprang iväg. Sen satt det typ en kille bakom en sak så slog lilla Melika skit hårt på saken så  han vaknade till med ett ryck så jag gick farm och bad om ursäkt sammtidigt som jag skrattade som fan sen gick vi till skolan och lämnade sakerna och sen gick vi tillbaka till ****** hehe tjejer ni vet vad det står. Så gjorde vi lite saker haha.
Men sen hade vi Svenska det var roligt hade lite lekar det var roligt. Sen skulle vi ha kör men då fick vi sitta och öva på provet tills på fredag i stället skit kul verkligen.....!
Sen hade vi språk det var rolig jag och Carro va skit flummiga då.
Sen efter skolan stannade vi kvar i skolan och chillade som vanligt men fanns inte så mycket att göa eftersom elev rummet va stängt.
Men lite saker gjorde vi.
Sen åkte jag syrran, Mike och Joseph bussen tillsammans så satt vi och snackade.
När vi kom fram satt vi där och snackade tills Mikes buss kom och 5 minuter efter kom pappa och hämtade upp oss. Och nu sitter jag i soffan och bara chillar nice! HeHe juste kanske ska skriva vad jag menar med rubriken, ska slagga hos Melika med tjejerna på lördag kommer ha det så jävla kul asså!
men nu ska jag hjälpa pappi med maten.
Ha det bra!
puss lina <33
Jag och syrran nyss :D <3
Älskar dig!<3

RSS 2.0