Slaggar hos Linnea med Ellen!

Hej hopp, nu sitter jag, Linnea och Ellen i Linneas soffa och bloggar lite. Har precis duschat tränade ju med killarna idag. Han tyvärr inte blogga imorse... men jag och Elsa vaknade halv tolv idag, sjukt trötta. Sen fixade vi oss och så åkte jag hem till Linnea och Elsa hem till sig, sen när jag kom hem till Linnea drog vi direkt till Donken och käkade, sen ringde Linnea Linus och Simon så gick vi och mötte dom sen gick vi tillbaka till Donken och chillade.Så hade vi en liten mysig stund utanför Donken Hihi hemlis X)
Sen åkte jag och Linnea till Elsa och så drog vi till träningen, träningen gick OK.
Och sen åkte vi hem med bussen och så mötte vi Ellen vid ica och så gick vi och hyrde en film som vi ska se nu, nu ska vi hare mysigt, kolla på film, snacka skit och bara umågås.
Men bloggar mer imorgon!
Juste jag slaggar här inatt, myyyyyyyyyys!
Pussssssss Lina <33
Mina fina tjejer, älskar er! ♥

кäяLєк ♥ яєѕρєкт


Krypa till kojs!

Nu duschar Elsa, jag har precis duschat, så just nu sitter jag och lyssnar på musik och håller fan på att somna.
Kommer somna på en gång när vi lägger oss, är sjukt trött, har kört järnet hela helgen. Och imorgon blir det träning igen....hur ska jag orkar? ääähh jag orkar! :)
Men aja det va det jag hade att säga just nu!
Dröm sött!
Puss Lina <33
Så jävla sööööööööt ^^

Hihi så sexiga ;)

Ni får mig att må så sjukt bra! <3

3:A

Heeeeeej vi kom 3:a i hela cupen, vi alla spelade sjukt bra idag alla va taggade men det går ju som det går vi kom trea och jag är sjukt glad.
Men ikväll slaggar sötnosen Elsa här, så nu ska vi dusch kolla på film och sen ska vi nog sova, är sjukt trött...
Och imorgon ska jag träffa Linnea och kanske Sanna och senare på kvällen ska jag träna med killarna, Yey fett kul!
Men nu ska jag vara social med min lilla Elsa!
Pusssss På Rumpan! <33
Love uuuu! ♥

En sjukt fin låt som jag hittade på Elsas grymma blogg! <3

Seg som fan!

Hej hopp!
Ligger just nu i Ellens säng och degar med henne och Elsa. 
Vi kom hem från matchen för ett tag sen, match och match vi spelade två vi vann den första och spelade lika den andra. Vi va super första match andra vet jag inte riktigt vad vi gjorde men ajg gjorde iaf 1 mål den match, hihi va tvungen att säga det.
Nu ska vi typ chilla och hämta nya krafter.
Ikväll blir det fler matcher vet inte om det blir match klockan 5 eller 8 det bror på hur matcherna som pågår just nu går.
Men nu ska vi chilla vidare och TAGGA!
Pusssssssss Lina <33
Älskar er! ♥

Hos mina älsklingar Ellen och Elsa! ♥

Hej hopp kom just ut ur duschen, nu ska bara Ellen och Elsa duscha. Har ju haft cup hela dagen, först imorse vaknade jag och Carro typ klockan nio och så åt vi frulle, lyssnade på musik och bara chillade sen messade Simon, så då fixade vi oss och drog dit haha snacka om att vi fick bråttom, iaf. Sen kollade vi på matchen sen åkte vi till Silverdalshallen, Linus plast pappa körde oss eller vad man ska säga. Sen åt vi PIZZA och sen vare dags att tagga till Match. Första matchen förlorade vi tyävrr med ett poäng... lite surt. Men andra Matchen tog vi igen och vann med     4-1. HÄRLIGT TJEJER! Men Sen innan andra matchen så drog Carro hem så vi följde henne till Bussen sen gick vi och köpte GODIS! Sen snackade vi lite, chillade lite och sen spelade vi match. Och sen åkte jag hem till Ellen och Elsa, ska slagga här ikväll ska bli så mysigt! Men nu ska jag kolla hur det går för sölkorvarna! hihi X)
Puss På Rumpan Från Mig Lina <33
Älskar mitt lag, mina tjejer och våra tränare!

Osminkade och fina! X)

Okej nu ser jag helt cp ut men skiter jag faktiskt i, har typ inte lagt upp så många när jag är helt natulig....tänk va mycket smink gör asså! <3
Pusssss på rumpan från två små trötta och osminkade troll ungar! :) <3

Älskar dig! ♥

♥ ♥ ♥ ♥

Snyggingar!

Hej hej nu sitter jag och sötaste Caroline Nyberg på mitt rum och har nyss kollat på Big Brother, asså bästa programmet ärligt! Idag va vi först i skolan och hade det super kul sen åkte jag och Carro hem till Mig och så träffade vi Elinor vid bussen så åkte jag och Carro hem till mig och åt nudlar. Sen fixade vi oss och gick till Tåget och mötte Elinor där så åkte vi till Solletuna station och så åkte vi bussen till Silverdalshallen, och så kollade vi när Simon och alla killarna spelade. Och så träffade Vi Linus där så vi satt och snackade med honom hela tiden sjukt kul asså, och sen i pauserna kom simon och snackade lite och sen efter ett tag kom Johan också. Har haft sjukt kul ikväll! Sjukt mycket skratt!
Snart måste vi gå och lägga oss jag har två matcher imorgon så måste tagga till lite.
Men nu ska vi sminka av oss, borsta gaddarna och lägga oss i sängen och snacka massa skit hihi X)
Puss på Rumpan! <33
Snyggaste tjejerna eller vad? X) <3

Bruno Mars 4 år sjukt söt!!



Finfinfin!


Lockigt eller plattat?

Lockigt ↓
Plattat  ↓

Platta mitt fuuuula hår -.-

Aa rubriken säger allt X) <3
Mitt hår just nu trasslit och lockigt, det blir så dan efter jag har duschat det!
Sjukt fult men nu får se hur det blir snart när det är plattat och fint! X)
Pusssssssssssssssss♥

Du snurrar min värld....


Tack!! <3

Tjenare sötkorvar!
Hur har ni haft det idag? Jag har i alla fall haft det super, det bästa som har hänt idag det är att jag har blivit vän med en person jag bråkat med. Sen på lunchen orkade inte jag och Carro dra dit så vi gick och köpte bagett, dricka och någon godis hihi tjockisar X)
Sen efter det hade vi hemkunskap vi gjorde super goda brownie och sen efter det hade vi tjej snack med vår musik fröken vi har det varje torsdag för det har varit problem med tjejerna i klassen och det är skit kul det låter töntigt men vi har en hemlig kompis som man ska vara extra snäll mot och så sen i slutet av veckan ska man gissa vem det är, jag lyckades Matilda tjejen jag hade gissade rätt. Och så skulle vi kolla hur man reagerade om olika saker hände om tex två kompisar bråkade och dom sa att dom skulle få välja en vad man skulle göra då och sånna frågor. Och nu fick vi nya tjejer och nästa lektion ska vi ha teater och sjunga och självklart snacka massor!
Men senare idag kommer Jessicas ur snäll kompisar hit så då ska jag vara med dom, naaajs, men nu ligger jag i Jessicas säng och lyssnar på musik och så lyssnar vi på musik och snacka bara jag och min fina syster!
Men ska gå upp och ta en Ipren för har sjukt ont i huvudet, har typ haft det hela veckan.
Men jag bloggar mer senare!
Puss På Rumpan! <33
Lina Amanda Nordh! <3

Ke$ha - Take It Off


Trött och ont i huvudet!


25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Jag har så sjukt många vänner som gör mig glada, men skulle inte kunna välja en alla är för underbara.
Så jag tog min lilla kusin Oscar som är 4 och ett halvt år. Han gör mig verkligen alltid glad, han skrattar alltid, är alltid glad och skiner alltid som en liten solstråle. Han på minner lite om Emil i lönneberga på sättet så ni kanske förstår att det inte är så lätt att vakta den här lilla skrutten!
Men han är min lilla solstråle, älskar dig lill Kusin! <33

24e bilden: En bild som gör dig glad.

Den dagen kommer jag aldrig att glömma! <3
saknar.....

Blääääää!

Hej hej ligger i min säng och degar lite, vaknade för ett tag sen och kollade hur kallt det va ute och det va -23°C eller nja vet inte hur man gör såna där haha men i alla fall sjukt kallt!! Så pappa ska köra mig till skolan idag tack pappi! Efter skolan ska jag bara hem och senare ikväll kommer Farfar hit och äter middag med oss mysigt. Men nu ska jag ner och äta lite frulle, nu när jag äntligen hinner. Men ha en underbar dag!
Puss på..... Munnen! <33
Hihi jag idag X) fuling

Vad ska man göra när kärleken gör ont?


Caroline Carina Nyberg.....

Du betyder sjukt mycket för mig gumman! <3

Ditt leende är helt fantastiskt gumman!
Jag älskar dig enormt mycket för den du är!
Lämna mig aldrig gumman du behövs i mitt liv!
Pussar till dig Carro! <33

Förlåt.....


Nu blir det sängen!

Mysssss!
Puss På Rumpan ! <33
Yey innebandy är LIVET! <3

↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Tycker ni jag ska ta navelpiercing?
Kommentera!

Puss På Rumpan! <33


Ont i Magen :/

Hej kom precis hem från träningen, tränade först med mitt tjej lag och sen med grabbarna, lika kul som alltid. Men har sjukt ont i magen nu för jag har bara ätit lite lunch idag på hela dan och sen tränade jag två gånger så nu mår jag sjukt illa asså. Aja dagen har varit knasig, alla snackade massa om en sak. Men sen efter skolan åkte jag hem till Ellen och Elsa och så sen snackade vi MASSA SKIT och sen gick vi ner till bussen och åkte till träningen. Sen tränade jag och sen kom Pappi och hämtade mig och så nu sitter jag här, och ni ska bara känna hur mycket jag lucktar västa svett bomben, fyfan måste ner och duscha nu! Hihi too much information här ;)
Men nu ska jag duscha puss på snoppen! <33




<3

KALLT SOM FAAAAN UTE!!

Hej hej sitter i skolan med grabbarna grus! Kom precis hit, fyfan va kallt det är ute blir fan galen!!
Idag ska jag ju träna som vanligt, fan va taggad jag är!
Men nu har jag inget mer att skriva, blogga mer ikväll! 
Puss på rumpan! <33

Drar till skooooolan nu!

Hej måste dra ut till bussen NUUU!!
Pusss Lina <3
Fuuuul men hade tråkigt!

FAAAAAAAAAAAAAAN!

Hej hej ligger på mitt golv och bloggar kände bara för att göra det. Blev lite knas på facebook nu så är inte på BÄSTA humör... orkar inte att bråka! :(
Aja jag skulle ju varit med simon idag men det blev lite sent, men jag får träffa honom på träningen istället. Imorgon blir det ju som vanligt först skolan, sen åker jag hem till Ellen och Elsa så drar vi på träning fan va jag är taggad nu asså vill vara spela och sluta tänka på allt skit!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH orkar inte!
Ska nog gå och sova snart!
Men vi hörs imorgon!
Puss på rumpan alla söta! <3
Jag idag :P

Vet inte vad jag ska göra...!

Heeej!
Sitter i soffan och chillar, kanske ska vara med Simon snart, vi ska nog bara kolla på tv och chilla, mys!
Idag va jag ju i skolan, det va fan värsta dagen på länge på riktigt... Orkar inte med skolan nu när det är såhär.
Men dagen va seg, tråkig och helt jävla onödig, finns inget att snacka om!
Men ska dra nu!
Puss Lina <3
Hihi PG tog dom i skolan idag, hihi helt inne i mobilen på båda bilderna !
Love uuu Carro! <3

Awwww!


Vill bara ....

lägga mig ner på golvet och gråta, men det är inte jag... jag måste kämpa vidare!

Jobbigt värre!

Orkar inte det här mer!

Stinsen med snyggingarna !

Snart ska jag, Jessica och Sara dra till stinsen och shoppa lite!
Pussssssss pååååååå ruuuuuuuuuumpan! <33
Jag och min lilla kisse!
Älskar dig skruttis!

Tror att jag förstår!

Godmorgon era morgon trötta grisar, sovit gott?
Jag har sovit super, igår ikväll åkte jag hem från Elin, vet inte vilken tid men sent vare i alla fall. Mamma kom och hämtade mig. Jag och Elin chillade hela dagen, tjockade oss lite och kollade på film.
Sen när jag kom hem va syrran och hennes super söta kompis Sara här, så satt vi och snackade massa skit och drack te. mysigt värre!
Sen gick jag och la mig ganska tidigt ändå, va sjukt trött!
Och nu vaknade jag för en stund sen och nu sitter jag och chattar på facebook och messar lite, hihi sitter fortfarande i shorts och t-shurt, myyyysigt!
Men vet inte vad jag ska göra idag, ska kolla om jag kan träffa Simon!
Men ni får ha en underbar söndag, själv hatar jag söndagar...
Men puss på rumpan! <33
Hahaha jag!! :P
(GAMMMMMMMAL BILD)

Hos Elin!

GodMorgon!
Imorse vakande vi klockan nio, jag vet sjukt tidigt, och då gick vi upp och åt frulle med mammorna och syrrorna. Sen klädde vi på oss kläder och åkte hem till Elin, haha hade mina nya solbrillor på mig, ville inte visa mitt fula omsinkade face. Och nu har jag precis plattat håret  och nu sitter Elin och gör det, nu ska jag sminka mig sen ska vi hitta på något men vi vet inte vad. Men vi hittar på något!
Men ha det så bra söta läsare, bloggar mer senare!
Puss På Rumpan Från Mig Lina! <3
Gammal Bild!

grym kille!

4:35 BÄST!!!

GodNatt!

Nu ska jag och Elin knoppa, Sov sött mina söta läsare, vi Hörs imorgon.
Puss på rumpan! <3
Älskar dig Elin! <3


Elin har somnat i mitt knä!

Hihi sitter med datan på benen och Elins huvud i knät, hon är så söööööt när hon sover helt sjukt söt! <3
Ville bara säga det hihi X)
Puss på rmpan! <3
Vänner för livet! <3

Tjejmys!

Hej hej kan inte blogga så mycket, har gäster, Elin, Ida och Matilda är här, super mysigt, vi har precis ätit middag och nu ska vi göra fruktsallad mumms! sen ska vi ha andsiktsmask och snacka massa skit!

Idag: Har jag först varit i skolan och sen åkte jag, Melika, Amanda, Emma och Carro till Täby centrum för att fira att Amanda har fyllt år, så vi åt massa glass och skrattade sönder, fan va rolig dag det har varit ikväll! Tack för en underbar dag tjejer jag ÄLSKAR ER!


Ikväll: Aa då ska vi bara mysa, snacka och chilla myyyyyysigt värre!

Men nu ska jag vara Social med min älskling Elin!
Puss På Rumpan! <33

KÖPTE lite saker idag också! X)
20:-/st från ur&Pen
Snygga solbrillor från ginatricot dom rosa kostar 59:- och dom andra kostar 79:-
Ego bild X)
Finaste Elin och Fulaste Jag! <3
Love uuuuuuuuu

Asså nu förstår jag ingen ting?

-.?

Sötisen Elsa!


Hittade en sjukt söt bild på Elsa, aa du är ju fin på ALLA bilder gumman! <3

FYFAN VA UNDERBART!!!!

Vi vann matchen idag, mot Töjnan fyfan va bra det känndes! Men jag är inte sån som skriver massa skit om andra lag på bloggen, varför ska man liksom? Jag tycker vi spelade super bra idag i alla fall. Det va ju sjukt många som va och tittade helt sjukt!! först så hänkade Carro och Jessica nyberg me, sen kom Simon och Marcus på bussen, sen kom Albin och Gustav, sen när vi va i hallen så kom, Sadaf, Hanna, Matilda,Emma, Rebecca, Diana mina sötisar från förra skolan. Det va super kul och sen va alla grabbar från innebandylaget där och sen alla föräldrar! västa klacken! så sjukt skönt att vinna! Men sen eftrer matchen tränade jag med killarna, men sen fick jag sjukt ont i foten och då fick ajg vila... skit jobbigt! Men idag va jag ju först i skolan, hade super kul med Carro och Jessica! Och mina tjej också men dom va så inne med att plugga till sitt prov så vi va inte så mycket idag.! Men så hade vi slöjd, jag blev klar med min skit sak. Inte nöjd men skit samma, och sen hände det en sak i slutet av skoldagen så jag blev lite irii!
Men sen efter skolan åkte vi hem till Ellen och Elsa, och så mötte vi Albin och Gurra vid stationen, och sen när jag kom hem till Ellen kom jag på vad jag glömde i skolan min INNEBANDYKLUBBA!!! omg hur dum får man bli egenligen? men sen tog vi bussen och mötte upp Olle. Sen vid malla hoppade klara och tove på och sen i solletuna hoppade Simon, Marcus, Gustav och Albin på. Haha shit när jag skulle hoppa av bussen ramlade jag asså GANSKA pinsamt! Sen värmde vi upp, spelade matchen och så efter tränade jag med killarna! Men sen började jag och mamma bråka när vi skulle hem typ så hon körde hem mig till pappa så jag slaggar här inatt. Förlåt mamma Men imorgon vet jag inte vad jag ska göra. säkert hem och plugga massa skit!
Men nu ska jag kolla lite på tv, men jag bloggar mer imorgon, eller kanske lite senare om ni har tur ;)
Puss på rumpan! <33

 





Hihi kolla vad jag hittade Ellen, va bara tvungen att lägga ut dom :)
Åååååhh ddet va tider det gumman! <3


MYSA!

Nu ska jag och Carro välja kläder tills imorgon, sminka av oss, och lägga oss i sängen och snacka och MYSA!
Men bloggar mer imorgon!
Puss Lina <33
Älskar dig gummsaaaaan! <3

BRA!


Carro sötnos!

Hej hej sitter hemma hos mig tillsammans med Carro och Jessica!
Är bara lite irri så jag orkar inte blogga just nu!
Hörs senare!
Pusss! <3

Grattis Amanda! ♥

Idag fyller min lilla älskling Amanda fjortis! hihih X)
så nu kommer jag retas mycket med henne!
Men Grattis gumman, hoppas du får en super duper födelsedag tillsammans med oss i skolan!
Puss på dig Älskar dig sjukt hjärtat! <3
ÄLSKAR DIG ENORMT MYCKET PLUTTIS! <3

23e bilden: En bild från i somras.

ÅÅÅÅÅåååå saknar sommaren, Elin, Ida sebban och deras UNDERBARA land! Vi har så många minnen där ifrån!

ÄLSKAR!!!!


Har haft en underbar Alla hjärtans dag!

Jag fick göra något jag älskar, SPELA INNEBANDY och ännu bättre tränade med KILLARNA!
Asså det finns fan inga snällare människor än dom killarna i laget alla är så sjukt snälla och alla peppar en och hjälper om man inte förstår! helt underbara!
Och så fick jag ju vara med Elsa och Mirre också och det va ett STORT + i kanten!
Men jag har i alla fall haft en underbar dag, hur var eran alla hjärtans dag?
Men ska sova nu är så trött!
Puss på rumpan! <3
Fina killar det!!

Ha en fortsatt underbar alla hjärtans dag!

Heej kom nyss hem från skolan, det va verkligen ingen jobbig skoldag, först hade vi en lektion, sen rast sen en till lektion sen hade vi lunch med jag Carro och Emma orkade inte gå ändå till lunchen våran lunch ligger ju liksom 15-20 minuter bort, lite jobbigt att gå när det är svin kallt ute. Aja så vi gick till ICA och köpte frallor och festis!
Sen efter det hade vi en snabb lektion och sen kollade vi på en super bra film resten av skoldagen, efter som det är Alla hjärtans dag! MYS! Men ikväll ska jag nog dra på träning och sen mysa med familjen!
Men snart kommer syrran och hennes coola kompis Angelica hit, så ska vi nog chilla och kolla på tv:n haha om jag ens får vara med, det är ju frågan...men det brukar jag så!
Men ha en fortsatt underbar alla hjärtans dag!
Puss & Kram Lina <33
Hihi snyggingar ;) <3

Amanda och Lina

Hej hopp!
Sitter här på svenska lektion med Amanda. Super kul! eller inte!
Känner verkligen inte för att vara i skolan idag.
Men tänkte bara uppdatera lite.
Puss På Rumpan!<33
ROLIG LEKTION X)
Älskar dig Amanda! <3

ALLA ♥ DAG IDAG!

Hoppas alla får en super mysig alla ♥ dag föresten!
Men någon härlig person/personer!
Själv ska jag kanske träna med KILLARNA idag!
Men ni kan ju Kommentera vad ni ska göra för mysigt idag!
( Massa pussar och kramar )
Puss och Kram och ha en grym alla hjärtans dag! <3
Gjorde bara en lite snabbt nu! :P

ZZZzzzZZZZzz

shit va trött jag är!
Ska ut till bussen om en halv timme, så nu ska jag sminka mig och äta frulle!
Men bloggar när jag kommer hem igen!
Pusspårumpan! <3


Mina små sötisar!

Jaaa jag har ju varit med mina små sötisar Elsa och Marcus idag, vi kollade på en sak först och sen kollade vi på en film. Super mysigt!
Kollade nyss på Solsidan, tycker inte det va så jätte bra idag.... men senare ska jag kolla på Wallander, yey jag verkligen älskar wallander!
Aa och imorgon är det alla hjärtans dag, jag ska inte göra något speciellet tror jag, jag kanske ska träna med killarna. Super kul.
Men sen är det ju skola också, jag orkar verkligen inte skolan imorgon, men måste ju gå...!
hatarhatarhatar skolan
Men aja jag får väl bita ihop!
Men nu ska jag vara lite social med min underbara familj!
Puss på rumpan från mig Lina <33
Tog från Elsas blogg, haha skit snygg eller inte ! :P
Älskar dig sjukt Elsa! <3

ELM!

Hej hopp, sitter på mitt rum och bloggar lite medan Marucs kollar på en gammal video från när vi va små och va på inneabandy läger, shiiit va små vi va!
snart kommer Elsa också och då ska vi kolla på film och ha det super!
Men vi ska gå och möta Elsa vid stationen nu!
Puss På Rumpan! <33
Jag idag!

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

Min älskade Carro! <3

Ååååhhh va ont det gör!!!


Aha vad ska man göra ikväll då....? ♥

Hum....?

3-2 skit irri!!!!

Aa det blev 3-2 till Täby men det va sjukt bra spelat av oss, Täby ligger liksom 1:a i serien och vi förlorade med ett poäng. Vi ligger 3:a men snart 2:a för vi SKA FAN vinna över Töjnan på onsdag!
Sen efter våran match kollade jag på killarnas match, Elsa, Elin, Mirre och Micha spelade med dom idag, ni va grymma tjejer! och dom vann skit bra! Simon och Marcus va super också! ;)
Men ikväll vet jag inte vad som händer, jag skulle vara med Elsa och Marcus men Elsas mormor skulle komma så det gick inte. Så jag bjuder väl hem någon och bara chillar och kollar på Melodifestivalen! Någon som vill komma över ?
Men nu ska jag chilla vidare med min undebaraste syster!
Puss På Rumpan från mig Lina <3
Ni betyder så ENORTM mycket för mig tjejer, kommer älska er tills jag dör!
Lämna mig aldrig skulle ALDRIG klara mig utan er! <3

Sötnäsor!

Godmorgon!
Sitter på mitt rum, vaknde för ett tag sen och kunde inte somna om skit jobbigt! Men Marcus och Elsa sover fortfarande, hihi så söta! vi sov alla tre i min bäddsoffa med vasit varmt täcke och massa kuddar, shit va varmt det blev asså! Men mysigt vare ;) Haha det gick inte så bra att somna igår ikväll, alla va på flumm humör så vi låg och skrattade skit högt och länge och det gick inte att sluta!! Kanske va från mina "GULLIGA DRICKOR" vi drack igår!
Men aja idag blir det match, vi möter TÄBY. OCh får hoppas att vi vinner, är skit trött just nu hoppas jag blir piggre på plan. Sen efter matchen ska jag nog vara med Elsa och Marcus igen. Super kul X)
Vad ska ni göra idag? kommentera gärna!
Men nu ska jag försöka somna om, om det går....
Ha en skit najsig lösdag!
Puss på rumpan! <3
Hihi vågar inte ta en närbild då tror jag att det är några som kommer döda mig! X)
SÅ SÖTA!!!

20e bilden: En bild på dina närmaste.


Min syster Jessica
Pappa Micke
Mamma Åsa
MINA NÄRMASTE ÄR VÄL ÄNDÅ MIN FAMILJ! <3
ÄLSKAR ER!

Jag idag!

Dagens outfit:
Klänning - syrrans hihi men tror den kommer från SALT
Leggings - Gina
örhängen - glitter!
YEY!!!

Snö, snö och mer snööööö!

Jag blir GALEN. kan inte all snö bara försvinna. jag vill ha sommar!
Asså skulle ju till skolan imorse men liksom alla bussar är inställda.
Så jag vet inte hur vi ska göra ikväll, jag ska ju vara med Elsa och Marcus men hur vi ska kunna träffa varandra det är ju frågan haha X)
men det löser sig!
Men nu ska jag äta frulle!
Puss på rumpan!<33
Vill tillbaka !!
Grekland, Åååhh minnen säger jag bara!

19e bilden: En person som är snygg.

Tänkte att jag inte bara ska ta bilder på kompisar, alla mina vänner är SNYGGA! men jag tycker Danny är snygg, och har är super söt! Han passar ju i både långt och kort hår! :O

Trötter det är jag det!

Hej hej sitter på syrrans rum och sjuger HÖGT, så jävla härligt! Känner mig så fri när jag bara får sjunga ut!
Marcus va nyss här och lämnade sin tränings väska så han slipper ta med den imorgon, men imorgon ska jag till skolan i alla fall, fett kul! Och så slutar jag typ klockan halv två och då ska jag kolla om jag kan åka direkt till Elsa och så kan vi fixa oss och dra hem till mig och sen kan vi åka och möta Marcus. Men nu ska jag sjunga vidare och snart ska jag sova också så inte jag är den som somnar först imorgon, men det kommer ju tyvärr att hända ändå -.- Men godnatt, bloggar imorgon!
Puss på rumpan! <3
Elsa <3
Marcus <3

Duschen här kommer jag!!


Frulle!

Dagens Frulle:
C-Vitamin
Tea, i min snygga Lina kopp
Macka
(Tabletter)
En om dagen & esberitox

Seg som fan!

Hej hej vaknade precis, eller för en stund sen. Och så låg jag och messade med Carro ett tag sen somnade jag om och vaknade nu!
Men nu ska jag ner äta lite frulle, trycka i mig lite c-vitamin, tabletter, Ipren och te!
Ha det bra!
Puss på rumpan från mig Lina ;) <33
Dagens MYS outfit:
Munkis - Newyoker
Shorts - Newyoker
Linne - H&M

18e bilden: En bild på din fritid.


God Natt!

God natt, kommer kunna blogga några inlägg imorgon efter som jag ska vara hemma imorgon!
Men vi hörs imorgon!
Puss på Rumpan från mig Lina <33

Oscar du betyder! ♥

Hej satt nyss och snackade med Oscar i typ en halvtimme timme, och om vad ? kan jag inte säga! hihi X)
Och sen har jag suttit och snackat med Marcus också om på fredag, jag måste bli frisk, så jag stannar hemma imorgon också...
Men imorgon ska jag sova länge, knarka Ipren, halstablätter och dricka massa te!
Men bloggar lite senare!
Puss Lina <33
Före
Efter

Sjukt ont !

Hej imorse tänkte jag inte gå till skolan men hade prov så va tvungen, så jag åkte till skolan och sen bad jag om att få göra provet och åka hem för jag mådde verkligen inte bra. Det krävs mycket för att jag ska dra hem från skolan så jag mår verkligen inte bra. Så precis när jag hade dragit hem messade Carro och frågade vart jag va så jag han inte träffa henne idag! :/ Så min dag har varit skit tråkig har typ sovit hela dan, jag som skulle hem till Ellen och Elsa och dra till träningen (men inte träna bara kolla på) men nu fick jag ligga hemma istället... men nu ska jag göra mat, idag blir det bakad potatis hihi intresseklubben antecknar X)
Men ni får ha det så bra, så hoppas jag att jag kan dra till skolan imorgon, för jag måste i alla fall vara frisk tills på fredag för då ska Elsa och Marcus slagga hos mig, fett kul! :) och på lördag har jag match så jag måste knarka halstabletter och Ipren och bara sova!
Puss på Rumpan från en sjuk Lina :P <3
Älskar dig min lilla Manda! <3

17e bilden: En ovanlig bild.

Jag vete fan :P

asså orkar inte...

så nu går jag och lägger mig!
God Natt!<3

Hellre ärliga fiender än falska vänner

jävla sant asså!

:/

(Lånade den lite från min älskling Ellens blogg hihi XD )

Puss på rumpan!

Men tjenare!
sitter på mitt rum och pluggar lite, har prov imorgon, hoppas det går bra det är sjukt lätt men känner att jag kommer Faila tyvärr.
Dagen har varit super rolig, men nu måste jag plugga vidare, så nu blir det hög musik, tuggummi, provpapptet och så ska jag slänga mig på sängen!
Puss på rumpan! <3

Saknar! <3
Minnen för livet!

16e bilden: En bild på dig själv.


God Natt då!

Nu ska jag och Emma sova är sjukt trött, asså har nog fan aldrig skrattat såhär mycket någon gång som jag gjort idag från morgon till kväll! Så nu kommer jag sova gott inatt!
Puss på Rumpan! <3

NYÅRSBILDERNA LITE SENA MEN AJA!

Amanda och Emma
Emma, Melika och Amanda
Jag, Melika, Amanda och Emma
Jag, Melika, Amanda och Emma
Jag, Melika, Amanda och Emma (Emma har ritat den)
Melika
Lina (jag)
Amanda
Emma
VI 4 !
Amanda lite små flummig X)
Jag och Finaste Amanda Jonsson!
Hihih snyggingar vi är
Angelica snyggingen ! ;)
Haha tog den bara för att killen i bakrunden är så söt haha
Snygging hon ber till gud!
*** EGO ***
Jag
Emma hetingen
Emma och jag i lika dana kläningar XD
MEeeee
Emma sötnosen!
fin klänningarna :P eller inte :O
Haha cp!
Skrattattack hahahahah!
Vare en raket jag hörde ^.O
YeYY
That´s me!
Fuck you lina
Fest bruden!
Haha ännu en skrattattack!!!
haha sexy ;)
oooooh yey!
Me
Haha snyggast eller vad? :P
EMMA SÖTNOS!!!!!!!

15e bilden: En person som du vill vara med.

Felix! ♥

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


13e bilden: Du och någon klasskompis

Bästa klassen, fast nu är vi några fler :P
Varför inte ta hela klassen liksom ;)

Skola här näst då.....!

JAG ORKAR INTE GÅ TILL SKOLAN ÄR SJUKT TRÖTT!!!!
Ha en rolig skoldag, men till er som bor i sollentuna som är lediga idag skit på er! ;) :P
skoja ha det så NAJS!
Puss på Rumpan!! <3
Dagens outfit:
Svara leggings - gina
två vita linnen H&M
Kort kofta - H&M
Fin ring - Gina!

Godnatt!


12e bilden: En bild på din vardag

Aa som ni kanske märker är det mycket, kompisar, skola, familj och träning (laget)
Älskar min vardag förutom när jag har tråkigt!
Puss på rumpan!

Tog den från...

(Elsas) blogg, vad tycker ni om den? jag tycker den är sjukt skön!

Känner att jag har....

lagt upp väldigt mycket musik den här veckan, kanske inte så kul eller vad tycker ni? men det är för jag har så mycket i huvudet just nu och jag vet inte vad jag ska blogga om!
Men nu ska jag kolla på Wallander om ni undrar!
Puss på rumpan!
Lina <33

Love The Way You Lie (Part 2)


JAG HAR TRÅKIGT!!!!!


Solsidan nuuuuuu!


Tumme upp för solsidan!

Dagens köp! :)

Super söt munkis från Newyorker rea 79.90:-
Klänning från Newyroker 199:-
Shorts 79,90:-
Munkis 99:-
Newyorker
Ring från Gina 79,90:-
Parre från lindex köpte bara en som jag kan ha efter träning och så...99:-
135:- fondation från lindex men finns på H&M, KICKS och andra sånna affärer ;)
ALLT!

Väsby centrum!

Sitter precis och äter lite lunch, snart ska jag och syrran dra till Väsby Centrum och shoppa! Yey fett kul!
Ha det så bra!
Pusssss!

JAG IDAAAAG!

Dagens Outfit:
svart leggings - Gina
Två vita linnen under - H&M
Lång kofta - Vet ej
Örhängen - Glitter
PUSS PÅ RUMPAN!

:/ :( :'(


Tycker dom är fina!


08:12

Godmorgon!
Vaknade klockan 08:12 av att Felix messade tack ska du ha, nee skoja mitt fel att jag inte satte på ljudlöst!
Men idag ska jag nog först bara chilla med familjen, sen måste jag köpa foundation, sen måste jag städa lite och sen ska jag hem till pappa, så det va nog bra att han messade för jag har ju fan mycket att göra idag!
Men jag bloggar med senare nu ska jag upp och kolla på tv:n hade jag tänkt.
Puss på rumpan!
Lina <3
Bästavänner förevigt! <3

Vad tycker ni om den?

KOMMENTERA!

Godnattishhhh!

Godnattishhhh söta läsare!
Sov sött bloggar mer imorgon!
Puss Lina <33
Hum...... :/

Det va vår låt!

saknar...

Varför.... :/

Varför kan någon svar på det ?

Sitter och...

pratar med Felix i luren och kollar på This is it!
Men det va det jag hade att säga pusssssss! <3

Tack för du finns skruttis! <3

Älskar dig, idag imorgon och föralltid! <3

SÖTNOS! <3

Hej!
Förlåt för ur dålig uppdatering men har bara inte haft tid, har ju ett liv utan för bloggen.
Men igår efter skolan åkte jag till min gamla skola för att träffa Oscar och Sanna där, och på bussen mötte jag Bella som också skulle dit för hon skulle träffa Simon. Asså vi gick runt och letade efter deras klassrum i typ en halvtimme inte roligt -.- men det va kul att träffa massa gamla kompisar! Men sen kunde Sanna inte för hon skulle till sina hästar -.- så då gick jag och Oscar först hem till Oscar och lämnade hans väska sen gick vi hem till mig och kollade på Beck och chillade. Sen kom Jessica och pappa hem och då åt vi nudlar, haha fan ska aldrig öta nudlar med er igen (JESSICA OCH OSCAR) asså började skratta flera gånger så jag råkade spotta ut mina nudlar på mattan... usch!
Men sen skulle Oscar få gäster så jag följde honom hem, haha vi bort ju typ några hus bort men ändå det va mörkt och så.
Och sen när han hade gott somnade jag och så sov jag från klockan sju till klockan tio. Sen kollade jag och pappa på film och tjockade oss, sen gick jag och la mig klockan ett.
Sen imorse gick jag upp klockan elva, sen kollade jag på Eva och Adam hehe det va på tv:n, och efter det fixade jag mig. sen klockan två gick jag till tåget och så mötte jag min syster där så åkte vi in till stan för jag hade bestämt med en kompis,från göteborg som jag inte träffat på två år att jag skulle kolla på hans handbolls match. Dom förlorade och han fick inte spela så mycket synd :/ men fick i alla fall träffa honom! :)
den lilla sötnosen!
Sen åkte jag hem och så har jag och mamma precis kört syrran till Vallentuna hon skulle träffa några polare, så ikväll blir det bara jag mamma och hennes kille!
Men bloggar mer senare!
Puss på rumpan!
Lina <3

Vet inte vad jag ska göra...?

Godmorgon, just exakt nu sitter jag och sminkar mig, snart ska mamma köra mig till bussen!
Men idag ska jag ju vara med Oscar och Sanna det ska bli såååååå sjukt kul!
Men nu måste jag skynda mig!
Ha en underbar fredag alle samman!
Puss & Kram Lina <33

Oscar och Sanna!

Imorgon ska jag vara med Sanna och Oscar det ska bli skit kul, vet inte riktigt vad vi hittar på men det blir säkert sjukt roligt!
Men nu ska jag packa väskan, lägga fram kläder tills imorgon och krypa ner i sängen ååå va skönt!
GodNatt!
Puss & Kram Lina <33
Sannasötnos! <3
Oscargulleplutt! <3

Dagens köp!

REA! YEY det gillar vi
Tips, super bra för läpparna och kostar bara typ 25 kronor
Och den här är både bra för andsikte, händer och på alla andra ställen där man är torr ;) (misstolka inte tack)
Deo, typ det viktigaste! den luktar sjukt gott!
Och SJÄLVKLART tuggummi!

Mina fina linser!

Vad tycker ni?
Cp bilder men aja det är ju ögonen ni ska kolla på xD

RSS 2.0