fångarna på fortet!

Hej hej nu börjar fångarna på fortet snart, ska sminka av mig sätta på myskläder, sätta på te vatten och slänga mig på soffan! vet inte om jag uppdaterar efter tror inte det men ha det bra, bloggar mer imorgon!
PUSSSSSSSSS LINISEN! <33
Någon som ser var jag är, jag är hon längst till vänster med handen upp! <3

Hemma!

Heeeeeeeej sötisar, nu är jag hemma, kom hem för en halv timme sen kanske,  men har hjälpt min kära mammi med att skala potatis!
Aja idag har jag varit i skolan det var skit roligt,några tråkiga lektioner men men. Sen efter skolan var jag med Melika, Emma, Amanda J, Amanda B, Joel, Adam, och Morris. men sen stack Amanda J, BUHUHU MANDA!
Sen var det bara jag Melika, Emma och Amanda B kvar så då gick vi tillbaka till skolan och chillade.
Sen kanske en halv timme timme senare åkte skulle vi gå hem, så mötte vi Kajsa med hennes hundar så gullade vi lite med dom sötnosarna, och sen gick vi till bussen. Hihi och gissa vem som somnade på bussen, Jo jag, ville inte gå av bussen när jag var i sollentuna, men va tvungen sen hoppade jag på tåget fick vänta fyra minuter på tåget, och sen när jag kom fram stod min buss precis där så hoppade jag på den så var jag HEMMA! :D
Nu ska jag hjälpa mammi med maten!
Puss Lina <33

Lina <3 Carro

Jag och Carro nyss! <3

GRYM!


Sämst uppdatering!

Hej alla små sötisar, sorry för sämst uppdatering men har inte faft tid, har varit med kompisar, haft läxa, träning mm!
Men ska bli bättre lovar!
Sitter i koridoren med lilla Carro barro, fast nu börjar vår lektion, Tjaoo!
Lina <33
Jag och carro nyss, vi fick solen i ögonen så inte den bästa bilden ;) <3
Älskar dig Carro! <3

:D

Hej hej nu drar jag Emma och Jessica till stinsen!
Vi tar moppen dit, Jessica får köra två gånger.
Men ha en bra dag!
Puss Lina <33

Men Emma då!

Hehe lilla Emma har somnat, och jag ligger i min bäddsoffa och har skit tråkigt. Funderar på vad jag ska göra imorgon, men kommer inte på något. Upps! hon börjar röra sig, ska inte väcka henne, ska själv försöka sova lite nu!
Puss Lilla Lina <33

TRÖTTISAR

Hej hej nu ska jag och Emma, sova är skit trötta!
Sov sött nu!
Puss Lina <33

DAMP SKRATT!

HAHAHA fick nyss välrldens damp garv. skit roligt, kunde inte sluta skratta!
Aja nu ska jag mysa vidare med Emma och Jessica :D
PUUUUUUUUUUUSS LINA <33
Haha gud va roligt vi hade, och jag vet va ni tänker!!!!
But I don´t care

EMMA!

Hej hej nu sitter och spelar lite spel och lyssnar på musik. Ikväll ska jag och Emma bara vara hemma och kolla på film och mysa och äta Thai mat! Mumma!
Aja men nu kommer Emma snart bloggar kanske ikväll om jag orkar!
Pusssssssss! <33
JAG IDAG!

STIIIIIIIIIINSEN!

Hej söta läsare, idag har jag städat hela dan, så nu vill jag hitta på något roligt!
Så nu drar jag och Jessica till stinsen och jag ska kolla på Nya innebandy skor och Jessica vet jag inte vad hon skulle kolla på och sen ska vi äta lunch där, haha skit hungrig, hehe jag är en liten tjockis som dom flesta vet!
Idag skiner solen också så det blir shorts och linne idag!
Men ha det bra!
Puss Lina <33

Super rolig träning!

Hej hej sorry för sämst uppdatering, men har inte haft tid, hehe förts var jag i skolan  och gjorde massa sker, slutade klockan elva. Asså är skit trött pallar faktiskt inte blogga, kom nyss hem från en grym träning hade skit kul och körde järnet. Ska äta, duscha och sova nu!
Sov gött!
PÖSS LINA <33

Hemma!

Hej hej nu är jag hemma från innebandy saken, fan somnade typ där så jävla trött. Det var bara jag och Elinor som var där som var barn. Hehe men det var roligt, fick reda på att vi skulle till Mora nästa helg, innebandy cup. Hehe men nu har jag ätit är skit trött!
Hörs imorgon!
PÖZZZ LINA <33

Innebandy möte snart!

Hej hej nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag dra till Rotebro!
Ha det bra så länge, uppdaterar senare!
Pussssss Lina <33

RUBRIK?

Hej hej kom nyss hem, nu ska jag snart sova en stund är fett trött. ska på innebandy möte ikväll, ska kolla om pappa ska följa med annars drar jag dit själv. Men först ska jag berätta om dagen!
Imorse vaknade jag klockan tjugo i sju, TIDIGT -.- och så fixade jag mig, sen gick jag ut till bussen, där mötte jag Therese, Elin och Idas papps tjej alltiså deras extra mamma, haha aja... sen hoppade jag av vid Malla och stod där och väntade i fan tjugo minter på nästa buss, och det var IS kallt imorse. Men sen när jag åkte bussen satt jag breve en lite minder smal kvinna, så jag ramlade av stolen varje gång bussen svängde, snacka om pinsamt :S
Asså seriöst, och jag bara hoppades på att hon skulle gå av så går hon av stationen innan jag ska gå av, jaha hoppas resan blir MYSIGARE imorgon. Sen när jag kom till skolan, var Amanda, Joel och Adam där så då satt vi och snackade och så... sen kom resten av ligan, sen efter det började vi så satt alla i klassen och snackade med en lärare, och sen träffade jag min mentor så skulle vi gå igenom massa saker där också. sen efter det hade vi rast sen hade vi ENG/SO och där pratade vi mer, vi jobbade inget bara gick igenom massa saker. Sen hade vi lunch, inte den godaste maten. Sen på väg hem från maten blev det en diskution, som jag hade rätt men ingen fattade det kan avslöja en sak SUCHI! okej men sen när vi kom till skolan satt Nahal, Micke och Arian och snackade på Persiska och jag fattade ju inget, men det är kul och kolla på dom när dom snacka för när dom snackar persiska skrattar dom alltid, seriöst!
Sen hade vi Bild, ritade en bild, inte den finaste men men.... Emmas blev grymt fin!
Sen hade vi en rolig men ändå tråkig matte lektion, det rolig va när alla vi fick skratt attack, och det tråkiga va det där jävla matte pappret, asså jag kommer inte ihåg något från sjuan, läskigt! asså tappar allt efter sommarlovet.
Aja sen efter skolan gick jag och Amanda till bussen men vi båda gick tillbaka för min buss gick inte för ens en timme senare och Amanda ville bara tillbaka till skolan, så såg vi Melika och Emma så vi skrek på dom så kom dom tillbaka till skolan, och först snackade vi och spelade kort sen gjode vi en HEMLIS! Hihi^^
Aja sen tog jag bussen en timme senare, segaste vägen hem, känndes som det tog tre timmar hem men det tog bara en timme. Sen tog jag tåget hem och gick ända hem, så nu är jag trött. Ska kolla på någin bra film nu och bara chilla, tills jag ska till det där innebandy mötet. Men GUD va långt det här inlägget blev då! :D
Aja ha det bra så länge!
PUUUUUUUUUUUSSSSSSS LINAAAAAAAAAAAAA <333333
Jag idag!
<3

Passande...


I skolan nu!

Hej hej nu är jag i skolan med Amanda, Joel och Adam.
Men pallar inte blogga nu, bloggar mer senare!
pussssssss!

God Natt! <3333

God natt söta läsare, visst har jag varit duktig på att blogga idag!
Blir inte lika mycket imorgon, ska typ på någon innebandy sak!
Puuuuuuss Lina <33

FÅNGARNA PÅ FORTET

Hej hej nu ska jag kolla på fångarna på fortet, asså bäst! måste kolla när bloggarna är med, men det är inte idag, tyvärr. Idag är det handboll mot fotboll tror jag aja, glöm inte att slå på 4:an NUUUUUUUUU!
PuSs LiNa <33
Hehe klart gilla gilla gilla och veckans HISS :D <33

Inte bra

Min statestik börjar gå ner! BUHU :(
Från 148 till 30, 40,50, 60 ligger den på!
PUUUUUUUSS LINA

Ska nog börja....

göra mig i ordning vad jag ska ha på mig imorgon, packa väskan, kolla buss, borsta gaddarna, sminka av och lite sånt. Bloggar när jag har gjort det, det kommer ta tid vet inte vad jag ska ha på mig idag!
Aja hörs sen!
Pusssssssss L <33

LÄNGE SEN!


Haha!


Men blääää

Hej hej har skit tråkigt!
Vet inte va jag ska göra.
Är det någon som vill kommentera lite
Det skulle vara skit roligt.
Älskar att få kommentarer.
Särskilt när man har så tråkigt som jag
Okej visst gör jag fint?
Haha ser coolt ut ju!
Okej nu ska jag sluta uttråka er
Men ha det bäst nu alla läsare
Puss och Kram
Liiiiiiiiiiiiina
<33333

Ääää WHAT!

Amanda, Emma och alla andra Justin Bieber fans har fått mig att gilla honom, fan lyssnar på hans låtar mer och mer!
Haha nej men det blir så typ när alla gillar en speciell kändis alla blir så jävla beroende så man hör låtarna hela tiden, det är nog därför jag inte gillat honom förut, men nu gillar jag honom för alla inte kör sönder hans låtar längre, SKÖNT!
Tror jag alltid gillat honom men det har bara blivit lite för mycket av honom!
Men jag är inte som dom andra helt beroende, jag bara gillar hans röst inget mer.
Aja ska lyssna vidare på Bieber, öp öp öp öp bara skoja!
Puss Lina <33

Alicia Keys!

Är det bara jag som gillar Alicia Keys röst, har varit på hennes konsert skit bra, fast det var för flera år sen.
lyssna och njut!
Pusssss Lina <33

Johan Falk! <3

Hej hej kom nyss hem från skolan, skit tråkig dag, fast roligt folk. vi a i skogen hela dagen och det regnade och var bara äckligt och blött. Sen tyckte dom att det regnade för mycket så vi fick sluta tidigare! så åkte vi alla mot Täby c, och sen skulle jag ta en annan buss hem men den gick inte för ens en halv timme senare så där satt jag och väntade. Sen kom bussen och så åkte jag hem, och så plockade pappa upp mig vid djupdalsvägen och åkte vi hem, men nu sitter jag hemma och kollar på Johan Falk, bästa filmen! och nyss kom syrran hem. Men nu sk ajag kolla vidare!
Ha det bra puss och hej!
LIIIIIINNNAA <33

Ska nog sova nu

Hej hej nu ska jag nog sova, imorgon ska jag upp ganska tidigt måste packa ner allt innan skolan!
Men sov sött!
Puss Lina <33

Fångarna på fortet

Hej hej nu ska jag kolla på fångarna på fortet idag är det Idol mot Let´s dance!
Vet inte vilka jag ska heja på, igår hejade jag på ett lag klart det laget vann :D
Aja ha det bra, kolla ni också vet ja !
Pussssssss Linisen! <33

Lös tand :'(

Fan har en lös tand vill inte bli helt tandlös!
Aja puss!

RUUUUUUULIGT

Hejsan hoppsan alla troll ungar. Kom nyss hem från skolan/affären. Okej börjar från börjar imorse vaknade jag klockan sju och var helt död, så jag bestämde mig för att ta tåget och åka direkt in till stan istället för att åka till skolan och sen till stan. Aja så jag somnade om och vaknade en timme senare, klädde på mig, hehe hade lite problem om vad jag skulle ha på mig. INTE SÅ OVANLIGT, sminkade mig, åt frulle och sen chillade jag en lite stund i soffan. Sen traskade jag iväg till tåget. Sen när jag kom in till stan var ingen där så jag stod och väntade kanske tio minuter sen kom Carro. Sen gick vi till ica, carro skulle typ köpa dricka och sen när jag stod där inne såg jag att hela klassen kom så jag sprang ut till Amanda, hehe hon blev inte LITE rädd!
sen gick vi med klassen och sen tog vi helium balonger och sög i oss hihi och lärarna sa inget :O skumt
Aja sen gick vi ju och tryckte våra tröjor min och mandas blev skit grymma! sen efter det gick vi på lunch i typ 2 timmar, hehe chill chill så jag Amanda, Emma och Saga satt högst upp i huset på en ute servering och matade tjocka fåglar. Sen efter det gick vi på någon skit trååååååkig utstälning. sen efter den skiten hade vi lite rast, sen började filmen, 1000 gånger den var inte så bra som jag trodde, trodde att den skulle vara mycket mycket bättre. Sen efter filmen tog jag tåget hem. Sen kom pappa och hämtade mig i Helenelund, tack pappi. Aja den åkte vi till Coop och handlade matsäck tills imorgon. Hehe sen åkte vi hem och nu sitter jag här i soffan och nu ska jag äta pankakor!
Pusssssssssss Lina <33
Sista låten vänta några sekunder innan den börjar!

Skit rolih dag!

Hej hej har haft det skit roligt idag först gick vi i skolan från klockan nio till tio skit nice dag. Sen drog jag och tjejerna till stinsen och shoppade jag köpte en pyjamas och 3 stora t-shurtar. Har nyss gjort matsäck åt mig och Emma tills imorgon ska på bio med klassen ska bli skit roligt!
men nu ska jag kolla på film, och sen sova!
sorry för ett cp inlägg men men....!
Puss Lina <33
Ser inte gott ut men är super!

Skolan!

Hej hej nu kommer snart pappa och hämtar och kör mig till skolan. Gick upp klockan halv sju imorse men jag var faktiskt inte så trött, konstigt. Aja nu ska jag försöka äta lite!
Ha det bra och önska mig lycka till idag!
Puss Lina <33
Jag idag!

Hemma xD

Hej hej söta läsare nu är jag hemma igen, har nyss duchat, tagit ansiktsmask fönat håret och plattat det.
Va ju på landet igår, skit mysigt vi grillade och bara hade det nice nice. Men är skit trött, skolan börjar ju imorgon, så ska nog sova snart. Men sov sött!
Puss Lina <33
Kanske den amanda!

Landet med pappi!

Hej hej nu drar jag till landet med pappi, kommer hem imorgon.
Ha det bra nu hörs imorgon!
Puss Lina <33

Emma!

Hej hej sitter nu och kollar på Sex And The City, älskar den, någon annan som också gör det ;)
Aja idag var jag ju på Assist hittade en sport bag och strump tejp. Nice nice, det gick på 420 :)
Sen åkte jag och Mammi och handlade mys, och sen kom Emma, nu ska vi sätta på oss mys kläder och ligga och snacka lite, och sen sova. måste ställa om dygnet nu när skolan börjar. Aja sov sött!
Puss Lina <33

Assist :D <3

Hej hej nu drar jag till Assist butiken med innebandylaget!
Ha det bäst!
Puss Lina <33

God Morgon! <3

God morgon alla söta läsare, nu sitter  jag och kollar på Jönsson Ligan, den var på tv:n, jag och Jessica skulle  till  stinsen, men jag tror inte jag hinner det ska ju iväg sen med innebandy laget.
Och sen kommer Emma hit, Jippi!
Men nu ska jag äta frulle!
Pusssss Lina <33
Lina <3 Emma
förevigt

God Natt! <3333

God natt alla söta läsare, imorgon blir det först till Assist med innebandy laget, ska köpa nya innebandy skor kanske eller så köper jag hårband och lite små saker. och sen efter det kommer bästa Emma hem till mig och slagga här, skit roligt!  Men nu ska jag kolla på Borkmarks pungt eller vad den heter. Ha det bäst och sov sött!
Pussssssss Lina <33
Har en stor saknad....!

Här är mina svar!

Svar: Huum ett kost och enkelt svar, att han inte orkade ha tjej och att han inte pallade ha ett seriöst förhållande.
Svar:
1 klart jag läser din blogg :)
2 har ingen favorit har favoriter och det är Amanda B s, Jessicas, Fannys, Elins, Amanda J s, Emmas och massa andras, alla dom jag har länkar till är mina favorit bloggar och dom läser jag varje dag!
3 Sommaren, tror jag men älskar vintern också ;)
4 Nytorpsfriskola!
5 Hum asså har så jävla många, asså alla minnen på lovet har varit bäst, kan inte välja det bästa!
6 Aa klart jag gör! <33 :D
1 har redan svarat på det där uppe.
2 Joel
3 Redan svarat.
4 Ää inte överdrivet
5 Nej det gjorde jag inte
6 Ja
7 Fråga dom
8 75b
9 Nej aldrig bara onödigt!
10 Saft ja, alkohol nej!
Ja
Nej
Hehe om jag skulle välja en resa en vecka och aldrig träffa dig mer skulle jag klart välja resa!! haha skoja nej då skulle jag klart välja dig, men skulle jag träffa dig en dag eller resa en vecka tror jag det blir resa! <33
Sorry min Man! <33
Hehe aa jag trivs skit bra på min skola, hehe saknar er men kommer gå kvar på Nytorp!
Saknar dig också Anna skit mycket! <33
1 haha vad svara man på en son fårga, asså jag tycker själv inte att jag är söt så...
2 Aa det gör jag...
3 Klart jag vill träffas någon dag Elin :D <3
4 Haha bästa har inget bästa alla har varit bäst! (förutom en dag)
1 Haha aww gumman vet inte, har underbara vänner, föräldrar, släktingar, och massa andra, dom gör mig underbar, efter som dom är underbara så är jag med dom och då blir man själv underbar. Haha nej men sona frågor kan man väll inte svara på heller.
2 Aa Elin du och jag till graven!
3 Älskar dig också sjukt mycket Elin ! <333333
Asså jag vet faktisk inte asså jag saknar ju honom fortfarande, det var ju inte jag som gjorde slut lixom, asså jag blev ju ledsen när han gjorde det och jag vet inte om jag vill att det ska hända igen. Så jag vet inte!
Haha det pinsammaste omg jag gör pinsamma saker varje dag, asså kommer inte ihåg det pinsammaste, kanske när jag var på en skoaffär och jag skulle fråga om skon fans i en annan storlek så gick jag fram till en tjej som stod där i kjol, skjorta och höga klackar och hon stod där med några och visade en sko och ba å kolla den här är fin, då trodde jag att hon jobbade där så jag bara gick fram och bara hej har ni den här i 37? hon ba hehe jag jobbar inte här. PINSAMT VÄRRE!
Haha men du och jag har ju gjort ganska många pinsamma saker tsm Saddi! <3
1 Ja
2 Nej varför skulle man?
3 Alkohol nej!
4 Okej mina föräldrar läser min blogg....! men har inte haft sex i alla fall.
5 nej
Hoppas era svar blev godkända! <3
Ha det bra Puss Lina <33

Tänk vad man förändras....

NU

Tråkigt!!!

Hej hej sitter hemma och har det skit tråkigt, har nyss städat hela lägenheten för jag har så tråkigt. Aja ska kolla om det är något bra på tv:n. Ha det bra!
Puss Lina<33
Nu

God morgon! <3

God morgon alla söta läsare vaknade nyss, fan det är inte bra, kommer inte kunna vakna den morgonen skolan börjar. Aja idag ska jag nog inte göra ett skit, tyvärr. Men nu ska jag göra frulle, om jag orkar!
Ha det bra bloggar mycket mer senare, efter som jag inte kommer ha något att göra idag!
Puss Lina <33
Svar: Tack, humm jag vet faktisk inte kanske blogga mer än vanligt, lägg ut bloggen på olika ställen fråga på kända bloggars bloggar, har inte gjort det men... Asså jag gjorde inget speciellt eller bloggade kanske mer och la ut bloggen på facebook :D

Gästbloggar.

Tjenare Jessica här ;)
Lina pallade inte blogga så jag hade tänkt att göra ett snabbt inlägg för att hon ska få bra uppdatering, alltid bra.
Jag och Lina gjorde nyss chokladbollar för vi hade inget och göra så då kan man alltid baka,men dom blev kanske inte dom finaste men goda blir dom nog.
Jaha det blir nog att vi slänger oss i soffan och tittar på en rulle och äter god saker, mums! (:
Vill bara säga att Linas nya mobil är super fin :D slänger in en bild på den så ni kan få se den och kommentera vad ni tycker om den ;)
har inte så mycket mer att säga så stoppar nog här.
Ha det så bra! puss


Vad tycker ni ? (:


Hej då! <3

Hej hej nu drar jag till Hallunda med mamma och Jessica och hämtar min nya mobil, vilken det nu blir. Ha det bäst!
Puss Lina <33

God morgon söta bloggare! <3

God morgon, hehe eller ska man säga god eftermiddag, hehe aja vaknade nyss, idag ska jag ju åka till hallunda och få en ny mobil. Jippi, men vet inte vilken jag ska välja. Men nu ska jag duscha, sminka mig och platta håret. Aa och klä på mig också förstås. Haha men nu är tet klart!
Pusssssssssssss Lina <33

UUUuuuh!

kolla min status blir höge och högre!
Dagens status:
Sidvisninga
Unika besökare

Trött!

Hej hej ska kolla på tv:n nu sen ska jag sova. sen imorgon ska jag mamma och Jessica till Hallunda och hämta en ny mobil till mig, hehe får välja vilken jag vill. Men ska kolla på film nu, ha det gött!
Puss Lina <33

Ny badad !

Tjaba Tjena alla söta bloggläsare, kom just upp ur badet fan va skönt det var hade litet eget spa!
Nu ska jag torka håret, klä på mig mys kläder, fixa te och sen ska jag kolla på film med den underbara familjen!
Bloggar mer senare, det lovar jag!
Puss! <3
Glöm inte min frågestund, nu måste ni bläddra ner ganska långt efter som jag laddat upp massa bilder, fråga massor!


BILD BOMB!

Här är en bild och minnes bomb, har massa andra bilder men pallar inte lägg upp fler nuuu!
Puss Lina <33
Bilderna är Ej i ordning :P <3

Teeee!

Mums Vanlij te, en filt och en bra film! <3

Låtar! <3


Sötis!

Aww sötnos!

Awww!

Hej hej skulle nyss hämta mitt täcke och så slet jag bort mitt överkast, haha och gissa vem jag hittade där, jo min lilla kisse låg där och sov så sött, hehe asså såg henne inte ens!
Men nu ska jag äta!
Puss Lina <33

SJUK IGEN!

Hej hej skulle ha träffat Emma och Carro idag men när jag vaknade mådde jag inte bra, kännde mig helt varm, febrig och sen är jag förkyld.
Nu ligger jag och Jessica i soffan och kollar på tv:n, hehe fast Jessica har somnat, hihi så söt när hon sover.
Nyss  kom mammas jobbakompis och hans två döttrar hit för hans ena dotter hade glömt sin mobil hos oss och sen andra hade glömt sin bamse tröja. skit söta bars asså!
Men idag blir det som alla andra dagar bara chilla, måste bli frisk tills skolan börjar.
Men nu börjar en bra film, bloggar mer senare!
Och fråga massor på frågestunden!
Puss Lina <33

GOD NATT!<3

God Natt söta blogg läsare!
Sov sött!
Pusss Lina <33

FRÅGESTUND!

Hejsan hoppsan mina bloggläsare tänkte ha en frågestund nu, det var ett tag sen känner jag!
Men nu måste ni lova att fråga massor, inte så lite som förra gången!
Fråga på nu!
Puuuuuus Lina <33
Hehe ny frågestunds bild :D <3
FRÅGA MASSOR NU!

HELLLO<3

Hej hej, nu har jag kollat klart på filmen ska nog sova ganska snart, för ska upp tidigt imorgon, ska ut och springa. Fett skönt!
Men nu ska vi kolla på en till film, hehe ska gå och borsta tänderna nu, OM jag somnar.
Men bloggar lite mer innan jag ska sova!
Pusssssss Lina <33

:) <3 :(

Saknar gamla tiderna!
:( <3
Men älskar ändå dom nya!
:) <3

(Älskar båda tiderna lika mycket)
Sofia, Elinor, Lina, Ellen och Helena! <3
Melika, Lina, Emmma och Amanda! <3

BLÄÄÄÄÄ!

Hejsan alla snygga blogg läsare, just nu sitter jag i soffan med min älskade syster, snart börjar Walander-Tjuven så den hade vi tänkt att se den är skit bra.
Faaaan snart börjar skolan, pallar inte med skolan eller betygen, jag ska verkligen satsa i 8:an nu, så jag kommer nog inte hinna blogga så mycket som jag egentligen vill men kommer försöka blogga så mycket jag kan, sen har man ju massa 97 tjej kompisar som ÄLSKAR att gästblogga, så dom får gärna göra det,när dom vill!
Men mår fortfarande lite dåligt känner mig varm och febrig så ska lägga mig ganska tidigt ikväll, typ tolv.
Men aja nu börja Walander, ha det bra så länge bloggar en snabbis innan jag ska sova sen!
Pusssssssssss Lina <33
Haha gamla tiderna ;) <3

Seg dag!

Heeeeeej söta läsare, är det bara jag som är skit seg idag, hehe har varit inne hela dan och bara chillat, så nu känner jag att jag måste komma ut ett tag.
Snart ska jag till mamma och träffa min lilla kisse!
Asså känner mig febrig ska kolla om jag har feber...
Men nu ska jag packa vidare till Mamma!
Ha det bra!
Puss Lina <33

<3

God natt mina söta blogg läsare, sov sött nu så får ni er av mig imorgon, eller aa om några timmar!
Pussssssss Lina <33

Mys kväll med syrran!

Hej hej nu ska jag och Jessica kolla på Johan Falk med syrran!
Ha det bra!
Puss Lina <33

SJUUK!!!

Hej hej har typ blivit sjuk, jag satt ju i en is hall i typ 2 timmar igår,  haha fan va roligt, jag blir sjuk av att sitta i en is hall, men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på någon bra film.
Puss Lina <33

Bild brist, men man kan ju aldrig få för mycket av tjejerna! <3
Älskar er! <3

Aha...

God Morgon alla söta blogg läsare, sovit bra? det har i alla fall jag gjort, vaknade för en halv timme sen, fan va länge jag sov idag då.
Idag har jag inga planer, jag skulle vara med Linnea men hon dissade mig, nej men hon hann inte idag. Så jag blir vell hemma idag, ska åka och fixa lite saker till skolan som tyvärr börjar nästa vecka. Asså fan va jag måste satsa nu i 8:an.
Aja så det ska jag fixa idag, vad ska ni göra? kommentera gärna!
Men nu ska jag äta Frulle/Lunch!
Ha det bra!
Puss Lina <33

SNARK! <3

Hej hej nu sitter jag i soffan är skit trött, idag har jag varit med Linnea, vi gjorde massa vi var i centrum, skrattat mycket, varit på vallen, där var det skit roligt. Det var så vamt ute så vi gick in i is hallen, där var det skit kallt nästan för kallt. Sen när pappa kom skulle Linnea hem och äta så då va jag med pappa och hans kompis Danne, och sen kom massa kill kompisar till Danne så då skulle vi spela hocky match, men jag ville fan inte dö så jag spelade inte. Men fan va killarna glodde, det var 5 killar som var 16 17 år. Skit jobbigt, och så satt jag där inne i is hallen fan va kallt det va, men jag gick upp och hämtade pappas tjocka vinter jacka. Sen åkte vi hem, och sen när jag kom hem la jag mig på soffan, skit skönt va helt is kall. Men nu ska jag nog sova är fett trött!
SOv sött!
PÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSS LINA :D <3

Linnea älskling!

Hej hopp nu ska jag dra till Sollentuna Centrum och möta Linnea där!
Ha det bra! LOOOOOOOVE Lina <3
Jag idag!

Liiiiiina <33

Hello, bloggen!
Fan va fint väder det är idag, men tyvärr vet jag som vanligt inte vad jag ska ha på mig, några tipps skulle ju inte vara fel!
Idag blir det ju The Voice, skit roligt.
Men nu ska jag sminka mig, men bloggar mer senare!
Puss Liiiiiiina <33

Svar:

Svar: Ska typ Summer, Emma, Några kompisar till Summer och sen några killar ;) <3

SUMMER <3

Hej hej satt nyss och chattade med min lilla gulliga Summer, ska till The Voice med henne och några imorgon, ska bli skit roligt. Men nu ska jag sova så jag inte är för trött imorgon!
Sov sött!
Puuuuuuuuuuss Lina <33

Love is wonderful but hard at the same time


BIO MEN PAPPA

Hej söta bloggläsare, nu ska jag på bio med pappa och den börjar om en halv timme, så måste dra!
Puss Lina <33
Jag idag!

Fan va dålig uppdatering

Hej hej Lina här, förlåt för dålig uppdatering av mig, jag är ledsen men har haft massa saker för mig, grönan, ung, vänner och massa annat. Men idag blir det en chill dag, ville dra till ung men pappa ville umgås idag så vi ska hitta på något roligt. Men nu sitter jag och syrran och kollar på Sex And The City, så ska vara lite social.
Bloggar mer senare, ha det bäst puss Lina <33
Juste det är fredag den 13 idag så ta det lungt, vad som helst kan hända idag!
Jag och bästis, för långe sen!


Nu ska jag och Elin.....

dra till Sollentuna centrum och där efter till ung, hoppas ni får en super dag allesammans!
Puss Lina <33

Nämen God morgon

alla trötta blogg läsare, vaknade nyss av att en liten vän messade men det är lungt, man får ju inte sova bort hela dan som mamma säger. Aja idag blir det nog kanske ung 08 igen med Elin och hennes tjejer, ska kolla om jag får för min älskade pappa först, hoppas! Men nu ska jag äta frule, klä på mig, fixa mig och lyssna på musik!
Puss och hej jag hatar leverpastej!!

SOV SÖTT POTATIS....

plätt nummer ett, men nu ska jag sova. Men bloggar såklart imorgon!
Puss och Kram Lina!

Röka is not Nice

Hej hej kom hem från ung för kanske en timme två timmar sen, men har ätit och kollat på film innan dess, så tänkte blogga lite. Morgonen började med att jag och Jessica tog tåget så hoppade Sanna på tåget där hon bor så åkte vi vidare in till stan, sen gick vi dit där ung ligger och sen gick vi runt där, asså kan inte säga exakt vilka vi träffade det var så jävla många. Och fan va många det var som rökte så jävla äckligt och onödigt. Okej vissa tycker det är gott men asså ett man får fula tänder, två man får dålig andedräkt, tre dålig kondition, fyra man kan dö fortare, fem kan lätt få canser asså det finns så många andledningar, så snälla va gulliga och aldrig börja röka det är bara skit! Aja men vi var i alla fall där skit länge så det blev lite tråkigt till slut så vi drog hem så när vi kom hem gick vi ner och köpte mat, var så jävla trött och hungrig!
Nu sitter familjen och kollar på film, ska vara lite social nu!
Puss Lina <33
Jag nyss!

Ung 08

Hejsan hoppsan, nu drar jag snart till Ung 08 med min bulle Sanna, ska bli super roligt, sp kommer man ju träffa massa där inne också, så idag blir det dålig uppdatering av mig, sorry! men bloggar när jag kommer hem. Nu måste jag skynda mig!
Puss Puss Lina <33
Okej jag idag, inte den finaste men aja!
Puss

LINISEN!

Förlåt men är så jävla trött så jag kopierar bara texten jag skrev på Amandas blogg, ska gästblogga åt henne ett tag.  Gå gärna in och besök hennes grymma blogg.
Idag har jag varit på grönan med: Sanna, Jessica, Matilda, Saga, Mikael, Melika och sen var deras kusiner med fast dom var vi inte så mycket med, Fan va roligt det var där seriöst, men det var någon jävla katt tjej som gick runt med någon rock ring, och sen bara pekade hon på mig och så knuffade tjejerna fram mig så stod jag där framför fan 1000 pers och skämde ut mig totalt. Men va fan man lever ju bara en gång eller hur? Men sen åkte jag helvetet insane som alla säger, men jag tycker inte den var så hemsk som alla säger. Sen åkte jag dom gamla vanliga sakerna, vilda musen, kvasten, mattan och massa andra. Men vi var där från klockan tolv till klockan tio, nu har jag så jävla ont i halsen, fan va jag har skrikit, juste jag var ju i spökhuset jag och saga höll fan på att börja gråta alla lämnade oss med ett spöke vi ba snälla snälla gör inget och sen efter ett tag när han märkte att vi verkligen var rädda sa han tjejer jag hjälper er så gjorde vi gimme five och så höll saga honom i handen en bot så sen var det lungt fan va gulligt av honom. och det läskiga var att vi hade retat just det spöket innan när vi stod utanför. Men sen åkte vi hem och så mötte vi Summer på t-centralen och så åkte vi tillsammans hem, haha sne satt vi och snackade med varandra p tåget så kom någon kille in i vårat samtal helt sär, han var både full och allmänt konstig. Sen nu när jag och Jessica kom hem lagade vi mat åt typ inget idag på grönan eller jo någon sak men det var klockan två. Men nu sitter jag och Syrran och kollar på något på Sf kanalen. Men kommer nog inte blogga något mer idag så säger god natt nu, för ska nog sova snart ska upp tidigt imorgon för imorgon blir det UNG 08!!! Någon som ska dit? kanske ses. Men god natt och besök gärna som sagt Amandas blogg också, och kommentera jätte gärna!
Puss & Kram Lina <33
Lina <3 Amanda

AKON AKON AKON


Hihi


I´m Ready!

Hej hej nu är jag klar för att dra till grönan och ha det roligt!
Nu ska jag snart dra till Norrviken och möta min underbara Sanna!
Puss Och Kram Lina <33
Jag IDAG! <3

Rubrik förslag?

God natt mina kära blogg läsare, nu ska jag sova ska upp tidigt imorgon, ska möta Sanna i norrviken sen drar vi till stan och tar bussen till GRÖNAN, kommer bli så jävla roligt!
Puss Lina <33

GRÖNAN

Imorgon ska jag och Sanna gumman till Grönan, fan va jag längtar, ska lägga mig tidigt ikväll då. Haha tur att vi tycker om lika dana saker! Men ska kolla klart på filmen jag ser på bloggar senare!
Puss Lina <33
Älskar dig gumman, det gör jag verkligen, kommer ha det så jävla roligt imorgon!<33

BÄST!

Hej hej kom nyss hem från bion, fan va bra den var asså, så himmla bra men ska inte avslöja något nu. Till er som inte har sett den jag säger bara GÅ OCH SE DEN!
Men jag shoppade lite också ett halsband och bikini trosor, men nu ska jag laga mat!
Puss Lina <33
Jag har dukat idag, hehe och som alla andra dagar! ;)

Bio nu

hej nu har jag skit bråttom måste dra!
Puss Lina <3

Tjaba Tjena!

Ja hej mina söta läsare, sovit gott? det har i alla fall jag, lite konstiga drömmar men det är vanligt för mig.
Snart ska ja vell upp och äta frulle, sen ska jag fixa mig och sen ska jag dra på bio med pappa och Jessica och se Eclips, ska bli skit roligt, har ju sett dom andra så måste se den här också.
Efter bion ska jag typ hem, har inget annat att göra.
Men imorgon skulle jag ju kanske träffa en kompis och sen på onsdag blir det UNG med Sanna, Elin och Summer, fan va jag längtar!
Men nu ska jag käka, bloggar mer senare.
Puss Lina <33

En Länk till en grym blogg! Syrrans grymma blogg! <3

http://onellife.blogg.se/
http://onellife.blogg.se/
http://onellife.blogg.se/
http://onellife.blogg.se/
http://onellife.blogg.se/
http://onellife.blogg.se/
http://onellife.blogg.se/
http://onellife.blogg.se/
http://onellife.blogg.se/
http://onellife.blogg.se/
Syrrans grymma blogg! <3

God Natt!

God natt bloggen ska sova nu!
Bloggar såklart imorgon!
Puss Lina <33

Bio imorgon!

Hej hej nu sitter jag och Jessica och kollar på något skit, vet inte vad det är för film. Jag ska vll gå och lägga mig snart så jag är pigg tills imorgon, då ska jag pappa och Jessica gå på bio och se Eclips, är skit taggad!
Sen på tisdag kanske jag ska träffa en kompis, och sen på onsdag blir det UNG med Än så länge Sanna. M och Elin.w, kommer bli så jävla roligt! fast nu tror jag att jag ska chatta vidare en liten stund till, men bloggar innan jag ska sova. Puss Lina <33

:D


Så duktig!

Fan va jag älskar hennes röst, hon är så jävla grym, önskade att jag hade hennes röst, seriöst!
Puss Lina <33

NÄMDÖ BILDER!

Elins huvud, jag och Ida
Jag provar vatten skidan xD
Ida och Jag
Nämdö och den älskade bananen
Ida cooling
IDAAAAA
Ida, Elin och Jag
Jag, Elin och Ida
Elin <3 Lina
ELLLLLLLIN
KOOOOOOORVEN
Jag stååår på händer!
Jag pappa och jessica som gör något jag inte vet riktigt vad hon gör
FIIIIISK
Haha Sebban ska kasta en fisk på elin HIHI xD
Lina utan smink
20 fiskar!
Undra om fiskar också blir prinsar?
Jag och Elin försöker få liv i en fisk
Pussss
Jag under vattnet
Haha Elin ser ut som Mario
Jag under vattnet
Puss i vattnet
ELIN så vacker bild, tagen av mig
JAAAG inte den snyggaste men men

JUSTE!

Dagens humör:  skit glad, men trött

Dagens klädsel:  mjukisar och linne

Dagens borde: vila mer..

Dagens mat:  Paj

Dagens dryck:  Vatten

Dagens roligaste:  Jag OFC

Dagens bästa:  Sanna Martini

Dagens måste: Bädda sängen

Dagens låt:  you are the light in the dark

Dagens väder :  Lite mulet sådär

Dagens smink : Inget, osminkad

Dagens frisyr: Knopp

Dagens saknad: Ciara

Dagens problem: Idag har jag inga problem


Puss Lina <3

JAA, UNG PÅ ONSDAG...

med bästa Sanna, fan va kul det ska bli, vet inte om det bara är hon och jag eller om det blir fler, desto fler desto roligare, men kan ha lika roligt med bara Sanna, ska ta med mig kameran och ta massa bilder, faaaan va jag längtar. Älskar dig Sanna!
Men nu ska jag kolla vidare på en film med mamma och Jessica!
Puss Lina <33

Ny badad!

Hej hej har just badat, fan va skönt det var!
Nu ska jag snart kolla på film med mamma och bara chilla, senare ikväll ska jag ska till pappa, ska bli roligt, saknar honom. Och imorgon kanske jag ska ta spruta USCH!
Men nu ska jag dra puss och Kram bloggar mer senare!
Lina <33

Awww...

den här låten lyssnade jag alltid på när jag var liten, så gick jag runt och dansade och sjön till den!

Elton!

Hej hej nu har Elton åkt hem, kommer sakna den lilla vovven, även om jag fick gå upp klockan 7 imorse.
Idag blir det bara att chilla sen ska jag dra till pappa lite senare. Vet inte vad vi ska göra men vi kanske hur en film eller kanske går på bio, jag fick en biobiljett som tack för jag vaktade Elton. Men nu ska jag föröka somna om!
Puss Lina!<3
Kommer sakna dig sötnos!

Ska sova nu!

Jaha då är det dags att sova, ska upp klockan sju imorgon och gå ut med plutten, sen ska han tyvärr åka hem igen, kommer sakna honom!
Men sov sött!
Puss & Kram Lina<33

NEEEEEJ

Det åskar och blixtrar, jag hatar åskan, är fett rädd för den vet inte varför har bara alltid varit det:( <3
Puss & Kram Lina <33

Bla Bla Bla

Hej hej nu ligger jag och Elton och chillar på en madrass i vardagsrummet, nu börjar en film som jag, Amanda, Emma och Melika såg den heter Slaumdoh Millionaire, sorjlig och hemsk men än då bra, så den tänkte jag kolla på nu, men ni får ha det bra, bloggar mer senare!
Puss & Kram Lina <33
ASSÅ ÄLSKAR HANS RÖST! <3

Sööööt! <3


Bilder från tidigare idag!

Mee
Elton
Eltis
Aww söt eller vad?

Lill plutt!

Hej hej kom just in från en lite promenad med Elton, vi lekte lite och sprang runt. Jag ska vell ut snart igen annars kissar han på golvet. Han har gjort det 3 eller 4 gånger idag. Men just nu ligger han och halv sover.
Men nu ska jag kolla på film med mamma!
Puss & Kram Lina <33
SÖÖÖÖÖTIS!<3

Några bilder!

Visst är jag söt lina...
Åå kolla va snygg jag är!
ÅÅ jag ska döda dig!!!
Puss, neeeej!
Haha nu ska jag bita dig lina
Puss kalas :D
Myyys!
Å här låg jag bra!
å Jessica lite åt höger.
Älskar den här söta hunden!
ZZZzzzZZZzzzZZzz
Hej på dig!
Ego bilder ;)

Hehe! <3

Dagens humör: Super Glad!

Dagens klädsel: Munkis, Legings och Linne

Dagens borde: blogga mins 7 gånger idag

Dagens mat: vet ej

Dagens dryck: Saft

Dagens roligaste: ELTON

Dagens bästa: ELTON

Dagens måste : Blogga mycket och ta massa bilder på Elton

Dagens låt: Humm kan inte välja men säger Akon.

Dagens väder : Inte det finaste.

Dagens smink : Foundation, Roll´on tru match, Mascara.

Dagens frisyr:  Hög toffs med luggen uppsatt i hårspänne bakåt.

Dagens saknad: Ååå det är många jag saknar!

Dagens problem: Inget problem idag!


Puss Lina <33

Hej hopp!

Juste dagens outfit är idag:
Munkis från: gina tricot 199:-
Legings från: Gina tricot också 199:-
Linne syns inte, vitt från h&m 49,50:-
Strumpor från mamma HELT GRATIS ;)
Smink samma som vanligt!

Nu kommer....

snart Fredrik och Ingéla med lilla Elton, när dom kommer ska vi käka frulle, ska bli super mysigt.
Men nu tror jag dom kommer,bloggar mer under dagen!
Gillar inte XoXo så skriver:
Puss & Kram Lina <33

Ska nog försöka....

sova nu ska upp om några timmar hunden kommer klockan tio imorgon bitti, så ska nog börja fixa mig, sminka av mig, dusch, borsta gaddarna och krypa ner och sova. Just ska börja med att ha en liten bild när jag säger hej då!

Hehe har tråkigt

Namn: Lina

Piercingar: Öronen

Tatueringar:Nej men vill ha

Längd: 1,60 typ

Hårfärg: Min riktiga färg är blond men nu är jag brunett.

Är du kär i någon: nja

Önskar du att du bodde någon annanstans: haha, ja ibland

Tänker du på självmord: Nej

Dricker du alkohol: nej

Använder du droger: Verkligen inte!

Röker du: Nepp

Vilket shampoo använder du: olika, Bed Head just nu.

Vilken parfym använder du: Massa olika, mest Escada och Fizzy.

Vad är du rädd för: Döden och Åska...

 

har du

spytt på fyllan ? - Nepp

kysst någon som varit minst 4år äldre ? - Ja

gått på piller ? - Aa bara när jag varit sjuk.

strulat med någon riktigt ful ? - haha Aa..

sagt nej till sex ? - Aa

gråtit på grund av kärleken ? - JAAA

strulat med någon av samma kön ? - Japp

däckat ? - Hehe nej

ljugit för dina föräldrar ? - Haha aa, det har vell alla.

blivit tagen av polisen ? - Nej så busig är jag inte

gjort eller fått ett sugmärke ? - Japp båda.

 

senaste personen du

fått sms av ? - Gustav

skickat sms till ? - Gustav

strulat med ? - Joel

haft sex med ? - Har inte haft Sex

gått på stan med ? - Mammi

höll i handen ? - Amanda

bråkat med ? - Syrran

pratat i telefon med ? - Mammi

pratat face to face med ? - Syrran

 

 

kärlek

har du lätt för att bli kär ? - Ibland

har du ett förhållande ? - nej

tänker du ofta på dina ex ? - Ja det gör jag vell..

har du lekt med någons känslor ? - nej verkar taskigt

sex eller kärlek ? - Kärlek

har du varit otrogen ? - nej aldrig

är du den svartsjuka typen ? - nja inte ofta.

villken är den bästa kärlekslåten ? - Because you live

är du kär eller tycker du om någon just nu ? - Maby baby

är det ok att din partner pussar en annan tjej ? - Hehe har ingen Partner.

 

har du under den senaste månaden

köpt något ? - Klart jag har

kysst någon ? - Jaa

haft sex ? - Nej

druckit alkohol ? - Nej

sovit borta ? - Aa klart

gråtit ? - Jaa

tagit droger ? - Nej verkligen inte

spytt ? - nej men nära på..

 

vem

saknar du mest ? - just nu - Många

är din bästa vän ? - Har inte en bästis har många!

kan du lita på till 100% ? - Oscar, min syster och Tjejerna!

har du alltid roligt med ? - Mina tjejer!

har du kännt längst av dina vänner ? - Alltid

känner du dig trygg med ? - dem flesta

kommer du aldrig lämna ? - Ingen hoppas jag

vet du älskar dig ? - Familjen

 

antingen eller

myskväll eller festkväll ? - Myskväll

singel eller upptagen ? - det beror på

bigbrother eller paradise hotell ? - bigbrother

tvn eller datorn ? - datan..

göteborg eller stockholm ? - stockholm

sommar eller vinter ? - sommar

cola eller fanta ? - COLA ofc

pizza eller mcdonalds ? - Donken

bilddagboken eller facebook ? - facebook

chips eller popcorn ? - chips

 

alkohol

dricker du alkohol ? - nej kan ha kul utan

dricker du ofta ? - vatten aa

bästa blanddrickan ? - saft

öl/cider/sprit hellst? - Cider

har du spytt av alkohol ? - nee

varför dricker du alkohol ? - Dricker inte och om jag skulle det skulle det vara för vissa saker är gott.

har du varit medvetslös på grund av alkoholen ? - Nej

haft sex på fyllan ? - Nej

får du dricka alkohol för dina föräldrar ? - nej, men jag dricker inte så vi snackar inte så mycket om de.

 

 

Kopiera och svara som ni tycker...<3


Klart! <3

Hej hej nu är jag klar med mitt städande fan va skönt, nu ska jag mamma och Jessica ha mys kväll med ansiktsmask, kolla på film och bara mysa. Imorgon bitti klockan tio kommer Lilla Elton hit ska bli skit roligt. Försökte hitta en bild på honom men hittade tyvärr ingen på honom. Men kommer ta massa bilder på honom imorgon tro mig, men om ni har missat vem Elton är är det en liten golden retriever valp som jag ska pass imorgon. Men nu ska vi ha mys kväll!
Puss & Kram Lina <33
Så här ser han nästan ut! <3

Städa!<3

Hej hej nu håller jag och syrran på att städar, har just städat klart bad rummet nu är det bara mitt rum kvar. Idag hämtade mamma mig hos Melika klockan tre vi vaknade inte för ens klockan två idag, Men sen åke vi till Sollentuna centrum och handlade lite saker. Faaaan va roligt vi hade igår, först var vi ute, sen gick vi till mammas grill och käkade dör skit nice, sen åkte vi bussen hem, sen när vi kom hem gick vi ut igen och var ute ett tag, fan va jag var flummig, hah jag och Amanda OMG. Men sen gick vi in åt frukt som Melikas pappa skar upp, gulligt. Sen hade vi andsikts mask och sen kollade vi på film och åt chips och Yoghurt. Men mamma är och lämnar Ciara i Tyresö för vi ska vara hundvakt imorgon och då kan vi inte ha henne här, vi ska vakta en liten Golden valp som heter Elton, skiiiiit söt!
Men nu ska jag städa vidare!
Puss & Kram Lina <33
Väska vet inte vilken affär rea 199:- isf 499:-
Liten väska 149:- vet inte vad den kostade innan.
Tjock tröja från Gina 199:-

Låt!<3

Dagens låtar blir en av mina favoriter Akon, asså älskar hans låtar så jävla bra och sköna och hur bra sjunger han inte?
Me like
Puss Lina<33

Me today!


Fixa pass & Bankomakort

Hej hej nu ska jag sminka mig, klä på mig och sen dra och fixa pass och Bankomatkort.
Och sen ska jag dra till min gudmor!
Men nu måste jag skunda mig!
Puss & Kram Lina <33

PICASA

Hej hej nu ska jag gå och lägga mig ska upp tidigt ska till sollentuna klockan åtta och ta pass foto hos polisen spännande, och sen ska jag få bankomat kort och sen ska jag åka till min gudmor och dom. Men nu ska jag slänga all min smuts tvätt i tvätten, puss & kram Lina <33
Jag och Lilla Amanda <33
Älskar dig gumman! <3

SOMNADE....

framför tv:n i typ två timmar, fan va skönt det var sov inte så mycket i förrigår eller igår och imorgon lär man ju inte få sova så mycket då är det ju tjej kväll igen hos Melika. Fan va kul det ska bli, längtar men innan dt ska jag hem till min älskade gudmor och träffa mina sysslingar, Magnus och sen kanske Helena kommer, det hoppas jag!
Men idag ska jag nog bara chilla hela dan, är fett seg, så jag kommer nog kunna blogga ganska mycket.
Men nu ska jag hjälpa min lilla Amanda med hennes Header!
Puss & Kram Lina <33

USCH!

Hej satt just och kollade på Paows blogg och såg den här videon jag har sett den förut men la aldrig ut den så tänkte göra det nu fy fan va hämskt, jga som älskar grisar dom är så jävla söta!
Puss & Kram Lina <33

Ett liv som gris from Djurrättsalliansen on Vimeo.


JÖNSSONLIGAN

Tjenare nu sitter jag Jessica och Melika kollar på stora Jönsson ligan, nyss duschade vi Ciara så nu är hon sur men ren och fin. Idag vet inte riktigt vad vi ska göra men som vanligt något hittar vi vell på. Men nu ska jag vara lite social!
Puss & Kram Lina <33
NÅGRA BILDER FRÅN IGÅR

TRÖTT ZZzzzZZzz

Nu är jag fett trött ska typ sova snart, men bloggar imorgon!
God Natt
Puss & Kram Lina <33
Min fina Melika! <3

Ääää!

Kolla!
Puss & Kram Lina <3

Ny design.

Vad tycker ni om min nya header, fin va syrran gjorde den åt mig,  Tack Jessica :) <3
Gamla
Nya ;)
Puss Lina <3

Nu ska vi ut! <33

Hej hej nu drar vi ut ett tag, ha det bra så upadetera jag när jag kommer in!
PUSS! <3

RUMMMMMMPA!

Hej hej jag vill ha en ny header ALEXANDRA när är den klar? någon annan som vill göra en header säger jag bara JA TACK!
Puss & Kram Lina <33

DÅLIG UPPDATERING....!

Hej hej vill börja med att säga förlåt för dålig uppdatering men har ju varit med tjejerna och vi är ju inte inne på datan på våra tjejkvällar så lite svårt att blogga då eller hur? Men just nu sitter jag Jessica, Matilda och Melika i köket och äter vanilj glass med smälta hallon. Igår gjorde vi så jävla mycket saker så jag kommer inte ihåg, vi typ var med Basse Alex och en annan men han var vi typ inte med. Men så var vi ute och gjorde massa roliga saker, sen gick vi in och körde kläd bubblan tyvärr förlorade jag så jag satt tillslut i troror och Bh. Men sen satt vi och snackade och lekte vatten leken hela kvällen. Men idag vaknade vi typ klockan elva och då drog vi till Emma i hässelby och var barn vakt åt Emmas lille bror (KOMMER BILDER) det var super roligt, men den lilla sötisen somnade på vägen hem, när amanda bar honom sen när vi kom hem käkade vi lunch och sen gick vi och köpte godis och efter spydde vi typ mådde skit illa efter allt godis så till slut blev det godis krig HAHA. Men nu ska jag vara lite social, puss & Kram Lina <33
Amanda, Emma och hennes finger
Jag och Manda
Emma och lilla Melika
Jag hoppar (FAIL)
Alla SNYGGINGARNA! <3

VILL TÄNKA PÅ ANNAT! <3

God morgon eller ska man säga god eftermiddag, jag och Elin pelin vaknade för en timme sen, jag vaknade av att farmor ringde hon undrade hur jag mådde hon hade läst min blogg, men tack för du ringde annars hade jag aldrig vaknat. Sen gick vi upp käkade frulle och sen sminkade vi oss, snart ska vi köra Elin till Mayo och sen ska vi åka till Vallentuna jag ska träffa tjejrna behöver göra det skanar dom som fan och sen vill jag tänka på annat just nu...!
Men så jag slaggar där inatt ska bli så jävla kul!
Men kanske bloggar senare, om jag får för tjejerna, hihi :D
Puss & Kram Lina <33
Älskar dig Elin, tack för att du finns älskar dig så jävla mycket, du har alltid funnits där för mig tack så jävla mycket, finns här för dig också i alla lägen. Du gör mig så himmla glad, du är som en syster för mig.
Och det ska vara du och jag livet ut så är det bara! <3
Love you hunny! <3

Pallar inte.....

blogga just nu, bloggar imorgon!
Puss Lina <33

FAAAAAAAAAN!

Hej hej jag är hemma nu snart kommer Elin hit och då ska vi dra till mamma och slagga där. Kan berätta om helgen ikväll det har varit den värsta helgen men har ändå haft det bäst. Men ni får veta mer sen!
Puss & Kram Lina <33

Amanda panda!!<3 :P

Hej hej ingen har bloggat åt lina så jag tänkte att jag kunde!! :P
I dag så komm jag hem från Åbo ( jag åkte silja line) och så hände det en sak...
Läs mer på min blogg: http://lovemylifemanda.blogg.se!!!<33

// Love Me


RSS 2.0